Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت گفت: در سال جاری ۴۵۶ میلیون یورو قرارداد تولید سازه داخلی در بنگاه‌های خودرو و پتروشیمی داشتیم که با رویکرد خودکفایی و نهضت ساخت داخل اقلام وارداتی، کاهش ۱۰ میلیون دلاری واردات را در پی دارد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهدی صادقی نیارکی در حاشیه سفر خود به کاشان و بازدید از صنایع در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای خودکفایی کامل در صنعت به ۳۶۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی نیاز داریم که تا کنون ۱۱ هزار میلیارد تومان به چرخه تولید اختصاص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صمت با اشاره به رشد ۲۰۰ درصدی ساخت کالا‌های داخلی افزود: امروز عمق توان ساخت تولیدات داخلی از افزایش خوبی برخوردار است و فرصت مناسبی را در اختیار ما گذاشته تا به پیشرفت و توسعه برسیم.

وی گفت: در سال جاری افزون بر ۴۵۶ میلیون یورو قرارداد تولید سازه داخلی در بنگاه‌های خودرو و پتروشیمی داشتیم که با رویکرد خودکفایی و نهضت ساخت داخل اقلام وارداتی، کاهش ۱۰ میلیون دلاری واردات را در پی دارد.

صادقی تاکید کرد: با سرمایه‌گذاری سالانه ۴/۵ میلیون دلار در پایان سال ۱۴۰۰ کاهش ۱۰ میلیون دلاری واردات را به کشور مشاهده می‌کنیم که این رویکرد افزایش قدرت تاب‌آوری و اشتغال دانش آموختگان را به دنبال دارد.

وی با اشاره به نیاز نقدینگی ۳۶۰۰ هزار میلیارد تومان در بخش صنعت تصریح کرد: با بانک‌های عامل صحبت شده تا به عنوان موتور محرکه بنگاه‌ها تأمین کننده این مبلغ باشند.

وی از جمله عمده تلاش‌های وزارت صمت را در کشور‌های اطراف عنوان کرد: حدود ۱۲۰۰ میلیارد دلار واردات ۱۵ کشور اطراف ما است که سهم ایران در آن ۲۴ هزار میلیارد دلار است که با تمرکز روی ۴ کشور روسیه، ترکیه، پاکستان و سوریه عملیاتی‌تر عمل کرده و پروژه‌های بیشتری را در این کشور‌ها تعریف می‌کنیم تا سهم صادرات بیشتری را به آن‌ها داشته باشیم.

وی یکی از تولیدات صادراتی کشور را فرش ماشینی دانست و گفت: این صنعت با ارتقا کیفی خود و نزدیک شدن به مدل‌های سنتی و دستباف جای خوبی در بازار جهانی باز کرده و به عنوان جایگاه توسعه در کشور محسوب می‌شود.

نیارکی همچنین صنعت گیاهان دارویی و عرقیجات را در کشور به عنوان زمینه دوم فعالیت معرفی کرد و افزود: صنایع پیشران طرح‌های بالای ۶۰ درصد را به عنوان مصوبه‌های اولویت‌بندی دارند که از جمله عمده برنامه‌ها و محور وزارت خانه هستند که امیدواریم با تلاش صنعتگران در این حوزه رقم خوبی بخورد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: واردات واردات خودرو تراز تجاری آمار واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان

ناظر گمرکات کردستان از صادرات ۱۶۴ هزار تنی انواع کالا به ارزش ۶۱ میلیون دلار در گمرکات استان به خارج از کشور خبر داد و گفت: از این میزان، ۱۳۹ هزار تن به ارزش ۴۲ میلیون دلار نزد گمرکات استان اظهار و خروج شده است.

فرامرز امیدی، رشد وزنی صادرات در فروردین ماه امسال نسبت به سال قبل را ۱۰ درصد عنوان کرد و گفت: عمده کالا‌های صادر شده از گمرکات، انواع محصولات کشاورزی و باغی، مصنوعات فلزی و پلاستیکی، فرآورده‌های لبنی، مصالح ساختمانی، انواع شیشه (جام) و فرش است که به کشور‌های عراق، سوریه، افغانستان، امارات متحده عربی، روسیه، ترکیه، جمهوری آذربایجان، پاکستان، گرجستان و کویت صادر شد.

وی به کالا‌های ترخیصی از گمرکات تحت نظارت إشاره کرد و افزود: میزان واردات قطعی و ورود موقت از این گمرکات در یکماهه اول امسال مجموعاً ۱۴ هزار تن انواع کالا به ارزش تقریبی ۳۸ میلیون دلار بوده که سهم واردات قطعی ۸۰۸ تن به ارزش ۷ میلیون دلار می‌باشد. مجموع واردات و ورود موقت از نظر ارزش دلاری ۶ درصد رشد داشته است.

 امیدی گریزی به کالا‌های وارداتی نیز گریزی زد و گفت: عمده کالا‌های وارداتی عبارت است از شمش طلا، آلومینیوم، کالا‌های واسطه‌ای، ماشین آلات و قطعات خط تولید، مواد اولیه و اقلام مصرفی مورد نیاز مرزنشینان  است که عمدتا از کشور‌های عراق، اسپانیا، آلمان، امارات، ترکیه و چین به کشور وارد و درکوتاه‌ترین زمان ممکن ترخیص شده اند.

وی یادآور شد: در فروردین ماه ۱۴۰۳ تشریفات گمرکی بیش از ۲۴۴ هزار تن انواع کالای ترانزیتی به ارزش بالغ بر ۲۹۷ میلیون دلار از گمرک باشماق صورت پذیرفته است که مقدار ۲۰۵ هزار تن آن به ارزش ۲۳۷ میلیون دلار طی ترانزیت مبدا به کشور ورود شده و نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی رشد ۶۳ درصدی را به همراه داشته است. همچنین در همین مدت مقدار ۳۹ هزارتن کالا به ارزش بالغ بر ۱۶۰ میلیون دلار از گمرکات استان طی تراتزیت خارجی مقصد به کشور عراق خارج شده است.

ناظر گمرکات استان اظهار داشت: در همین مدت تشریفات گمرکی بیش از ۴ هزارتن کالا در رویه خروج موقت به ارزش تقریبی ۱۸ میلیون دلاری انجام گرفته که در مقایسه با سال قبل بلحاظ وزنی ۲۴ درصد و از نظر ارزش ۲۳ درصد افزایش داشته است.

بر اساس این گزارش درآمد‌های گمرکات استان در فروردین ماه سال جاری به رقمی بیش از ۳۲۷ میلیاردو ۶۰۵ میلیون ریال می‌رسد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد رشد داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • اردوغان: به تجارت ۹.۵ میلیارد دلاری با اسرائیل پایان دادیم
  • خسارت ۳ میلیارد دلاری محدودیت انرژی به صنعت فولاد کشور (اینفوگرافی)
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • صادرات ۴.۱ میلیارد دلاری نفت/ تراز تجاری مثبت شد
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد
  • روسیه در فروش نفت به هند از عربستان جلو زد