Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه اخذ الکترونیک عوارض به همت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به دست متخصصین داخلی کشور در محل ایستگاه های عوارضی درچندین نقطه از کشور راه اندازی منجمله در ایستگاه عوارضی بندرعباس – بندر شهید رجایی در بامداد 9 دی ماه 98 با حضور مقامات کشوری و استانی مورد بهره برداری قرارخواهد گرفت .

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ؛ مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای هرمزگان اعلام نمود : با راه اندازی خدمت آتی رو خودروهای تردد کننده در آزاد راه ها بطور خودکار شناسایی شده و مبلغ عوارض با روش های متنوعی قبل ، حین یا بعد از تردد قابل پرداخت است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عابدینی گفت : اهداف اجرایی این سامانه گام بلندی در راستای توسعه شهروند الکترونیک، افزایش توان نگهداری راهها از طریق کاهش هزینه ها، روان سازی بزرگراه ها ، احساس آرامش رانندگان، کاهش مصرف سوخت، ایجاد شرایط جدید برای سرمایه گذاری در حوزه ساخت و توسعه آزاد راهها می باشد. 

وی افزود :  در قالب این طرح رانندگان می توانند با تهیه یک برچسب الکترونیک عوارض از طریق کانالهای مجاز و نصب آن در پشت شیشه خودروی خود، اقدام کنند.

این مقام مسئول بیان نمود : عدم نیاز به توقف در محل ایستگاههای عوارض با عبور بدون توقف از خطوط احداث شده و کاهش زمان سفر و همچنین کاهش مصرف سوخت می باشد. همچنین حذف پرداخت پول نقد، مدیریت عبور و پرداخت های لازم با مشاهده تراکنش های عبور از طریق اینترنت و تلفن همراه از دیگر مزایای این طرح می باشد.

مدیرکل راهداری وحمل ونقل جاده ای استان هرمزگان درپایان افزود : نحوه تهیه برچسب از طریق اینترنت و یا مراجعه و ثبت نام در سایت www.avarezi.ir و ارسال برچسب از طریق پست به متقاضی و یا ازطریق اپلیکیشن  می باشد که از سوی مراکز در نظر گرفته شده سامانه پرداخت الکترونیک کشور معرفی خواهد شد . 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: الکترونیک بزرگراه جاده راهداری و حمل و نقل جاده هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۳۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی

به‌گزارش همشهری آنلاین ، ابزارهای مالی یکی از راهکارهای مهم برای تأمین مالی شرکت‌ها هستند و در چنین شرایطی ساختار ابزارهای مالی نیز در حال الکترونیک شدن هستند. یکی از ابزارهای مالی که می‌تواند به حل مشکلات مالی شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی کمک کند، برات است. برات نوعی اوراق بهادار مشابه حواله است که شرکت‌ها می‌توانند از آن برای تأمین منابع مالی طرح‌های توسعه یا سرمایه در گردش استفاده کنند.

در واقع برات یک ابزار مالی در تجارت است که توسط یک فرد یا شرکت صادر می‌شود و به دیگران امکان پرداخت یک مبلغ معین در آینده را می‌دهد. صاحب برات می‌تواند آن را به دیگران منتقل کند و در نهایت نهایی‌ترین دارنده آن، مبلغ مورد نظر را از صادرکننده برات دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید

آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟ برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟

به بیان ساده‌تر، شخصیت حقیقی یا حقوقی که برات را صادر می‌کند پرداخت مبلغی را در آینده به فردی دیگری ضمانت می‌دهد. با این تفاوت که مبلغ باید از سوی فرد دیگری که صادرکننده برات از او طلب دارد پرداخت شود.

انتشار این ابزار می‌تواند منجر به ایجاد یک انضباط در ساختار مالی کشور شود. پیش از این احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد درباره انتشار این اوراق گفته بود: هر چقدر عنصر بی‌اعتمادی در ابزارهای پرداخت در کشور نظیر چک، برات یا سفته کاهش یابد، فعالیت اقتصادی سرعت می‌گیرد و تسهیل می‌شود؛ به‌ویژه در بحث سفته و برات الکترونیکی که این اطمینان را به فعالان اقتصادی می‌دهد تا دیگر امکان جعل از این اسناد وجود نداشته باشد.

انتشار نخستین برات الکترونیک

طبق مجوزهای صادر شده از سوی بانک مرکزی، شبکه بانکی می‌تواند در سال‌جاری تا مبلغ ۸۰هزار میلیارد تومان برات صادر کند. هنوز مشخص نیست آیا این اوراق می‌تواند به‌عنوان ابزاری برای تسویه بدهی‌های دولتی نیز استفاده شود یا خیر. به این معنا که شرکت‌هایی که از دولت طلبکار هستند در ازای طلب خود از دولت برات صادر کنند. در چارچوب این ابزار اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند به‌منظور تأمین سرمایه در گردش موردنیاز فعالیت اقتصادی خود اقدام کنند. سررسید این اوراق یک تا ۱۲ماه است و بانک عامل به‌عنوان رکن برات گیر، بازپرداخت مبلغ در سررسید را تقبل می‌کند.

دیروز بانک مرکزی از انتشار نخستین برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: به‌منظور گسترش تأمین مالی زنجیره تولید با تلاش‌های صورت گرفته و با همکاری بانک‌های صادرات، تجارت، ملی و وزارت اقتصاد بهره‌برداری تجاری این ابزار از امروز عملیاتی شد و نخستین برات الکترونیکی توسط ۲بانک صادرات و تجارت صادر شده است.

کد خبر 847588 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها بازار سرمایه بانک بانک مرکزی سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • بهره‌برداری از مجموعه تفریحی کوه نور صفه
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • پرداخت ۱۲ هزارمیلیارد ریال عوارض ارزش افزوده در آذربایجان غربی
  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد