Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی ــ رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: دولت‌ها و سیاست‌گذاران باید باور کنند که دیپلماسی علمی پایدارترین شکل دیپلماسی است و اگر دانشمندان روابط بین ملت‌ها را تنظیم نمایند، کمترین خسارت و آسیب به دوستی ملل مختلف وارد خواهد شد.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، شامگاه 4 دی ماه در اختتامیه چهارمین مجمع دانشگاه‌های ایران و جهان عرب که در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: دو روز گفت‌و‌گوی صمیمانه و سنگین داشتیم که برنامه‌ها بسیار فشرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما دانشگاهیان فرصت تعطیلات و گردش نداریم، زمانی که به کشوری سفر می‌کنیم، خوب است فرصتی باشد تا از زیبایی‌ها و میراث فرهنگی و علمی نیز لذت ببریم، اما این امکان کمتر وجود دارد.

وی با بیان اینکه اداره دانشگاه در ایران بسیار سخت است، عنوان کرد: اینکه رئیس دانشگاهی چند روز از وقت خود را به شرکت در چنین همایشی اختصاص می‌دهد، نشان می‌دهد که چقدر برای دانشگاه‌های ایران مهم است که ارتباطات علمی آنها با دانشگاه‌های کشورهای عربی تقویت و حفظ شود.

کافی بیان کرد: شعار اجلاس این بود‌ که علم و دانش را در توسعه کشورهای اسلامی به ویژه کشورهای عضو این مجمع به خدمت بگیریم. آرزو می‌کنم دولت‌ها و سیاست‌گذاران باور کنند که دیپلماسی علمی پایدارترین شکل دیپلماسی است و اگر دانشمندان روابط بین ملت‌ها را تنظیم نمایند، کمترین خسارت و آسیب به دوستی ملل مختلف وارد خواهد شد.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد افزود: ما باید به دولتمردان و سیاست ‌گذاران القا کنیم و بفهمانیم ما دانشگاه‌های کشورهای دوست، همسایه و منطقه می‌توانیم در روان‌سازی روابط دوستانه کمک فراوانی کنیم، ما در ایران این کار را انجام ‌می‌دهیم و انتظار داریم شما نیز این کار را در کشور خود انجام دهید.

وی خاطرنشان کرد: برای تثبیت همکاری، بزرگی و کوچکی کار مهم نیست، مهم این است که کاری انجام شود. پیشنهاد من این است که از اقدامات کوچک و عملی آغاز کنیم و آن را در هر مجمع ارتقا دهیم. امیدوارم جلسه پنجم جلسه پربارتری از جلسه چهارم باشد و تعداد اعضای این مجمع نیز چه از نظر تعداد کشورها و چه دانشگاه‌ها بیشتر شود و مجمعی داشته باشیم که پر رونق‌تر از مجمع فعلی باشد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی فرهنگی دانشگاه جهان عرب فردوسی مشهد کافی روابط بین ملت ها قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۰۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی شدید در زارچ با ثبت کمترین خسارت 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، ابوالقاسم نصیری با اشاره به بارندگی‌های اخیر اظهار داشت: با توجه به برگزاری جلسات مدیریت بحران شهرستان و تأکید فرماندار محترم در خصوص آمادگی کامل شهرداری برای مدیریت سیلاب احتمالی، مجموعه مدیریت و کارکنان شهرداری زارچ به‌صورت ۲۴ ساعته در آمادگی کامل قرار داشتند. 
 
وی افزود: با توجه به تجربه‌های سال‌های گذشته، در بارندگی روز‌های اخیر که از شدت بالایی نیز برخوردار بود شهروندان زارچ کمترین مشکل را متحمل شدند. 
 
شهردار زارچ ادامه داد: ماشین‌آلات سنگین شهرداری زارچ در اجرای طرح سیل بند در ورودی روستای چرخاب زارچ حضور فعال و مؤثر داشتند و توانستند حجم زیادی از سیلاب را کنترل و هدایت کنند تا مشکلی برای گلخانه داران روستای چرخاب پیش نیاید.

دیگر خبرها

  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • بارندگی در زارچ با ثبت کمترین خسارت
  • بارندگی شدید در زارچ با ثبت کمترین خسارت 
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا
  • رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیس‌جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است