Web Analytics Made Easy - Statcounter

آموزش فعال سازی رمز پویا رمز دوم یکبار مصرف بانک ملی بصورت تصویری و ساده ترین روش برای جلوگیری از فیشیگ و کلاه برداری های اینترنتی راهنما کامل نحوه فعال کردن رمز یکبار مصرف بانک ملی از طریق USSD و دستگاه خودپرداز

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، برای فعال‌سازی رمز پویا بانک ملی دو روش وجود دارد که در ادامه هر کدام را به صورت جداگانه توضیح خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعال‌سازی رمز پویای بانک ملی از طریق کد USSD

کاربرانی که گوشی هوشمند نداشته باشند و یا نسخه سیستم‌عامل گوشی هوشمند آن‌ها پایین باشد، نمی‌توانند از نرم‌افزار شصت و یا نرم‌افزار مرزبان بانک ملی برای دریافت رمز دوم یک‌بار مصرف استفاده کنند. این افراد می‌توانند به‌راحتی از طریق کد دستوری #60*737* جهت دریافت رمز یک‌بار مصرف اقدام نمایند.

1- ابتدا کد دستوری #60*737* را به‌وسیله تلفن همراه خود شماره‌گیری کنید. منوی چهارگزینه‌ای شامل ثبت‌نام، فعال‌سازی ورود، کد دریافتی از خودپرداز و تولید رمز مشاهده خواهید کرد.

2- به جهت شروع فرآیند فعال‌سازی رمز پویا، گزینه یک یا ثبت‌نام را انتخاب کنید. در این مرحله شماره تلفن همراه شما در سامانه ثبت خواهد شد و یک کد فعال‌سازی ۶ رقمی از طریق پیامک برای شما ارسال می‌شود.

3- اکنون با کد دستوری #2*60*733* وارد مرحله فعال‌سازی خواهد شد. کافی است در این مرحله کدی که از طریق پیامک برای شما ارسال شده است را وارد کنید. در نظر داشته باشید که مدت زمان اعتبار کد ارسال شده تنها ۳ دقیقه است.

4- در مرحله بعد باید یک رمز دلخواه چهار رقمی را وارد نمایید. توجه کنید که تعیین رمز اجباری است و نمی توانید این مرحله را رد کنید. پس از وارد کردن رمز موفق بودن فرآیند به شما اعلام خواهد شد.

تا به اینجا درخواست شما با موفقیت انجام شده است. برای ادامه فرآیند فعال‌سازی رمز دوم یک‌بار مصرف بانک ملی مراحل زیر را انجام دهید.

فعال‌سازی رمز پویا بانک ملی از طریق دستگاه خودپرداز

1- به یکی از دستگاه‌های خودپرداز بانک ملی مراجعه کرده و کارت خود را وارد نمایید. رمز عبور کارت را وارد کنید و گزینه فعال‌سازی رمز یک‌بار مصرف دوم را انتخاب کنید.

2- سپس گزینه USSD را از منوی فعال سازی انتخاب کنید.

3- در مرحله بعد باید شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.

4- سپس در صورتی که اطلاعات نمایش داده شده صحیح است، گزینه بلی را انتخاب کنید تا به مرحله بعد بروید.

5- پس از تایید اطلاعات، دستگاه به شما کد تایید مخصوص USSD می دهد. در مرحله بعد با وارد کردن کد دستوری #3*60*737* کد دریافتی از خودپرداز را وارد کنید.

برای مثال در اینجا کد فعال‌سازی 12345678 است که باید در مرحله فعال‌سازی وارد شود.

حال مرحله فعال‌سازی به اتمام رسیده و می‌توانید از طریق کد دستوری #4*60*737* برای تولید رمز پویای خود اقدام کنید.

نحوه تولید رمز دوم یک‌بار مصرف بانک ملی

پس از شماره‌گیری کد دستوری#4*60*737* لیست کارت‌هایی که تاکنون فعال کرده‌اید، نمایش داده می‌شود. کارت موردنظر را انتخاب کرده و تائید کنید. سپس رمزی که در مراحل فعال‌سازی تعیین کرده‌اید را وارد کنید.

اکنون رمز دوم یک‌بار مصرف از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد. در نظر داشته باشید که مدت زمان استفاده از این رمز پویا تنها ۶۰ ثانیه است و پس از آن از بین می‌رود.

آموزش فعال‌سازی رمز پویا بانک ملی با استفاده از نرم‌افزار رمزبان یا ۶۰ ثانیه

برای فعال‌سازی رمز دوم یک‌بار مصرف بانک ملی در نرم‌افزار رمزبان یا ۶۰ ثانیه کافی است مراحل زیر را به ترتیب طی کنید. توجه کنید که مراحل فعال‌سازی در هر دو نرم‌افزار به صورت یکسان است.

1- نرم‌افزار رمزبان یا 60 را از سایت بانک ملی دانلود کرده و بر روی گوشی هوشمند خود نصب کنید.

دانلود نسخه ios 60

دانلود نسخه اندروید 60
دانلود نسخه اندروید رمزبان
دانلود نسخه ios رمزبان

2- بعد از نصب نرم‌افزار شصت بانک ملی، وارد برنامه شده و بر روی گزینه رمز یک‌بار مصرف کلیک کنید.

3- اکنون شماره تلفن همراه خود را وارد کنید و ثبت نام کنید.

4- رمز ورود یا الگویی برای ورود به برنامه تعیین کنید.

5- کد فعال سازی که به شماره همراه شما پیامک شده است را در برنامه وارد کرده و تایید کنید.

در صورتی که شماره تماس خود را اشتباه وارد کرده‌اید، می‌توانید با استفاده از گزینه تغییر شماره، شماره صحیح خود را وارد نمایید.

در نظر داشته باشید که تنها ۳ دقیقه برای وارد کردن کد فعال‌سازی زمان دارید.

پس از گذشت ۳ دقیقه در صورتی که موفق به وارد کردن کد فعال‌سازی نشدید با استفاده از گزینه ارسال مجدد پیامک فعال‌سازی دوباره اقدام به دریافت پیامک کنید.

پس از وارد کردن کد فعال‌سازی، ثبت‌نام در سامانه با موفقیت انجام می‌شود. برای اتمام فرآیند فعال‌سازی رمز پویای بانک ملی می‌توانید از طریق 3 روش زیر اقدام کنید.

1- با استفاده از سامانه بام

وارد سامانه بام شده و در آن ثبت‌نام کنید. سپس گزینه فعال‌سازی رمز یک‌بار مصرف کارت را انتخاب کنید. در این مرحله با وارد کردن cvv2 و تاریخ انقضای کارت یک کد فعال‌سازی به شما داده می‌شود.

با مراجعه به نرم‌افزار و وارد کردن این کد فعال‌سازی و کدی که به شماره همراه شما پیامک شده است، می‌توانید رمز پویای کارت ملی خود را فعال کنید.

ویدیو تکمیلی

2- با استفاده از دستگاه‌های کیوسک cashless

3- با استفاده از دستگاههای خودپرداز

نحوه تولید رمز یک‌بار مصرف بانک ملی

رمز اول یک‌بار مصرف برای انجام تراکنش‌های حضوری و رمز دوم یک‌بار مصرف جهت انجام تراکنش‌های اینترنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای دریافت رمز یک‌بار مصرف مراحل زیر را طی کنید:

نرم‌افزار را اجرا کرده و بر روی دریافت رمز یک‌بار مصرف کلیک کنید. رمز ورود و یا الگوی خود را وارد کنید. با توجه به نیاز خود رمز اول یا رمز دوم را انتخاب کنید. اکنون رمز یک‌بار مصرف تولید شده و برای استفاده در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نکات مهم در هنگام استفاده از نرم افزار بانک ملی برای دریافت رمز پویا

رمز دوم یکبار مصرف تنها به مدت یک سال اعتبار دارد و پس از اتمام این دوره باید مجددا نسبت به فعال سازی رمز پویا بانک ملی اقدام نمایید.

این سامانه تنها برای ملی کارت قابل استفاده است و کارت های دیگر مانند بن هدیه و اعتباری قابلیت استفاده در این سامانه را ندارند.

برای فعال سازی رمز اول یا دوم یکبار مصرف باید به یکی از روش های بالا اقدام کرده و یک حساب برای خود ایجاد کنید.

در گوشی های هوشمندی که نسخه سیستم عامل آن ها اندروید است، option Developer باید غیر فعال باشد. برای غیر فعال سازی آن مسیر زیر را دنبال کنید:

Setting>Developer option

تلفن همراه شما نباید root یا jsilbreak باشد.

شماره تلفن همراه وارد شده در دستگاه خودپرداز با شماره وارد شده در نرم افزار باید یکسان باشد.

تنظیمات نرم افزار شصت بانک ملی

می توانید برخی از قابلیت های سیستم را با استفاده از روش های زیر تنظیم کنید:

زمان قفل شدن صفحه می توانید به یکی از مقادیر ،۳۰ ،۶۰ ،۹۰ و ۱۲۰ تغییر دهید.

احراز هویت در زمان ورود به برنامه مورد استفاده قرار می گیرد که می توانید آن را به عدد یا الگو تغییر دهید.

در زمان ورود به برنامه، پیامکی به تلفن همراه شما ارسال خواهد شود.

انتهای پیام/4129/

منبع: آنا

کلیدواژه: بانک ملی بانک ملی رمز یک بار مصرف رمز پویا رمز دوم پویا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۶۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟

 پیک برق یا پیک مصرف برق، عباراتی هستند که این روز‌ها زیاد می‌شنویم. برای درک کامل این مفهوم باید بدانیم که شبکه برق چگونه کار می‌کند و چرا مصرف برق به اوج می‌رسد.

شبکه برق دو ویژگی منحصر به فرد دارد:

۱-برق قابلیت ذخیره ندارد.

۲-ظرفیت تولید همزمان برق محدود است

در نتیجه اگر کل نیروگاه‌های برق کشور با حداکثر ظرفیت تولید خود در یک لحظه مشغول به کار باشند، باز هم ظرفیت تولید همزمان برق در کشور محدود به مجموع ظرفیت تولید همزمان این نیروگاه‌هاست. باهمین توضیحات در برخی از روز‌های سال به خصوص در فصل گرم سال که بار سرمایش خانه‌ها و ادارات و مغازه‌ها به بار شبکه برق اضافه می‌شود.

میزان مصرف برق مشترکان از میزان برق تولیدی بیشتر می‌شود که به این زمان اوج مصرف یا پیک برق می‌گویند. در نتیجه اگر میزان مصرف آنی از میزان تولید آنی بیشتر باشد، به ناچار به بخشی از مصرف‌کنندگان برق نخواهد رسید و شرکت‌های برق از مردم می‌خواهند که مصرف برق خود را مدیریت کنند و کاهش دهند تا دچار خاموشی نشوند.

 مثالی ساده برای درک بهتر موضوع پیک شبکه برق 

یک بانک با ۴ باجه پاسخگو به مشتریان را در نظر بگیرید. این بانک معمولا در ساعات اولیه صبح بسیار خلوت است و معمولا بسیاری از باجه‌ها خالی می‌مانند. هر چه به ساعات ظهر نزدیک می‌شویم، بانک شلوغ‌تر می‌شود و تمامی‌باجه‌ها به مشتریان خدمات می‌دهند. در صورتی که در یک لحظه تعداد مشتریان بانک از تعداد باجه‌ها بیشتر شود، صف ایجاد می‌شود یعنی حداکثر ظرفیت خدمت‌رسانی همزمان بانک، کمتر از تعداد مشتریان متقاضی خدمات بانکی است در این حالت بانک عملا قادر به ارائه خدمات به آنها نخواهد بود و افرادی که در نوبت نشسته‌اند، از دریافت خدمات بانکی در آن لحظه محروم می‌مانند.

این حالت مشابه وضعیتی در شبکه برق است که مصرف همزمان مصرف‌کنندگان از تولید همزمان شبکه بیشتر می‌شود و تعدادی از مصرف کنندگان بی‌برق می‌شوند (یا دچار خاموشی می‌شوند) یک راهکار برای مدیریت مساله شلوغی بانک در ساعات ظهر، افزایش تعداد باجه‌هاست. البته این راهکار پرهزینه‌ترین راهکار برای حل این مساله به حساب می‌آید.

چرا؟ 

برای اضافه کردن یک باجه، بانک باید زمین بزرگتری در اختیار داشته باشد. یعنی هر قدر تعداد این باجه‌ها افزایش یابد، زیربنای مورد نیاز برای بانک‌ها باید افزایش یابد که هزینه بالایی دارد. هر باجه نیاز به تجیزات کامپیوتری و اداری هم دارد که باید تجهیز شود. برای هر باجه هم باید یک نیروی جدید استخدام شود که باید هزینه‌های آن را هم به هزینه‌های این راهکار اضافه کنیم. بخشی از هزینه‌ها هم ناشی از هزینه‌های بالاسری ناشی از اضافه‌شدن یک باجه و کارمند به مجموعه است.

ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟

شاید همه این هزینه‌ها قابل توجیه باشد ولی با اضافه شدن یک باجه دیگر، تعداد باجه‌های بیکار در ساعت خلوت صبح نیز افزایش می‌یابد که بازده سرمایه گذاری انجام شده را کم می‌کند.

راهکار دیگری حل این مشکل از طریق مشتریان بانک است؛ گفتیم بسیاری از باجه‌ها در ساعات اولیه صبح خالی هستند. اگر تعدادی از مشتریان به جای ساعات شلوغ بانک (ساعات پیک)، در این ساعات به بانک مراجعه می‌کردند، هم نیازی به نشستن در صف نداشتند و هم از تعداد مشتریان در ساعات پیک کمتر می‌شد.

در صنعت برق، مشابه همین وضعیت برقرار است

شرکت برق می‌تواند راهکار پرهزینه را انتخاب کند: نیروگاه‌های بیشتری ایجاد کند تا قادر به برآمدن از تقاضای برق در زمان‌های پیک باشد. ولی سرمایه احداث یک نیروگاه برق بسیار بالاست. هزینه‌ای که برای تامین آن مجبور به کاهش بودجه بخش‌های دیگری مثل آموزش، سلامت، عمران و …. است.

راهکار دیگر این مساله مثل بانک، در دست مصرف‌کنندگان است. مصرف‌کنندگان در صورتی که بخشی از مصارف غیرضرور خود را به ساعاتی غیر از ساعات پیک منتقل کنند، هم مجبور به تحمل خاموشی‌های اجباری در شبکه برق نخواهند شد و هم با کاهش پیک مصرف در ساعات اوج مصرف، نیاز به ایجاد نیروگاه‌های جدید کاهش می‌یابد. 

برنامه پاسخگویی بار چیست؟

برنامه‌های پاسخگویی بار در برگیرنده روش‌هایی از مدیریت سمت مصرف است که به تغیر میزان مصرف مشترکین و افزایش مصرف بیش از تولید اعمال می‌شود. در این برنامه‌ها یا از طریق ارتباط با مشترکین با مصارف عمده یا برق مصرفی برای ساعاتی کاهش می‌یابد و یا اینکه از طریق به کارگیری مولد‌های خودتأمین، برق مورد نیاز شبکه فراهم می‌گردد.

پس احتمالا پاسخ این سوال مهم را می‌توانیم حدس بزنیم؛ چرا توانیر و شرکت‌های برق در برخی روز‌ها از ما می‌خواهند با آنها برای کاهش مصرف برق همراهی کنیم. در واقع اصلی‌ترین ارمغان مشارکت در این طرح‌ها استمرار و پایداری برق در اختیار ما و کاهش آسیب به تجهیزات برقی است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • «منم بچه مسلمان» از شبکه پویا و قرآن
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد