Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک دین پرست چهارشنبه شب در نشست مشترک ستاد اقتصاد مقاومتی و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: با توجه به آسیب شناسی که ظرف دو سال گذشته در فرایند و ساختار اقتصادی بویژه طرح های تولیدی استان ها احصا شده قوانین ، تبصره ها، بندها و بروکراسی های اداری دست و پا گیر در فرآیند صدورمجوزها و ابلاغ ها مهمترین مانع در امر سرمایه گذاری و رونق تولید و منفذی برای بروز فسادهای خطرناک در این حوزه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دین پرست همچنین تبعیض ، بی عدالتی و پارتی بازی در سیستم اداری کشور را نیز از دیگر چالش های فرا روی نظام اقتصادی و سیستم های اجرایی دانست.

وی تصریح کرد: بسیاری از قوانین و دستورالعمل ها به گونه ای است که در یک زمان واحد می توان دو جواب "آری" و "نه" را به ارباب رجوع و یا سرمایه گذار داد.

دین پرست یادآور شد: البته با تاکید ویژه رئیس جمهوری در حمایت از سرمایه گذاران و رفع موانع تولید دولت در همین راستا اقدام به راه اندازی سامانه (سام) با محوریت وزارت امور اقتصادی و دارایی و با نظارت استانداران برای تسهیل در امر صدور مجوزها کرده که تا حدودی موجبات رضایتمندی سرمایه گذاران و بخش خصوص را فراهم کرده است.

 دین پرست همچنین به عدم اشتیاق و بی رغبتی مدیران و دستگاه های مختلف اجرایی در واگذاری طرح های اولویت دار به بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: بر اساس ارزیابی های انجام شده هم اینک افزون بر ۸۰ هزار طرح تولیدی و عمرانی نیمه تمام در سطح کشور وجود دارد که رقمی افزون بر ۵۰۰ هزار میلیارد تومان برای تکمیل این طرح ها نیاز است.

وی با اشاره به توصیه های مقام معظم رهبری در دیدار مردادماه سال گذشته با اعضای هیات دولت و تاکید رئیس جمهوری مبنی بر اجرایی کردن این توصیه ها به عنوان منشور و چراغ راه متولیان امور اجرایی و اقتصادی گفت: هفت توصیه مهم و راهبردی در سخنان و تاکیدات رهبری خطاب به دولتمردان آمده که به عنوان منشور و دستورالعمل اجرایی به وزارت کشور و حوزه معاونت اقتصادی همچنین استانداران ابلاغ شده است.

دین پرست تصریح کرد: اولویت بندی طرح های مهم اقتصادی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰درصد که قابلیت اجرایی تا پایان دولت دوازدهم را دارند یکی از مهمترین این دستورالعمل های اجرایی است که قرار شد هر استان سه طرح مهم در این راستا را که از مطالبات اصلی و مهم و موجبات رضایتمندی مردم ان منطقه را بیش از پیش فراهم می کند احصا و برای تامین اعتبار به ستاد اقتصاد مقاومتی و همچنین سازمان برنامه وبودجه اعلام کنند.

وی گفت: هم اینک بیش از ۱۰۰ طرح مهم اقتصادی از سوی استانداران سراسر کشور به حوزه اقتصادی این وزارتخانه برای تصویب در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و تامین اعتبار لازم ارسال شده است.

وی همچنین از دستور و تاکید ویژه رئیس جمهوری مبنی بر احیا و آزادسازی تمامی واحدهای تولیدی در تملک بانک ها و ابلاغ ان از سوی وزیر کشور به همه استانداران خبر داد و گفت: بر همین اساس استانداران باید تمامی طرح های راکد و غیرفعال در تملک بانک های عامل را شناسایی و آنها را با برنامه ریزی و اولویت بندی به چرخه مجدد تولید بازگردانند.

معاون وزیر کشور گفت: بر اساس ارزیابی ها و آمار بانک مرکزی تا سال ۱۳۹۶ افزون بر ۲ هزار و ۲۶ طرح تولیدی در حوزه های مختلف در سراسر کشور در تملک بانک ها بود.

دین پرست یادآور شد: بر اساس آخرین آمار و بررسی های انجام شده تعداد واحدهای در تملک بانک ها تا یک ماه گذشته به کمتر از ۸۰۰ مورد رسیده است.

وی بر ضرورت جلوگیری از تعطیل شدن واحدهای تولیدی در همه شهرستان ها و مناطق مختلف در کشور تاکید کرد و گفت: فرمانداران نیز باید بیش از گذشته مسائل اقتصادی را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

دین پرست همچنینی با اشاره به نشست های مهم ستادهای اقتصاد مقاومتی در کشور نیز گفت: ظرف ۹ ماه گذشته امسال در کشور یکهزار و ۳۲ مصوبه در ۱۳۷ جلسه به تصویب رسید که کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه عملکرد قابل قبولی داشته است.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: از مجموع ۴۷ طرح معرفی شده به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در سال جاری ۱۸ طرح ان به تصویب رسید.

حسین کلانتری تصریح کرد: از میان این ۱۸ طرح نیز سه مورد آن شامل تکمیل جاده ملی پاتاوه – دهدشت ، سد تنگ سرخ بویراحمد و همچنین پتروشیمی گچساران نیز به عنوان طرح های اولویت دار شناخته شده اند.

کلانتری همچنین گفت: از مجموع ۱۸ پروژه اقتصاد مقاومتی سال ۹۸، پنج طرح مهم آن مربوط به بخش کشاورزی است که پمپاژ باباکلان، سد ایلی ‌آباد بهمئی، سد کوه‌برد، شبکه ۳، ۴ لیشتر و توسعه و پرورش ماهی سردآبی از جمله این طرح هاست.

وی با بیان اینکه برخی از این طرح ها نیز تخصیص ۱۰۰درصدی گرفته اند و بهانه کمبود اعتبار برای شتاب بخشی اجرای آنها وجود ندارد، گفت: در مساله اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی مماشات نخواهیم کرد و کم کاری ها و سهل انگاری مدیران را به صورت مکتوب به وزارتخانه مربوط اعلام خوهیم کرد.

به گفته استاندار کهگیلویه و بویراحمد ، ذات اقتصاد مقاومتی یعنی انتخاب راه میانبر برای رسیدن و دسترسی بهتر و مطلوب تر به هدف با کمترین هزینه و بیشترین کاربرد و استفاده صحیح از منابع و امکانات است.

وی همچنین به مشکل برخی واحدهای تولیدی بزرگ و فعال در استان از جمله فولاد یاسوج، کارخانه آجر دهدشت و همچنین مشکل تامین زمین مورد نیاز برای احداث نمایشگاه دائمی استان نیز گفت: برای رفع مشکلات این موارد در اسرع وقت اقدام خواهد شد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 استاندار کهگیلویه و بویراحمد امور اقتصادی و دارایی پرورش ماهی زمین کهگیلویه و بویراحمد قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۹۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا

نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند.

این نشریه در ادامه اضافه کرد که این داده‌های ناامید کننده حکایت از "چالش‌های سخت" پیش رو برای اقتصاد آمریکا دارد.

گزارش روز پنج‌شنبه همچنین نشان داد که تولید ناخالص داخلی این کشور با نرخ سالانه تنها 1.6 درصد در سه ماهه اول سال جاری میلادی افزایش یافته که بسیار کمتر از پیش‌بینی‌های 2.5 درصدی است.

ترامپ: اقتصاد آمریکا طی یک سال آینده سقوط می‌کندپیش بینی وارد شدن اقتصاد آمریکا به رکود در 2024

رشد کندتر از حد انتظار اقتصاد آمریکا به دنبال افزایش 3.4 درصدی ثبت شده در اکتبر تا دسامبر 2023 و 4.9 درصدی در سه ماهه قبل از آن رخ داده است.

دیوید دونابدیان، مدیر ارشد سرمایه گذاری در بانک سی‌آی‌بی‌سی، به این رسانه گفت: این گزارش بدترین حالت ممکن بود (چراکه) رشد کندتر از حد انتظار همراه با تورم بالاتر از حد انتظار رخ می‌دهد.

بر اساس این گزارش، رشد ضعیف اقتصاد و افزایش قیمت‌های مصرف‌کننده نشانه‌های بارز رکود تورمی است که با کندی اقتصادی و افزایش تورم در یک دوره زمانی طولانی مشخص می‌شود.

ایالات متحده آخرین بار در دهه 1970 دچار رکود تورمی شد، زمانی که با سقوط اقتصاد، تورم دو رقمی رخ داد. سیاستگذاران این کشور با افزایش نرخ بهره بانکی تا 20 درصد به این رکود تورمی واکنش نشان دادند و قیمت ها را کاهش دادند اما اقتصاد را وارد رکود عمیق‌تری کردند.

در ماه مارس، فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) از افزایش نرخ بهره صرف نظر کرد و آن را بین محدوده هدف 5.25 تا 5.5 درصد بدون تغییر باقی گذاشت. نشست بعدی کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در اول ماه مه برنامه ریزی شده است.

در عین حال، شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی، که توسط فدرال رزرو به عنوان معیار کلیدی تورم استفاده می‌شود، با سرعت سالانه 3.4 درصد افزایش یافت که بیشترین جهش را در یک سال گذشته نشان می‌دهد.

اداره تجزیه و تحلیل اقتصادی گزارش داد که هزینه های مصرف کننده در ایالات متحده در ژانویه تا مارس 2.5 درصد افزایش داشته است که نسبت به رشد 3.3 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023 و پیش بینی 3 درصدی کاهش نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام منشأ بزرگ فساد را می‌خشکاند؟!
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند