Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حجت اله میرزایی شامگاه چهارشنبه در نشست هم اندیشی مدیران عامل شرکت‌های فولادی زیر مجموعه وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در سرسرای شرکت فولاد اکسین خوزستان بیان کرد: شرکت فولاد اکسین در سال‌های گذشته زیان انباشته بالا، تعهدات انجام نشده و پرونده‌های قضایی زیادی داشت اما اکنون وضعیت تولید این شرکت بهبود یافته و بسیاری از تعهدات خود را عملی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگرچه تحریم تا اندازه‌ای به کشور ما فشار وارد کرد اما نعمت‌های زیادی را نیز برای شرکت‌های صنعتی خوزستان به همراه داشت و واردات محصولات زیادی در این حوزه کاهش یافت.

معاون اقتصادی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تحریم ها باعث شد زنجیره بزرگ فولادی در حوزه نفت و گاز با قدرت بیشتری تداوم یابد و شرکت‌های بزرگ داخلی در زمینه خودکفایی به دستاوردهای بزرگی دست پیدا کنند.

وی به تشریح استراتژی این وزارتخانه برای بنگاه‌های اقتصادی زیرمجموعه پرداخت و بیان کرد: اکنون سه استراتژی در شرکت‌های فولادی تعریف شده که یکی تداوم وضع موجود، دیگری فروش بنگاه‌های کوچک و سهامداری و خرید بنگاه‌های بزرگتر، و سوم تشکیل یک مگاهلدینگ به پیشتهاد شرکت شستا در حوزه فولاد است.

۵۰ درصد ظرفیت خط تولیدی اکسین ورق‌های api است

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان نیز گفت: بر اساس پیش‌بینی شرکت سازنده فولاد اکسین ، باید ۵۳ درصد سبد محصولات این شرکت ورق API و ۱۰ درصد ورق ساختمانی و ۳۷ درصد ورق آلیاژی بود اما متاسفانه در سال های گذشته به دلیل مشکلاتی نظیر واردات ورق در حوزه نفت و گاز و همچنین نبود سرمایه در گردش برای تامین مواد مورد نیاز ، این سبد معکوس شده و ۶۰ درصد سبد محصولات شرکت ورق ساختمانی ، ۱۰ درصد ورق API و ۳۰ درصد ورق آلیاژی بوده است.

امین ابراهیمی به افزایش تولید در امسال اشاره کرد و افزود: در سال‌های ۹۳ و ۹۴ حدود  ۹۵ درصد محصولات تولیدی ما در حوزه ورق های عریض در گریدهای مختلف بود اما امسال بالغ بر ۵۰ درصد ظرفیت خط تولیدی ما در حوزه ورق های api است که با توجه به شرایط تحریم دستاورد بزرگی به شمار می رود.

وی بیان کرد: در سال ۹۸ نقشه استراتژیکی به صورت کلی طراحی و بر مبنای آن ، اهداف خود را به واحدهای تولیدی اعلام کردیم که شاید حرکت موثر در این مسیر باعث حضور فولاد اکسین خوزستان در یکی از بزرگترین پروژه های نفت و گاز کشور ( خط انتقال نفت از گوره به جاسک) شد.

وی ادامه داد: این شرکت در بحث انتقال نفت محیط ترش حاوی گاز h۲s که باعث خوردگی لوله ها می شود به همت توان داخلی و تبدیل تحریم به فرصت در کنار فولاد مبارکه و واحد فولاد سازی اکنون برای پروژه بزرگ گوره به جاسک، با ظرفیت بالا ورق تولید می کند.

مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: مدت اجرای پروژه گوره به جاسک ۵۴ ماه است که در زمینه تولید محصولات این پروژه ، آزمایشگاه خوردگی نیز راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: این آزمایشگاه بزرگترین آزمایشگاه خوردگی در کشور است و تاییدیه نهایی را از شرکت ملی نفت دریافت کرده است.

ابراهیمی افزود:امسال با مشارکت شرکت فولاد خوزستان در تامین مواد اولیه و صادرات، توانستیم تا پایان آذر ۹۸ ، بیش از ۳۵ هزار تن محصولات خود را صادر و رکورد جدیدی را به ثبت برسانیم.

معاون وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی پس از این نشست به همراه مدیران عامل شرکت های زیر مجموعه این وزارت از خط تولید شرکت فولاد اکسین دیدن کردند.

شرکت فولاد اکسین خوزستان با هدف تکمیل حلقه گمشده زنجیره تامین کننده صنایع نیازمند به ورق های عریض فولادی و عملیات حرارتی همچون نفت، گاز، پتروشیمی و صنایع دریایی و ماشین سازی و رفع نیاز محصولات استراتژیک صنعت کشور در سال ۱۳۸۴ به ثبت رسید.

این شرکت در سال ۱۳۸۸ با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی روز دنیا، تولید انبوه خود را در اهواز آغاز کرد و امروزه با تولید محصولات خاص در زمینه ابعاد (ورق عریض) و خاص مورد نظر مشتریان، در مسیر رشد و تعالی قدم بر می دارد.

برچسب‌ها فولاد خوزستان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فولاد خوزستان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اهواز فولاد خوزستان وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۷۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود

تقویم رویدادهای فولاد مبارکه را که ورق بزنیم سطر به سطر آن پر است از دستاوردهایی که مانند حلقه‌های زنجیر در هم‌ تنیده شده تا زنجیره کاملی از تولید انواع محصولات فولادی تخت را در این شرکت معظم به تصویر بکشد. - اخبار بازار -

دوشنبه 17 اردیبهشت‌ماه سال 1382 یکی از این روزهای افتخارآمیز است که در آن ورق موردنیاز خط ورق قلع‌اندود تولید شد.

محسن زارع، مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی فولاد مبارکه، ضمن گرامیداشت این روز در این باره گفت: در راستای تأمین ورق موردنیاز کشور برای ساخت قوطی‌های بسته‌بندی مواد غذایی، زنجیره تولید محصول قلع‌اندود شرکت فولاد مبارکه با ظرفیت اسمی 103 هزار تن در سال به‌عنوان اولین واحد تولید ورق قلع‌اندود در کشور در سال 1382 به بهره‌برداری رسید.

به گفته زارع این زنجیره شامل خط نورد دوقفسه‌ای، خط شست‌وشوی الکترولیتی، بازپخت هیدروژنی، تمپرمیل، خط قلع‌اندود و خطوط برش قلع‌اندود است که از زمان بهره‌برداری تاکنون حدود 2 میلیون  تن ورق قلع‌اندود روانه بازار شده است.

وی با بیان اینکه ورق قلع‌اندود به‌طور عمده در ساخت قوطی‌های بسته‌بندی مواد غذایی مانند قوطی‌های روغن نباتی، رب گوجه‌فرنگی، تن ماهی، شیر خشک و... به کار می‌رود، ادامه داد: به همین علت این خط و محصولات استراتژیک آن از حساسیت‌ ویژه‌ای برخوردار است.

مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی فولاد مبارکه اظهار داشت: تاکنون بیش از صد شرکت داخلی تولیدکننده قوطی‌های قلع‌اندود ورق قلع‌اندود فولاد مبارکه را دریافت  نموده‌اند  و در ساخت قوطی‌های مواد غذایی یا مواد شیمیایی  به کار گرفته‌اند.

زارع تصریح کرد: فرایند تولید ورق قلع‌اندود از نوع الکترولیتی است که در آن ورق نقش کاتد و شمش‌های قلع خالص نقش آند را دارند و محلول الکترولیت از نوع اسیدی و بر پایه اسید فنل سولفونیک است. کنترل میزان پوشش قلع به‌صورت اتوماتیک و با کنترل میزان جریان برق انجام می‌گیرد و جهت بهبود استحکام  و افزایش براقیت قلع از ذوب سطحی پوشش قلع استفاده می‌شود. همچنین برای محافظت از پوشش قلع، پوشش کروم و روغن اعمال می‌گردد.

بنابر اظهارات مدیر محصولات پوشش‌دار و نهایی فولاد مبارکه، از چالش‌های مهم تولید ورق قلع‌اندود نیاز به ورق با ضخامت پایین در حدود 0.15 میلی‌متر است که جهت تولید آن نیاز به خطوط نورد و شست‌شو و آنیلینگ و تمپرمیل با مشخصات ویژه است که در این راستا فولاد مبارکه جهت ساخت زنجیره خطوط تأمین ورق موردنیاز واحد قلع‌اندود اقدام کرده است.

در همین زمینه، مصطفی ناجی، رئیس واحد قلع‌اندود نیز گفت: ازآنجاکه فولاد مبارکه همواره  به به‌روزرسانی تجهیزات و تکنولوژی تولید در خطوط تولیدی خود اهتمام دارد، در طول سالیان گذشته در راستای ارتقای کمی و کیفی محصول  قلع‌اندود اقدامات زیادی برای بهبود تجهیزات و تکنولوژی، به‌ویژه با تکیه‌بر دانش متخصصان داخلی  انجام شده است که از آن جمله می‌توان به نصب تجهیزات اندازه‌گیری جهت کنترل ضخامت و عرض ورق و دبی سیالات، بهینه‌سازی غلتک‌ها، بومی‌سازی مواد اولیه و تجهیزات، بهینه‌سازی مصرف آب، بهینه‌سازی استراکچر خط، ارتقای سیستم‌های اتوماسیون و تولید گریدهای ورق با سختی بالا نظیر گرید  T5 و DR8  اشاره کرد. مجموعه این فعالیت‌ها  منجر به بهبود در کمیت و کیفیت ورق تولیدی  شده  است؛ در‌حالی‌که به‌لحاظ کمیت، میزان تولید این خط بیش از ظرفیت اسمی آن است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در زمینه کیفیت نیز این اقدامات ارتقای رضایت مشتریان را در پی داشته است و ورق تولیدی این واحد قابلیت رقابت با ورق‌های مشابه خارجی کشورهای صاحب تکنولوژی را دارد.

ناجی عنوان کرد: فولاد مبارکه مصمم است با  پویایی و ارتقای دانش و تکنولوژی خود، در مسیر رفع نیاز کشور به محصولات مختلف گام بردارد و از پتانسیل‌های علمی و فنی کشور در این راستا بهره گیرد.

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲ شد