Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید عباس صالحی روز پنجشنبه در مراسم پایانی چهارمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی در مشهد افزود: بر این اساس اگر بخواهیم در قفس جغرافیا باقی بمانیم حتما جنگ رسانه‌ای را باخته‌ایم.

وی ادامه داد: نظام رسانه‌ای دیگر نمی‌تواند فقط به صورت "تک رسانه‌" فعالیت کند. فضای ارتباطات فقط می‌تواند در فضای "چند رسانه‌ای‌ شبکه‌ای" مفید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظام رسانه‌ای از ارتباط یک سویه به ارتباط دوسویه در حال حرکت است که باید این اتفاقات را به رسمیت شناخت. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: اگر در قفس جغرافیا باقی بمانیم حتما جنگ رسانه‌ای را باخته‌ایم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت: جشنواره ابوذر فرصت توجه به موضوعات ملی و استانی را ایجاد می‌کند. رسانه رکن مقرب توسعه است لذا اگر خراسان رضوی در برنامه‌ریزیهای خود از رسانه‌ها به خوبی استفاده کند مسیر توسعه استانی و منطقه‌ای را هموارتر کرده است.
وی افزود: خراسان رضوی به عنوان دومین قطب رسانه‌ای کشور مورد توجه بوده و وضعیت  فضای رسانه‌ای در این استان نشانگر جایگاهی رفیع و اثرگذار است.

ایران در جنگ جامع رسانه‌ای قرار دارد

صالحی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی همواره مورد غضب دشمنان بوده لذا هر روز کینه‌های دشمن غلیظ‌تر شده‌ و اینک جنگ روانی وسیع و جامع رسانه‌ای را علیه ایران شکل داده است.

وی گفت: هر روز شاهد جنگ روانی جدی رسانه‌ای علیه انقلاب، نظام جمهوری اسلامی و کشور ایران هستیم. این جنگ رسانه‌ای جنگی واقعی و سهمگین‌تر از جنگ اقتصادی با تاثیرات نامرئی است. 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی "تخریب وحدت ملی، قراردادن نهادهای حاکمیت در مقابل یکدیگر، از بین بردن بنیانهای مشارکت مردمی و مردم‌سالاری دینی" را محورهای هدف دشمنان نظام جمهوری اسلامی در جنگ روانی رسانه‌ای علیه ایران ذکر و بیان کرد: هم‌اینک در چنین شرایطی ایران در آستانه انتخاباتی بزرگ قرار دارد که در آن هر تک رای مردم برای حفظ استقلال کشور به اندازه یک موشک تاثیرگذار است.

ایران در برخورداری از تلفن همراه رتبه ۱۵ جهان را دارد و در ثبت دامنه اینترنتی جزو چهار کشور برتر دنیا است 

وی افزود: بر این اساس باید تلاش کرد توطئه دشمنان برای کاهش مشارکت مردم در انتخابات آتی خنثی شود زیرا دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌کوشند بذر امید را در کشورمان نابود کنند. رهبر فرزانه انقلاب اسلامی به همین خاطر در چارچوب "بیانیه گام دوم انقلاب" بر امید و نگاه خوش‌بینانه به آینده تاکید دارند.

صالحی ادامه داد: نظام رسانه‌ای ایران در این شرایط حساس باید شبکه رسانه‌ها و تاثیرگذاری دشمن را در این عرصه خنثی کند. در عصر کنونی نظام ارتباطات رسانه‌ای تغییرات قابل توجهی داشته و در سطح جهان در گیرودار تغییرات گسترده‌ای قرار دارد که باید مورد توجه باشد. 
وی گفت: به عنوان نمونه در حوزه گوشی‌های هوشمند سال ۲۰۱۴ میلادی حدود چهار میلیارد گوشی هوشمند در سطح جهان وجود داشت اما آمار کنونی آن افزون بر شش میلیارد گوشی هوشمند شده لذا شاهد تحولات قابل توجهی در حوزه‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری هستیم.

صالحی: نظام رسانه‌ای ایران باید تغییرات گسترده نظام ارتباطات جهانی را مورد توجه قرار دهد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: همچنین جایگاه صوت و تصویر در مبنای نظام رسانه‌ای تغییر جدی نموده است. در جریان ترافیک داده در سال ۲۰۱۴ سهم صوت و تصویر حدود ۳۷ درصد بود اما سال ۲۰۱۸ میلادی این سهم به ۷۹ درصد رسید که نشانگر گسترش جهشی سهم صوت و تصویر در فضای نظام ارتباط جهانی است. 

وی ادامه داد: سهم شبکه‌های اجتماعی نیز ظرف دهه اخیر در فضای جهانی تغییر قابل توجهی داشته‌ بطوری که تعداد کابران اجتماعی در سطح جهان پارسال به سه میلیارد و ۴۸۰ میلیون نفر رسید. این آمار نسبت به سال پیشتر ۹ درصد بیشتر شده است. 
صالحی همچنین به ۷۲ میلیون مشترک اینترنت در ایران اشاره و بیان کرد: در حالی ضریب کنونی نفوذ اینترنت در کشورمان ۸۸.۸۶ درصد و سهم تلفن همراه از آن ۷۳ درصد است که سال ۱۳۹۲ همین ضریب ۲۰ درصد بود. 
وی گفت: بر این اساس ایران هم‌اینک در برخورداری از تلفن همراه رتبه ۱۵ جهان را به خود اختصاص داده و در ثبت دامنه اینترنتی نیز جزو چهار کشور برتر دنیا است. 

آثار برتر رسانه‌ها و خبرنگاران خراسان رضوی امروز در مراسم پایانی چهارمین جشنواره رسانه‌ای معرفی شده و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد تقدیر قرار گرفتند.

آثار برتر رسانه‌ها و خبرنگاران از میان دو هزار و ۳۸۴ اثری که به دبیرخانه جشنواره ابوذر ارائه شده بود انتخاب و معرفی شدند. ۶۲ درصد این آثار مربوط به فعالان رسانه‌ای مشهد بقیه آن متعلق به رسانه‌ها و خبرنگارن محلی دیگر نقاط خراسان رضوی است.

ضریب نفوذ اینترنت در ایران با  ۷۲ میلیون مشترک ۸۸.۸۶ درصد و سهم تلفن همراه از آن ۷۳ درصد است
وی گفت: بر این اساس ایران هم‌اینک در برخورداری از تلفن همراه رتبه ۱۵ جهان را به خود اختصاص داده و در ثبت دامنه اینترنتی نیز جزو چهار کشور برتر دنیا است. 

دو هزار خبرنگار در رسانه‌های خراسان رضوی فعالند. ۶۰۰ نفر آنان در سامانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت‌نام شده  ۱۵۰ نفرشان نیز از حمایت بیمه‌ای وزارتخانه بهره‌مند هستند.

برچسب‌ها سید عباس صالحی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مقام معظم رهبری گوشی هوشمند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید عباس صالحی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مقام معظم رهبری گوشی هوشمند سید عباس صالحی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مقام معظم رهبری گوشی هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۳۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، ایوب فصاحت در نخستین نشست منطقه‌ای روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، تقویت همگرایی و مشارکت در سرعت‌بخشی به استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی را ضروری دانست و افزود: موضوع نظام صنفی کشاورزی مورد تاکید وزیر جهاد کشاورزی است.

وی ساماندهی، توانمندسازی و حمایت از تشکل‌های صنفی تخصصی و محصولی را یکی از برنامه‌های راهبردی سازمان مرکزی طی سال جاری برشمرد و اظهارداشت: در این خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی باید با اهتمام جمعی و پیگیری بیشتر صورت گیرد تا این راهبرد به نتیجه منتهی شود.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، تقویت همگرایی، تعامل و مشارکت امور، وفق قوانین و مقررات میان تمامی ارکان مرتبط در خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح مجموعه وزارتخانه و پرهیز از پرداختن به مسایل واگرا کننده را خواستار شد.

فصاحت بیان کرد: دبیرخانه هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران مستقر در سازمان مرکزی تعاون روستایی، نهایت تلاش خود را معطوف به سرعت بخشیدن به موضوع استقرار ساختار جدید خواهد کرد و مجموعه سازمان مرکزی نیز پشتیبانی‌های لازم را در این راستا خواهد داشت و از خرداد ماه امسال نیز این موضوع یکی از موارد مورد پیگیری سازمان در سفر‌های استانی است.

نظام صنفی مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی است

جانعلی بهزادنسب مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی در این نشست گفت: پروژه نظام صنفی کشاورزی از منظر وزارتخانه و شخص وزیر جهادکشاورزی به عنوان مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی تلقی می‌شود.

وی با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی؛ اهتمام در استقرار این ساختار جدید و تسریع در نهایی شدن روند انتخابات اتحادیه‌های صنفی کشاورزی و اتاق‌های اصناف در شهرستان‌ها، انتخابات اتاق‌های شهرستان و انتخاب هیات مدیره اتاق اصناف کشاورزی ایران را ضروری دانست.

وفق قوانین و مقررات مسئولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی است

مسعود عدل‌طلب دبیر هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران و مدیرکل دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد به تشریح و تبیین فرآیند اجرای آیین‌نامه و استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی پرداخت و گفت: وفق قوانین و مقررات، مسوولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح استان با شخص رئیس سازمان جهادکشاورزی استان به عنوان رئیس کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان است و مدیران تعاون روستایی استان‌ها به عنوان دبیر کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان در روند استقرار وظیفه‌مندی دارند.

بنابر این گزارش، در این نشست پس از بررسی موردی عملکرد و تعهد استان‌ها، روسای سازمان جهادکشاورزی و نمایندگان اتاق‌های اصناف و نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های حاضر، به طرح چالش‌های اجرایی در روند تشکیل اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف و مسایل حد نصاب‌ها در برگزاری انتخابات اتحادیه‌ها و صدور پروانه‌های کسب کشاورزی پرداختند و در ادامه پیشنهاد‌های بهبود امور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد، براساس برنامه‌ریزی انجام شده جلسات هماهنگی منطقه‌ای به منظور تسریع و تسهیل در روند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی با روسای سازمان جهادکشاورزی سایر استان‌های کشور طی ماه جاری برگزار شود.

نخستین جلسه وبیناری منطقه‌ای تسریع در فرآیند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی بنا به دعوت و هماهنگی دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی با حضور سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی، نماینده حوزه وزارتی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران، دبیر هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران، روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، مدیران سازمان تعاون روستایی و نمایندگان نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های تهران، مازندران، گلستان، سمنان، قم، البرز و گیلان و همچنین روسا و کارشناسان ادارات دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود
  • بازنمایی رسانه‌ای ایران در جهان بعد از حملات موشکی به رژیم صهیونیستی
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • پایان فصل بیست و یکم لبران جیمز؛ چه سرنوشتی در انتظار پادشاه است؟
  • تعالی آموزش و پرورش بالندگی ایران اسلامی را به همراه دارد
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی