Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@16:11:32 GMT

محصولاتی با طعم سلامتی

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۴۵۸۱۹

محصولاتی با طعم سلامتی

مرتضی امید بخش، مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: در۳۷۳هکتار اراضی کشاورزی،زراعی  به جای سمپاشی با آفت‌کش‌های شیمیایی از روش کنترل بیولوژیک استفاده شده است.

او افزود:مبارزه بيولوژيک به روشي گفته مي‌شود که با بهره‌گيري از عوامل و فراورده‌هاي طبيعي و زنده به جای سم، براي از بين بردن آفات نباتي انجام می شود و موجب طعم لذیذ و سلامتی محصول می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان البرز افزود: در ۱۵۰هکتار اراضی زراعی   محصول پنبه ،  ۲۰۰ هکتار اراضی کشت گوجه فرنگی ،۲۰ هکتار کشت سیب درختی ،۳هکتار کشت توت فرنگی از  روش های بیولوژیک آفت کشی استفاده شده است که منجر به تولید محصول سالم و عاری از مواد شیمیایی می شود.

او با اشاره به این که  در پروژه کشت توت فرنگی در سه هکتار نیز استفاده از مصرف سم  را به حداقل رسانده ایم  گفت: برای  پیاده کردن روش بیولوژیک  حدود۱۱۰ میلیون تومان  هزینه کرده ایم که  ۵۵ درصدهزینه به صورت یارانه‌ای پرداخت شده  و ۴۵ درصد   به عهده گلخانه دار گذاشته شده است.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان البرز افزود: استفاده از روش بیولوژیک در محصولات کشاورزی  به کاهش مصرف سموم شیمیایی و  تولید محصول سالم  کمک می کند.

 انتهای پیام/ر.ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیولوژیک سم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۵۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان