Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۹ از تشکیل کمیته‌ای ویژه در این کمیسیون برای واقعی کردن ارقام بودجه ۹۹ خبر داد و گفت: گزارش نهایی این کمیته در روز دوشنبه آینده تقدیم هیئت‌رئیسه کمیسیون تلفیق خواهد شد.

 

 

 

 

 

 

 

هادی قوامی سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۹ در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی پول‌نیوز با اشاره به برنامه‌های این کمیسیون برای واقعی شدن ارقام لایحه بودجه سال آینده، گفت: دولت در لایحه بودجه سال ۹۹ برخی ارقام، نظیر میزان فروش نفت و نیز میزان فروش اوراق مشارکت را واقعی مطرح نکرده است که این ارقام باید اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، یکی از مهم‌ترین آسیب‌های واقعی نبودن ارقام بودجه را غیرقابل تحقق بودن این ارقام در پایان سال عنوان کرد و اظهار داشت: گفته می‌شود روشی که دولت در تدوین لایحه بودجه ۹۹ در پیش گرفته در راستای امیدآفرینی بوده و قصد داشتند دشمن را مأیوس کنند، اما سؤال این است که آیا دشمن با ارقام غیرواقعی مأیوس می‌شود یا با اتخاذ روش‌های صحیح برای کسب درآمد؟

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۹ اضافه کرد: در راستای تصمیم این کمیسیون برای واقعی‌کردن ارقام بودجه و امکان تحقق آنها در پایان سال آینده، قرار شده کمیته‌ ویژه‌ای در کمیسوین تلفیق، متشکل از معاون رئیس سازمان برنامه و بودجه، نمایندگانی از مرکز پژوهش‌های مجلس و دیوان محاسبات  و نیز اعضای کمیسیون تلفیق، تشکیل شود.

قوامی به وظایف و اختیارات کمیته ویژه در کمیسیون تلفیق برای واقعی کردن ارقام بودجه 99 اشاره کرد و گفت:  قرار است این کمیته گزارشی از منابع درآمدی و هزینه‌ای، به‌خصوص در حوزه اوراق مشارکت و نیز میران واقعی فروش نفت، به‌طور واقعی و قابل وصول تهیه کرده و این موارد را احصاء کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۹ در پایان خاطرنشان کرد: جلسات این کمیته ویژه در کمیسیون تلفیق تا روز دوشنبه(8 دی) ادامه دارد و گزارش این کمیسیون نیز قرار شده در همین روز تقدیم هیئت‌رئیسه کمیسیون تلفیق قرار گیرد تا ملاک نظر بررسی‌ها در روند تدوین بودجه ۹۹ قرار گیرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: مجلس پارلمان قوامی بودجه مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۱۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود

عبدالامیر ربیهاوی، مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت  ایران عراق را شریک دوم تجاری ایران معرفی کرد و افزود: عراق جزو کشور‌های اولویت‌دار ما در تجارت محسوب می‌شود؛ در سال‌های اخیر ما در تجارت با این کشور بر صادرات کالا با ارزش افزوده بالاتر مانند صادرات خدمات فنی و مهندسی تمرکز کردیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ششمین کمیسیون مشترک ایران و عراق در حال برگزاری است، گفت: کمیسیون مشترک با حضور احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی ایران و وزیر تجارت عراق ۱۶ اردیبهشت کار خود را آغاز کرد؛ در صورت جلسه این کمیسیون بند‌های دستگاه‌هایی که در این کمیسیون نقش دارند آورده شده است.

وی نقش وزارت صمت در کمیسیون مشترک ایران و عراق را کاربردی دانست و افزود: مهم‌ترین کمیته این کمیسیون کمیته تجاری و اقتصادی است که مسئولیت آن با سازمان توسعه تجارت ایران، به‌خصوص دفتر غرب آسیا این سازمان است. در این کمیته از سازمان‌های تحت پوشش مانند سازمان زمین‌شناسی، شرکت شهرک‌های صنعتی و... بند‌هایی به عنوان بند‌های پیشنهادی قید شده است.

ربیهاوی با اشاره به مهم‌ترین بند‌های کمیسیون مشترک ایران و عراق، بیان کرد: برگزاری سومین کمیته بازرگانی ۱۴۰۳ و پیشنهاد برگزاری کمیته مشترک صنعتی در سال جاری از مهم‌ترین بند‌های پیشنهادی کمیسیون مشترک است؛ گفتنی است این دو بند مورد توافق طرف عراقی نیز قرار گرفته است. درکنار این بندها، موضوعاتی مربوط به کمیته تجاری مانند بحث توافقات اتاق‌های بازرگانی، پیگیری اختلافات بین تجار، توسعه صادرات و تسهیل در امور تجاری اتاق‌های بازرگانی در دستور بررسی قرار گرفته است.

 مدیرکل دفتر غرب آسیای سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی ایرانی که در عراق فعال‌ هستند با یکسری مشکلات مواجه هستند. تلاش ما رفع و رجوع این مشکلات و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی در بازار عراق و اخذ ضمانت‌نامه‌های بانکی و افتتاح حساب و... است.

وی تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق را به عنوان دیگر توافق‌ کمیسیون مشترک دو کشور دانست و افزود: نقشه راه همکاری‌های اقتصادی و تجاری ج. ا ایران و جمهوری عراق به عنوان یکی از بحث‌های تسهیل تجارت هدف‌گذاری شده است. هدف بررسی روابط اقتصادی ما با عراق در این کمیسیون است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • کمیته اجرایی همایش ملی بهره‌وری تشکیل شد
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین