Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره آموزش و پرورش داراب گفت: اجرای طرحهای چهارگانه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مدارس استمرار دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از داراب، محمدعلی اطاعت در شورای آموزش و پرورش این شهرستان که با حضور فرماندار ویژه و تعدادی از مسؤولین مرتبط با آسیبهای اجتماعی برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مشکلات مرتبط با آسیبهای اجتماعی، عدم آگاهی والدین و بی‌اطلاعی از این آسیبها یا ناآگاهی از چگونگی برخورد با آنها است که این موضوع خود به خود مسائل دانش‌آموزان را به آموزش و پرورش ارجاع می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به همین جهت طرح توانمندسازی والدین در دستور کار قرار گرفته و از ابتدای سال جاری 100 جلسه پیرامون این طرح برگزار شده است البته اجرای این طرح در سازمانهای دیگر نیز می‌تواند به کاهش آسیبهای اجتماعی کمک کند.

رئیس اداره آموزش و پرورش داراب بیان کرد: فعالیت کانون یاری‌گران زندگی نیز به طور مستمر ادامه دارد و امسال کارشناسان در ۱۱۰ مدرسه به آموزش مهارتهای زندگی و روشهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی پرداخته‌اند.

اطاعت با تاکبد بر لزوم استمرار و تقویت طرحهای چهارگانه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی گفت: برپایی نمایشگاه‌های پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در مدارس، اجرای طرح قاضی در مدرسه با حضور قضات و رئیس داگستری، مداخلات روانی و غربالگری دانش‌آموزان در معرض خطر، اجرای طرح نوجوان سالم، فعالیت ۲۳۵ رابط پیشگیری از آسیبهای اجتماعی از سوی آموزش و پرورش از برنامه‌هایی است که با رویکرد شناسایی آسیبها و شیوه مقابله با آنها برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: همراهی امور بانوان فرمانداری در حیطه مقابله با آسیبهای اجتماعی در قالب برپایی همایشها و کارگاه‌های آموزشی اقدامی ارزنده است که می‌تواند الگوی سایر مجموعه‌های اداری باشد.

 

رفع آسیب‌های اجتماعی نیازمند راهکارهای تخصصی است

فرمانده نیروی انتظامی داراب نیز در این نشست گفت: نیروی انتظامی برای پاکسازی اطراف مدارس آمادگی دارد اما در مقابله با آسیبهای اجتماعی باید ریشه‌ای برخورد کرد و به آموزشهای تخصصی پرداخت.

سرهنگ علیرضا نوشاد ادامه داد: مدیران مدارس علاوه بر فضای مدرسه  داشته باشد به محیط اطراف آن نیز توجه کنند و در صورت مشاهده خرده‌فروشان مواد مخدر و... به نیروی انتظامی اطلاع دهند.

وی ضمن تاکید بر حضور افراد متخصص در مقابله با آسیبهای اجتماعی گفت: در زمینه آسیبهای اجتماعی بیشتر به طرح موضوع پرداخته شده و کمتر راهکار اساسی ارائه می‌شود.

نوشاد بابیان اینکه فرهنگ استفاده از مشاور در میان والدین و دانش آموزان نهادینه نشده است، افزود: افسران متخصص نیروی انتظامی آمادگی دارند که برای آموزش پیشگیری از آسیبها به ویژه مسائل روز نظیر آسیبهای فضای مجازی، مواد روانگردان جدید و... در مدارس حضور یابند.

فرمانده نیروی انتظامی داراب گفت: با توجه به شرایط سنی دانش‌آموزان نوجوان و رواج پرخاشگری میان آنها، راه‌های کنترل خشم و پیشگیری از مسائل منافی اخلاق باید در دستور کار قرار گیرد.

وی گفت: وجود تلفن همراه در مدارس آسیب بزرگی است که ممنوعیت استفاده از آن در محیط آموزشی به اندازه کافی مورد توجه نیست و بهتر است مدیران در این زمینه برای دانش‌آموزان توبیخ در نظر بگیرند.

 

شکاف بین‌نسلی آسیبهای اجتماعی را تشدید می‌کند

مدیر کمیسیون امور بانوان فرمانداری داراب نیز در شورای آموزش و پرورش گفت: مطالعات بالینی و تجربه نشان می‌دهد عدم ارتباط مناسب بین والدین و دانش‌آموزان، آسیبهای اجتماعی را به دنبال دارد و ایجاد شکاف بین نسلی، ارتباط را کمرنگ‌تر می‌کند.

ساره فیروزی افزود: اگر رابطه والدین و فرزندان بهبود یابد بخش زیادی از مشکلات اجتماعی حل می‌شود چرا که سلامت و امنیت اخلاقی در خانواده تامین و از آنجا به محیط اجتماعی انتقال می‌یابد.

این کارشناس‌ارشد روانشناسی بالینی گفت: با تاکید و حمایت فرماندار، همایشهایی با حضور کارشناسان و متخصصان برای مقابله با آسیبهای اجتماعی برگزار شده که در این زمینه گروه‌های هدف ما بیشتر مربیان پیش‌دبستانی، کارشناسان شبکه بهداشت، اعضای هسته مشاوره آموزش و پرورش، مشاوران اورژانس اجتماعی هستند که با حضور آنها اقدام به تقویت کمک مربی کردیم.

 وی با بیان اینکه آسیبها تک‌عاملی نبوده و مجموعه‌هایی به هم‌پیوسته هستند، بیان کرد: طی سال جاری همایشها و کارگاه‌های با موضوع تربیت مربی کودک و نوجوان، همایش‌های فرزندپروری، راه‌های حل مسئله، خودآگاهی، پیشگیری از خودکشی، پیشگیری از اعتیاد و کاهش تلفات تصادفات در سطح شهرستان داراب برگزار شده است.

 به گزارش فارس، فرماندار ویژه داراب با بخشی از پیشنهادات مطرح شده در شورای آموزش و پرورش موافقت کرد. برگزاری همایش فرزندپروری، ارجاع افراد در آستانه بحران به هسته مشاوره و ارایه خدمات رایگان به آنها، طرح قاضی در مدرسه، راه‌اندازی دبیرخانه مقابله با آسیبهای اجتماعی با حضور سازمانهای مرتبط بخشی از مصوبات این جلسه بود.

انتهای پیام/76020

منبع: فارس

کلیدواژه: داراب آموزش و پرورش آسیبهای اجتماعی دانش آموزان والدین مشاوره مهارت پیشگیری نیروی انتظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۳۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان گفت: آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است و نقش اصلی در زمینه پرورش و شکوفایی ابعاد علمی، اخلاقی، جسمی و روحی فرزندان دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، ابوالفضل رفیعی، امروز_ سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت- در مراسم گرامیداشت مقام معلم با بیان اینکه آموزش و پرورش در زمینه تعلیم و تربیت نقش بسیار ارزشمندی دارد، اظهار کرد: آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است و نقش اصلی در زمینه پرورش و شکوفایی ابعاد علمی، اخلاقی، جسمی و روحی فرزندان و آینده‌سازان این کشور برعهده معلمان است.

وی افزود: در اندیشه ناب و اصیل اسلامی، معلمان و اساتید به عنوان سرمایه‌های عظیم اجتماعی هستند که با تلاشی دل‌سوزانه، خالصانه و سرشار از حس وظیفه‌شناسی در کنار تعلیم و تربیت، در مسیر ترویج ارزش‌های انسانی و اسلامی و نیز تقویت هویت ملی قدم بر داشته‌اند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان با تاکید براینکه زیرساخت اصلی اجتماع از مسیر آموزش و پرورش می‌گذرد و ریشه پیشرفت و اقتدار کشور در زمینه‌های علمی، فناوری، پزشکی و دفاعی نیز به این نهاد بر می‌گردد، افزود: جامعه مرهون معلمان متعهد ، مسئولیت‌پذیر و فداکار است،. ضمن اینکه توجه و اهمیت دادن به آموزش و پرورش، سرمایه‌گذاری برای تربیت نسل آینده و ساخت کشوری پیشرفته و قوی است.

وی با تاکید بر نقش بارز همه معلمان به‌ویژه بانوان معلم در تربیت و تقویت مبانی اعتقادی و هویتی دانش‌آموزان، آن‌را حاصل کار جمعی تمام ارکان آموزش و پرورش و مدارس و تک تک معلمان دانست.

رفیعی با بیان اینکه دولت سیزدهم از بدو تشکیل برای رفع مشکلات فرهنگیان و به‌ویژه تعالی شأن و منزلت معلم در جامعه تلاش می‌کند، گفت: اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان و سند تحول بنیادین نظام آموزشی یکی از موضوعات مهمی بود که در این راستا و تحقق عدالت به انجام رسید.

کد خبر 749401

دیگر خبرها

  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله نخست کشور است
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟