Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،علیرضا ارجمندی مدیرکل دفتر مناطق نمونه گردشگری وزارت میراث فرهنگی ظهر امروز چهارشنبه ۴ دی ماه در نشست سرمایه گذاران مناطق نمونه گردشگری در مازندران با بیان اینکه گردشگری یک علم و صنعت به شمار می‌رود و باید از مدیریت سنتی و ابتدایی فاصله گیرد گفت: به دلیل آنکه مناطق گردشگری بهره‌های خوبی از مدیریت ندارند نمی‌توانند بازاریابی و سوددهی خوبی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با بیان اینکه باید از مدیریت‌های علمی در حوزه گردشگری برخوردار شویم به رویکرد جدید در مناطق نمونه گردشگری اشاره کرد و افزود: بخش خصوصی در چند ماهه اخیر ظهور خوبی در مناطق پیدا کرده‌اند، اما واقعیت این است که ۱۵ سال از مصوبه مناطق نمونه گردشگری می‌گذرد و اکنون به خوبی می‌توانیم این مناطق را ارزیابی کنیم.

ارجمندی گفت: استان مازندران به عنوان یک منطقه کامل نمونه گردشگری است و در ایام تعطیل و فصل‌های مختلف مسافران زیادی به استان سفر می‌کنند.

مدیرکل دفتر مناطق نمونه گردشگری وزارت میراث فرهنگی افزود: منطقه نمونه براساس معیار‌های مختلفی و خدمات متنوع هدف گذاری شده‌اند و این مناطق در حاشیه ساحل، کویر و جنگلی وجود دارد.

او وسعت، تنوع، نوع خدمات، بهره برداری و مخاطبان منطقه نمونه گردشگری را مختلف دانست و گفت: هزار و ۱۶۰ منطقه نمونه گردشگری در کشور تصویب شده است. پالایش مناطق نمونه گردشگری مدیرکل دفتر مناطق نمونه گردشگری وزارت میراث فرهنگی خواستار بررسی مسائل و مشکلات مناطق نمونه گردشگری شد و گفت: لزومی ندارد تمامی مناطق نمونه گردشگری حفظ شود و اگر لازم باشد بازنگری در مصوبات صورت خواهد گرفت و در رویکرد جدید، پالایش و نگرش جدید به مناطق نمونه اولویت است.

او افزود: در گام اولیه آئین نامه مناطق نمونه گردشگری بازنگری شده است و طبق مصوبه شورای برنامه ریزی ۳۶۶ منطقه دیگر امکان نمونه گردشگری بودن را ندارند و برای لغوکردن مصوبه هیئت وزیران در این مناطق اقدام شده است.

ارجمندی: لغو مصوبه منطقه نمونه گردشگری موجب نمی‌شود که این مناطق از گردشگری بودن درآیند بلکه از منطقه نمونه بودن فقط خارج خواهند شد، اما برخی استان‌ها به دلیل آنکه از مزیت گردشگری خارج نشود برابر لغو مصوبه مناطق نمونه گردشگری مقاومت می‌کنند.   انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی گردشگری مازندران حاشیه ساحل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۴۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»

علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری کشور ظهر امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) که صبح امروز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد از سالن فرش دست‌باف، صنایع‌دستی و گردشگری بازدید کرد.

شالبافیان با اشاره به استقبال بیش از ۸۰ کشور و دو هزار تاجر و بازرگان خارجی از اکسپو ۲۰۲۴ ایران افزود: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با دو ماموریت در این نمایشگاه حضور دارد.

او معرفی ظرفیت‌ها و محصولات گردشگری کشور را به‌عنوان ماموریت اصلی مطرح کرد و ادامه داد: متناسب با این ماموریت محتوا‌های مکتوب و ویدئویی متعدد و متنوعی تهیه شده است که علاوه بر پاویون وزارتخانه در نقاط مختلف نمایشگاه به بازدیدکنندگان ارائه می‌شود.

معاون گردشگری کشور تصریح کرد: در درب ورودی سالن‌های نمایشگاه استند‌هایی همراه با کیو آر کد به هشت زبان جانمایی شده است که برای بازدیدکنندگان امکان دسترسی کامل و متنوعی را به جاذبه‌ها و واقعیت‌های جامعه ایران فراهم می‌کند.

شالبافیان با بیان اینکه در تولید محتوای امسال تنها معرفی جاذبه‌های گردشگری مدنظر نبوده است، نشان دادن ویژگی‌های جامعه ایران و برقراری امنیت در پهنه کشور را در محتوا‌های عرضه شده حائز اهمیت عنوان کرد.

او حضور فعالان گردشگری و صنایع‌دستی را به‌منظور تعامل با تجار سایر کشور‌ها دومین ماموریت وزارتخانه عنوان کرد و افزود: دو سالن برای عرضه و ارائه محصولات صنایع‌دستی در اختیار فعالان این حوزه قرار گرفته است و در حوزه گردشگری نیز برخی دفاتر خدمات مسافرتی برای تسهیل سفر تجار و ارائه بسته‌های سفر آتی در نمایشگاه حضور دارند.

معاون گردشگری کشور برگزاری این نمایشگاه را با توجه به وقایع اخیر کشور حائز اهمیت دانست و از آن به‌عنوان مهم‌ترین ویژگی اکسپو امسال نام برد و ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه نشانگر امنیت موجود در کشور است که این واقعیت تصویری می‌تواند توسط تجار و بازرگانان به دنیا مخابره شود و اندک تردید‌های به وجود آمده به دلیل شرایط اخیر را خنثی کند.

شالبافیان در توضیح ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری در این نمایشگاه گفت: یکی از محور‌های فعالیت بازرگانان و تجار می‌تواند سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های گردشگری باشد که به این منظور ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری که فعالیت‌های اداری و مجوز‌های آنها اخذ شده آماده شده است.

معاون گردشگری کشور ادامه داد: همچنین از ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری آماده شده ۱۶۰ پروژه دارای حجم سرمایه‌گذاری بالای ۴ میلیون دلار هستند.

او با بیان اینکه رویداد‌های این چنینی می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری خارجی کمک کند، افزود: از ابتدای دولت سیزدهم حجم سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه گردشگری رشد ۱۸ برابری داشته و تا پایان سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۵۶ میلیون دلار رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  •  طی چندماه گذشته، معرفی ۳۰ بسته جدید سرمایه گذاری ماکو در نمایشگاه اکسپو 
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود