Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهاد دلق پوش در همایش تجلیل از صادرکنندگان برتر استان افزود : از زمانی که ثبت سفارش ها به استان ها تفویض شده ، گام به گام کارها پیش می رود  و در حال حاضر انجام ثبت سفارش ها، شش روزه انجام می شود.

وی تصریح کرد : صنعتگران به عنوان پرچمداران اقتصادی کشورمان با وجود تمامی مشکلات و سنگ اندازی هایی که در این مسیر وجود دارد با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل ها  در زمینه تولید و صادرات اقدامات خوبی را انجام داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به هدفگذاری ۵۰۰ میلیون دلاری صادرات در استان گفت: تا کنون ۳۰۸ میلیون دلار از این میزان صادرات محقق شده که تا پایان سال بتوانیم این تعهد را با پشتیبانی دولت و تمهیداتی که اندیشیده شده در قالب کارگروه های مختلف تحقق بخشیم.

وی یکی از اولویت های وزارت صمت را حمایت از صادرات دانست و گفت: مشکلات نباید زمینه ناامیدی تولیدکنندگان و صادرکنندگان را فراهم کند.

 دلق پوش با بیان اینکه تولید کنندگان با تولیدات صادراتی باید به عنوان فرماندهان ویژه دفاع از حریم اشتغال تمام توان خود را برای موفقیت در این عرصه به کار بگیرند ، اظهار کرد:  تولید کنندگان می توانند با کیفیت تولیدات و زمینه صادراتی شدن انها نقشه های دشمنان را نقش بر آب کنند.

 وی ساختار منسجم برای عبور از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده با تکمیل زنجیره صادراتی و افزایش کیفیت داخلی به عنوان جایگزین واردات را  از موضوعات دارای اهمیت برای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان  نوان کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان خاطر نشان کرد: واحدهای بسیاری برای تامین نیازهای همدیگر در کشور وجود دارد که از هم خبر ندارند.

 وی با اشاره به ظرفیت های استان گیلان در امر صادرات اظهار داشت: پیوستن به اتحادیه اوراسیا و سرای تجاری ایرانیان در آستاراخان و تخفیفات تعرفه ای برای صادرکنندگان استان یک فرصت است .

 وی تصریح کرد: تسهیل صادرات را به عنوان یک اصل پذیرفتیم  و باید از تولیدات صادرات محور نه خام فروشی و نیز تولیدات دانش بنیان حمایت کنیم.

 دلق پوش با بیان اینکه در شرایط فعلی در کنار صادرات، واردات باید انجام شود ، اظهار داشت: رفع مشکل مربوط به واردات از دغدغه های وزارت صنعت ، معدن و تجارت است و اولویت این سازمان به تبع از وزارتخانه، واردات کالاهای اساسی و مواد اولیه و تجهیزات واحدهای تولیدی است.

 نیکفررئیس مجمع نمایندگان گیلان نیز بازاریابی را برای تولید کنندگان امر مهمی دانست و بر لزوم احداث پایانه های صادراتی منطقه ویژه اقتصادی لاهیجان تاکید کرد و  واردات بی رویه را در محصولاتی همچون برنج و چای  موجب آسیب به تولید دانست.

برچسب‌ها صنعت و معدن گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صنعت و معدن گیلان صنعت و معدن گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۹۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حمیدرضا فلاح در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی بیان کرد: خوزستان برخلاف دیگر نقاط کشور سه اتاق بازرگانی مستقل دارد و ظرفیت بسیار خوبی در حوزه صادراتی ایجاد کرده است که امیدواریم این هم‌افزایی موجب تحقق شعار و اهداف برنامه‌ریزی دولت شود.

وی به ارتباطات خوب در حوزه اصناف خوزستان اشاره و اظهارکرد: استان خوزستان با حدود ۶ میلیارد دلار، رتبه دوم کشور در حوزه صادرات را کسب کرد.

فلاح بیان کرد: برنامه‌ریزی وزارت صمت برای خوزستان رسیدن به هفت میلیارد دلار صادرات است ولی هدف صنعت، معدن و تجارت خوزستان رسیدن به ۷.۵ میلیارد دلار صادرات است که امیدواریم تحقق یابد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان بر ضرورت تمرکز مبتنی بر صادرات تاکید کرد و گفت: میزان صادرات خوزستان از محل تولیدات صمت ۲.۵ میلیارد دلار بوده که یکی از اقدامات خوب بود؛ مابقی آن نیز تولیدات صادراتی است که توسط بازرگانان انجام شده است.

وی تصریح کرد: میزان صادرات تولیدات محصولات درون استان بیش از پنج میلیارد دلار بوده که صادرات به کشور‌های همسایه هدفگذاری شده است.

فلاح بیان کرد: صادرات محصولات خوزستان به اوراسیا و روسیه یکی دیگر از اهداف است که تلاش می‌شود در چارچوب سیاست‌های دولت سیزدهم اجرا شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهارکرد: خوزستان ۵۰ رایزن اقتصادی را برای اولین بار در سراسر کشور توزیع و ماموریت جدید محول می‌کند؛ سه نفر از همکاران در صمت خوزستان به عنوان رایزنان اقتصادی انتخاب شدند که می‌توانند ظرفیت خوبی برای توسعه مبادلات تجاری استان ایجاد کنند.

خوزستان با حدود ۱۷۰ هزار واحد صنفی رتبه سوم کشور را در این حوزه دارد که موجب اشتغالزایی برای حدود ۵۰۰ هزار نفر شده است.

دیگر خبرها

  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • حضور نماینده ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری