Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه امروز هیچ قطعه مکانیکی در کشور نیست که مپنا نتواند آن را تولید کند،گفت: مپنا توانایی تولید تمام قطعات مکانیکی مورد نیاز کشور را دارد. ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۱ استانها البرز نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، حجت الاسلام و المسلین سید  سعیدرضا عاملی در حاشیه بازدید از گروه صنعتی مپنا در استان البرز در جمع خبرنگاران در مورد اهداف بازدید از این گروه  صنعتی اظهار داشت: مپنا یکی از مجموعه‌های بزرگ صنعتی کشور است که نگاهی به جامعه، صنعت و دانشگاه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل مپنا: هوشمند کردن شبکه ماشین‌های کشور در دستور کار قرار گرفتاعلام آمادگی مپنا برای همکاری با وزارت نیرو در صادرات برق + فیلممپنا به حوزه تجهیزات هایتک صنعت نفت ورود می‌کند

وی افزود: کشور دارای ظرفیت‌های بسیاری است و به عنوان  نمونه یکی از این ظرفیت‌ها گروه صنعتی مپنا است.

دبیر شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینکه ظرفیت تولید صنعتی کشور در رده جهانی است،بیان کرد: امروز اگر تحریم‌های آمریکا و مجموعه کشورهای جهان که از این کشور دستور می گیرند روی ایران کارساز نبوده به دلیل وجود منابع صنعتی بزرگی مانند گروه صنعتی مپنا است.

حجت الاسلام و المسلمین عاملی با بیان اینکه گره‌های  در کار این بخش از صنعت وجود دارد که این گره‌ها باید گشوده شود،گفت: گره‌های در بخش حقوقی ،قانونی و بروکراسی کشور وجود دارد و باید از این ظرفیت گسترده علمی کشور که 4 میلیون دانشجو بالفعل در کشور است استفاده کرد که در همه رشته‌ها تحصیل میکنند که با این اراده و این ظرفیت‌ها می‌توان کارهای بزرگی انجام داد.

دبیر شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینکه امروز هیچ قطعه مکانیکی نیست که مپنا نتواند تولید کند،ادامه داد: امروز مپنا در رده  صنایع بسیار حساس که تنها  بین ده کشور جهان وجود دارددر آنها رتبه اول تا سوم را در اختیار دارد و رتبه سوم در تولید توربین در اختیار مپنا است و ایران در رده پیشرفته ترین کشورهای دنیا در کار صنعتی توانمندی دارد.

وی با بیان اینکه اگر ظرفیت دولتی، دانشگاهی و بازار به صورت بهینه گره بخورد تحول عظیمی در صنعت کشور رخ می‌دهد،تصریح کرد: در این صورت مجموعه اقتصادی کشور از یک کسب و کار جهانی برخوردار می‌شود که هیچ نوع تهدیدی نمی‌تواند آن را از کار بیندازد و نیاز است که این فرآیند اصلاح شود.

وی با بیان اینکه نقشه جامع علمی کشور امروز یک نقشه مرده نمی‌تواند باشد،ادامه داد: این نقشه باید با کارگذاری صنعت و دانشگاه به صورت همزمان  جلو برود و انتظار از صنعت این است که تحقیق و توسعه آن با دانشگاه گره بخورد و آموزش  دانشگاه توسط صنعت حمایت شود و حوزه آموزش باید بتواند از این ظرفیت استفاده کند.

دبیر شورای انقلاب فرهنگی با بیان اینکه کشورهای پیشرفته 70 درصد بودجه تحقیق و توسعه شان مربوط به بخش خصوصی است که در ایران عدد مشخصی در این زمینه نیست،ادامه داد: برای ما روشن نیست که بخش بودجه تحقیقاتی و تحقیق و کار چقدر است،وقتی بخش تحقیق و توسعه مپنا را دیدم بسیار خوشحال شدم  نگاه ما می‌توانیم با همه قابلیت‌های جزیی درکشور قابل اجرا است و  برای این کار  لازم است بخش خصوصی سهم بین 4 تا 7 درصدی را برای تحقیق  و توسعه قرار دهد.

انتهای پیام/ ع

R7810/P/S6,50/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۷۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • هیات های اندیشه ورز در استان ها تشکیل شود
  • انتخاب عاطفه خادمی به عنوان دبیر جدید شورای فرهنگ عمومی کشور
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی
  • تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • حمایت زاکانی از طرح نور پلیس
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند