Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، هنر کلاژ عبارتست از به هم چسباندن و مرتبط ساختن تکه‌های اشیائی نظیر کاغذ، تکه‌های روزنامه، عکس و...بر روی یک سطح.

هنر کلاژ در ابتدا در دوران هنر کوبیسم به عنوان یک فرم هنری به وجود آمد که معاصر بود با هنرمندانی نظیر پابلو پیکاسو و جرج براک.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنر کلاژ یکی از عوامل اصلی ایجاد نوآوری در هنر معاصر است. چنانچه هنرمندان رشته‌های فیلم و ویدئو، مونتاژ عکس و ... نیز ممکن است در توسعه هنر چندرسانه‌ای از المان‌های هنر کلاژ بهره گرفته و آثاری بدیع خلق کنند.

یکی از اولین نمونه‌های هنر کلاژ، اثری از پابلو پیکاسو شامل یک پارچه روغنی بر روی یک سطح با نام "همچنان زندگی با صندلی چوبی" در سال ۱۹۱۲ است که البته این اثر جزء هنر مونتاژسازی هم به شمار می‌رود. جرج براک (Georges Braque) یکی دیگر از هنرمندان هنر کلاژ به شمار می‌رود که اثری با عنوان "ظرف میوه و شیشه" (Fruit Dish and Glass) را در سال ۱۹۱۲ خلق کرد که در آن از یک کاغذ دیواری با تکه ها‌ی چوب تقلید شده بود.

نمونه کار‌های براک به نام "تکه کاغذ‌های چسبیده به هم (papier collé) نیز نام گذاری شده است که یک سبک خاص از هنر کلاژ است. علت اصلی استفاده و ایجاد هنر کلاژ به وسیله هنرمندانی نظیر پیکاسو و براک، آشنایی آن‌ها با تحول هنری "کوبیسم" بود که می‌توانست به عنوان حرکت از دنیای دوبعدی به دنیای سه بعدی تعبیر شود.

در پایان هفته جاری از نمایشگاه‌های زیر دیدن کنید و با هنر کلاژ بیشتر آشنا شوید:

گالری آتبین: نمایشگاه نقاشی‌های احسان ضیافتی کافی با عنوان «کلان هرج و مرج» از تاریخ ۶ تا ۱۷ دی ماه

گالری اثر: نمایشگاه انفرادی نقاشی «انفعال»؛ با آثاری از پویا رضی از تاریخ ۶ تا ۲۷ دی ماه

گالری الهه: مشکات مشکاتیان حجم و مولتی مدیا‌های خود را در «داخل گیومه» از تاریخ ۶ تا ۱۶ دی ماه به نمایش می‌گذارد.

گالری اُ: نمایشگاه انفرادی نقاشی مجموعه آثار علی صادقی از تاریخ ۶ تا ۱۷ دی ماه

گالری ایده: نگاهی به «لاله زار، چهارراه کنت» در نمایشگاه تاریخی، پژوهشیِ، عکاسی، نقاشی و اسناد عباس کتابی. از تاریخ ۶ تا ۱۰

دی ماه

گالری دستان+۲: نمایشگاه انفرادی محمد پیریایی با عنوان «پلکان اودسا» از تاریخ ۶ تا ۲۷ دی ماه

گالری ژاله: طبیعت باجان/ طبیعت بی جان عنوان نمایشگاهی از عکس، چیدمان و ویدئو‌های فاطمه زهتاب است که از تاریخ ۶ تا ۱۳دی ماه برگزار خواهد شد.

گالری سایه: نمایشگاه نقاشی‌های شیدا قلی پور با عنوان «همبودی انسان و اضطراب» از تاریخ ۶ تا ۱۱ دی ماه

گالری شکوه: نیما صفدریان نقاشی‌های خود را در «صورت بی صورت بی حد غیب» از تاریخ ۶ تا ۱۱ دی ماه به نمایش می‌گذارد.

گالری طراحان آزاد: نمایشگاه انفرادی از آثار چاپ سیلک و کلاژ پروانه اعتمادی به انتخاب علی بختیاری که کار‌های اخیر کلاژ‌های این هنرمند را از تاریخ ۶ تا ۱۷ دی ماه به نمایش می‌گذارد.

گالری گلستان: نمایشگاه نقاشی‌های رویا حسینی از تاریخ ۶ تا ۱۱ دی ماه

گالری ویستا: نمایشگاه نقاشی‌های حمید جعفری شکیب با عنوان «رویای شرقی» از تاریخ ۶ تا ۱۳ دی ماه

گالری ویستا+: نمایشگاه ویدئو آرت و چیدمان‌های ستاره حسینی با عنوان «شکستنی مثلِ حباب» از تاریخ ۶ تا ۱۳ دی ماه

گالری هور: نمایشگاه نقاشی‌های یعقوب امدادیان از تاریخ ۶ تا ۲۴ دی ماه

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای تجسمی نمایشگاه هنری نقاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۹۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر

مدیر مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) اصفهان و معاون امور بین‌الملل مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان دیدار کردند.

به گزارش جماران، مهدی بنکدار، مدیر مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) اصفهان، در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مؤسسه اصفهان در بخش‌های فرهنگی و هنری و همچنین ارتباطات مستمر با دانشگاه‌ها خصوصا دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان  و برگزاری دوره های آموزشی ویژه دانشجویان  و اجرای طرح نشاط در نگارستان امام خمینی(ره)، خواستار تداوم همکاری‌ها و هرچه پربارتر شدن این ارتباط و استفاده از ظرفیت‌های دو طرف در راستای آشنایی هر چه بیشتر اساتید و دانشجویان با اندیشه امام خمینی(ره) شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر استفاده از ظرفیت حضور دانشجویان خارجی مشغول به تحصیل در اصفهان و برگزاری دوره‌های امام‌شناسی و نشست‌های علمی برای آنها تأکید کرد.

محمدرضا عبداللهی، معاون امور بین الملل مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی، پژوهشی و تولیدات این معاونت، خواستار همکاری هرچه بیشتر در بخش‌های بین المللی، راه اندازی پویش‌های علمی و برگزاری نشست‌های موضوعی شد.

پیام نجفی، رئیس دانشگاه آزاد استان اصفهان، نیز در این دیدار با بیان اینکه انقلاب اسلامی بدون نام امام خمینی(ره) بی معنی ومفهوم است، ضمن اعلام آمادگی برای انجام فعالیت‌های مشترک بیشتر با مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) در بخش‌های مختلف و تمجید از برگزاری طرح آموزشی نشاط در نگارستان امام خمینی(ره) ، پیشنهاد تعریف برنامه‌های جامع با توجه به توانایی‌های دو دستگاه را داشت  و خواستار ارائه موضوعات به روز برای پایان‌نامه‌های دانشجویی خصوصا در حوزه بین الملل و حمایت مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) از آنها شد.

دیگر خبرها

  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • یادگارهایی از «خلیج‌فارس» در آستان مبارک رضوی
  • نمایشگاه نقاشی گروهی دانش آموزان ابتدایی شاهرود
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی در آذربایجان غربی
  • مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • تفاهم ارتش واداره‌کل هنرهای نمایشی درحمایت از نمایشنامه‌های برتر
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات