Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسن موسی‌زاده‌ گفت: بازرسی در مرز دوغارون به صورت فیزیکی انجام می‌شود و دستگاه‌های هوشمندی مانند ایکس ری در حال حاضر در این مرز بااهمیت وجود ندارد که این از عوامل کند شدن روند صادرات و ترانزیت کالا محسوب می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محمدحسن موسی‌زاده‌، دبیر گردهمایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان منطقه ویژه اقتصادی دوغارون ظهر امروز در نشست خبری با موضوع معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان در منطقه ویژه دوغارون، همراه با تشریح مراسم کلنگ‌زنی و رونمایی از سایت پلن اولین گذرگاه هوشمند مرزی، اظهار کرد: ده سال از تصویب منطقه ویژه اقتصادی می‌گذرد و به مسئولان ابلاغ شده، متأسفانه از برخی اراضی نمی‌توان استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با طرح مطالعاتی شش ماهه در مورد مرز دوغارون و مشکلات روابط تجاری ایران و افغانستان به نتایجی رسیدیم که موضوع اول بستر نقل و انتقال کالا و صادرات کالا است.

دبیر گردهمایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان منطقه ویژه اقتصادی دوغارون  گفت: بازرسی در مرز دوغارون به صورت فیزیکی انجام می‌شود و دستگاه‌های هوشمندی مانند ایکس ری در حال حاضر در این مرز بااهمیت وجود ندارد که این از عوامل کند شدن روند صادرات و ترانزیت کالا محسوب می‌شود.

وی افزود: موضوع دوم ایستایی و توقف بیش از اندازه خودروهای ترانزیتی است و همچنین نقاط اختلافی در مرز ایران و افغانستان سالیان طولانی وجود دارد.

موسی‌زاده‌ تصریح کرد: به دلیل اینکه بستر هوشمندسازی اینترنتی وجود ندارد کامیون‌های ترانزیتی برای خروج از مرز معطلی زیاد چندین روزه دارند و نارضایتی تاجران را در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه با سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی، هوشمندسازی مرز دوغارون صورت گرفت افزود: اولین اقدام برای تسریع در تردد کامیون‌ها نصب دستگاه‌های ایکس ری است که می‌تواند ظرف ۲۰ ثانیه هر خودرو را اسکن کند و ادامه فرآیند انجام شود.

دبیر گردهمایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران و افغانستان منطقه ویژه اقتصادی دوغارون ادامه داد: با توسعه زیرساخت از طریق فناوری اطلاعات سامانه‌ای طراحی می‌شود که تولیدکنندگان که قصد ارسال بار را دارند، ساعت ورود و جزئیات بارگیری مشخص شده باشد و تسهیل ترددات انجام شود.

وی افزود: تمام تولیدکنندگان ایرانی که قصد فروش محصولات را دارند هر کدام صرافی مورد اعتماد خودشان را دارند و تاجران افغانستانی معمولاً به موقع و بدون توقف انجام نمی‌شود و در بستر فناوری اطلاعات که سامانه‌ای راه‌اندازی شده این مشکلات مرتفع خواهد شد.

موسی‌زاده‌ با بیان اینکه کارآفرینان بخش خصوصی فرماندهان جنگ اقتصادی هستند، بر اجرای پروژه هوشمندسازی در مرز تأکید کرد.

وی افزود: مسئولان دولتی کمک داشته باشند تا سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به سمت سرمایه‌گذاری در دوغارون تشویق شوند و شاهد رشد و شکوفایی باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۷۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد

اطلاعات ارائه شده نشان می‌دهد که ساعت گلکسی واچ 7 قادر خواهد بود سطح قند خون کاربران را اندازه‌گیری کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، گزارش‌های منتشر شده در مورد ساعت‌های گلکسی واچ ۷ نشان می‌دهد که قابلیت‌های جدیدی در زمینه ردیابی سلامتی ارائه خواهد کرد؛ برای نمونه، انتظار می‌رود که سطح قند خون کاربران را اندازه‌گیری کند، این قابلیت به افراد مبتلا به دیابت و همچنین افرادی که درگیر دیابت نیستند کمک می‌کند که سبک زندگی سالمی را دنبال کنند.

اندازه‌گیری سطح قند خون با استفاده از ساعت هوشمند به روش غیرتهاجمی است و نیاز به سوراخ کردن پوست و استخراج خون نیست، بنابراین افراد می‌توانند آسان‌تر سطح قند خون خود را اندازه‌گیری کنند، به طور کلی انتظار می‌رود که اغلب گجت‌های پوشیدنی در آینده از این قابلیت پشتیبانی کنند.

شرکت سامسونگ هنوز به قابلیت اندازه‌گیری سطح قند خون توسط گلکسی واچ ۷ اشاره نکرده است، اما این احتمال وجود دارد که به حسگر اندازه‌گیری قند خون مجهز شود، البته هنوز اطلاعاتی در مورد نحوه عملکرد سیستم نظارت بر قند خون فاش نشده است؛ انتظار می‌رود که ساعت هوشمند گلکسی واچ ۷ در تاریخ هفتم جولای همراه با گلکسی فولد ۶ و فلیپ ۶ عرضه شود.

ممکن است ساعت هوشمند گلکسی واچ ۷ به تراشه جدید Exynos W940 عرضه شود که ۵۰ درصد کارآمدتر از نسل قبلی خود است و تا ۳۲ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی دارد.

کد خبر 748222

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • درخواست کنسرسیوم ریلی برای انجام تشریفات قطار ترانزیتی افغانستان به گمرک ارائه شد
  • شناسایی و انهدام باند قاچاق خودرو‌ در مازندران
  • کنسرسیوم هنوز تشریفات گمرکی قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران را انجام نداده است
  • هنوز تشریفات گمرکی برای قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از خاک ایران انجام نشده است
  • ماجرای توقف قطار ترانزیتی افغانستان در ایران چیست؟
  • ◄ اولین قطار ترانزیت افغانستان به ترکیه در دام سوء مدیریت/ تکرار تجربه تلخ راه آهن شلمچه بصره
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد