Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدرس دانشگاه و روانشناس علل شیوع طلاق در سال‌های ابتدایی ازدواج را تشریح کرده و گفت: اکنون برنامه ریزی‌ها در حوزه خانواده متاسفانه علیه یک زندگی سالم است. تاریخ انتشار: 23:35 - 04 دی 1398 - کد خبر: ۵۴۰۷۴۸

رضا بافتی مدرس دانشگاه و روانشناس در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان با اشاره به آمار روزافزون طلاق در سال‌های ابتدایی ازدواج، گفت: ناپختگی، آشنا نبودن به روحیات یکدیگر، عدم صمیمیت واقعی و مسائلی از این دست از جمله عوامل رشد آمار طلاق در سال‌های ابتدایی زندگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه برنامه ریزی‌ها در حوزه خانواده متاسفانه علیه یک زندگی سالم است، تصریح کرد: متاسفانه دولت بودجه‌ای برای خدمات مشاوره‌ای در نظر نگرفته تا مردم بتوانند از خدمات این حوزه در زمان بروز مشکلات خود استفاده کنند.


بافتی با بیان اینکه در شرایط فعلی افراد پس از اتمام دوره تحصیل یا آغاز کار برای ازدواج آماده می‌شوند، افزود: متاسفانه خلاء آموزش کافی قبل از ازدواج وضعیت فعلی و هشداردهنده طلاق را رقم زده است.


وی با تاکید بر اینکه در گذشته خانواده‌ها تا حدودی فرزندان خود را برای ازدواج آماده کرده و بسیاری از رفتار‌ها را به آن‌ها آموزش می‌دادند، تصریح کرد: این موضوع اکنون کم رنگ شده و برخی دخالت‌های بی جای والدین در زندگی نیز بر مشکلات زوجین افزوده است.


این مدرس دانشگاه با بیان اینکه از علل دیگر ناسازگاری وابستگی یکی از زوجین به خانواده خود و یا تعصبات بی جا در مورد اعضای خانواده خود است، افزود: وابستگی به هر نوع چه به همسر و چه به خانواده از نظر روانشناسی اشتباه است و متاسفانه برخی تعصب‌های کورکورانه منجر به از کوره در رفتن یکی از زوجین و تصمیم به طلاق می‌شود.


وی با تاکید بر اینکه تصمیم گیری در خصوص جلوگیری از طلاق در سال‌های ابتدایی زندگی نیازمند تشکیل اتاق فکر و صرف هزینه از سوی مسئولان است، تصریح کرد: با توجه به آمار‌های نگران کننده در این حوزه باید بدانیم که اگر دولت یارانه‌ای در حوزه خدمات روانشناسی برای مردم ارایه ندهد به طور حتم این نمودار همچنان صعودی خواهد بود در حالی که بسیاری از مشکلات زوجین با جلسات مشاوره قابل حل است.


این مدرس دانشگاه و روانشناس یادآور شد: ارتباط برقرار کردن خدمات روانشناسی با بیمه از کار‌های مهمی است که باید به عنوان مقدمه‌ای برای جلوگیری از طلاق مدنظر مسئولان قرار بگیرد.


انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: خانواده زوجین طلاق ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۹۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در یازدهمین کنفرانس ملی ماهی‌شناسی ایران که در اتاق بازرگانی برگزار شد، با اشاره به لزوم نزدیکی عرصه‌های عملی و نظری برای شکوفایی ظرفیت‌های استان هرمزگان، اظهار کرد: حدود ۳۰ درصد کشور در کناره‌های سواحل دریا در حال زندگی هستند و بیش از پنج هزار کیلومتر از کشور را نوار ساحلی تشکیل داده است اما متاسفانه به نسبت سایر کشورهایی که دارای ظرفیت‌های مشابه هستند، فاصله زیادی داریم.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، شیلات را یکی از مزیت‌های نسبی استان هرمزگان دانست و بیان کرد: استان هرمزگان در عرصه شیلات و به ویژه صید و صیادی، از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کند و همین امر باعث کاهش بهره‌وری در این بخش شده است که استفاده از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی این عرصه باعث جبران بسیاری از کمبودها خواهد شد.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با بیان این نکته که تنها راه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، اعتماد به مردم است، تصریح کرد: وقتی بحث مشارکت مردمی مطرح می‌شود، هم مقصود بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی عموم مردم در حوزه تولید و هم بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشمندان است.
 
وی، با اشاره به این نکته که دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود رد عرصه اقتصاد و بخش‌های مردمی کاهش دهند، خاطرنشان کرد: دولت باید نقش هدایت، نظارت، سیاست‌گذاری و حمایتی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد ایفا کند و حوزه تصدی‌گری را به مردم واگذار کند.
 
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، سیاست دشمن برای شکست برنامه‌های کشور را جلوگیری از ورود مردم به عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد شود، تشریح کرد: هر موقع گامی در راستای مردمی سازی عرصه‌های مختلف از جمله اقتصاد و فرهنگ مطرح می‌شود، مشاهده می‌شود که صدای دشمن بالا می‌رود و برای صرف‌نظر کردن مردم تلاش می‌کند.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • ادعای جنجالی یکی از عمو‌های فیتیله‌ای علیه مجید قناد!
  • گرما موجب افزایش افسردگی و خشونت
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • جمعیت سالم عامل اقتدار هر کشور است