Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محسن خرمی شریف در خصوص تعداد تماس‌های شهروندان قرچکی با سامانه 137 مدیریت شهری در 9 ماه سال 98، اظهار کرد:سامانه 137 شهرداری قرچک به صورت 24 ساعته آماده دریافت پیشنهادات، انتقادات و مشکلات شهروندان قرچکی است و تماس های شهروندان در همه حوزه ها در اولویت کاری این شهرداری قرار خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشارکت شهروندان با استفاده سامانه 137 شهرداری قرچک افزایش یافته و این تماس ها موجب تسریع در حل مشکلات مناطق شده است.

این مدیر شهری اظهار کرد: شیوه کار مدیریت شهری به این صورت است که پیام ثبت شده در سامانه ۱۳۷ توسط کارکنان این واحد به حوزه مربوطه ارجاع داده می‌شود تا در اسرع وقت به مشکل شهروندان رسیدگی شود.

خرمی شریف بیان داشت: بر اساس آخرین گزارش آماری سامانه 137 مدیریت شهری، در نه ماهه اول سال 98 مردم قرچک بیش از 3930 تماس با این سامانه برقرار کردند که آمار به ثبت رسیده نشان می دهد موضوعاتی مانند لکه گیری آسفالت با 1015 تماس، نظافت جداول و لایروبی انهار و کانال ها با 345 تماس، سد معبر با 340 تماس، حوزه شهرسازی و معاماری (ساخت و ساز) با 330 تماس و جمع آوری زباله، نخاله و نظافت محله ها با 215 تماس در مطالبات شهروندان قرار داشته است.

شهردار قرچک تاکید کرد: واحدهای مربوطه شهرداری قرچک به صورت جدی و با اهتمام بیشتر در راستای ایجاد تعامل با شهروندان که با تعهد به مسئولیت ها است در جهت برطرف کردن مشکلات مردم در اسرع وقت اقدام می‌کنند.

وی گفت: سامانه مدیریت شهری 137 شهرداری قرچک درگاه ارتباطی مدیریت شهری و شهروندان است، که به منظور پاسخگویی و دریافت های کلیه نیازها و پیشنهادات آنان در زمینه‌های مرتبط با شهرداری راه‌اندازی شده است. هر کدام از شهروندان می‌توانند از راه تماس تلفنی درخواستهای خود را در این سامانه به ثبت برسانند.

خرمی شریف در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان قرچکی میتوانند چنانچه هرگونه درخواست یا پیشنهاد و خبری در رابطه با فعالیت های شهرداری قرچک دارند با شماره سه رقمی 137 تماس گرفته و آنرا به ثبت برسانند. آنچه خدمات این سامانه را متمایز می کند آن است که در خواست های ثبت شده به صورت شفاف قابل پیگیری است و چنانچه به آن رسیدگی نشده باشد، فرد می‌تواند علت عدم انجام آن را پیگیری و از جزئیات مطلع شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ساخت و ساز شهرداری مشکلات مشکلات مردم لایروبی انهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۵۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ شهری که بیشترین میلیاردر‌های جهان را دارد

به گزارش تابناک به نقل از روزیاتو، به نظر می‌رسد برخی از شهر‌ها ثروتمندان را جذب می‌کنند؛ به عنوان مثال شهر نیویورک را در نظر بگیرید که دارای ۳۴۰،۰۰۰ ساکن با ثروتی بیش از ۱ میلیون دلار است. اما بین میلیونر بودن و میلیاردر بودن تفاوت زیادی وجود دارد. پس ثروتمندترین‌ها کجا زندگی می‌کنند؟

اینفوگرافیک زیر با استفاده از داده‌های فهرست جهانی ثروتمندان Hurun در سال ۲۰۲۴، ۲۰ شهری که بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان در سال ۲۰۲۴ را در خود جای داده‌اند، نشان می‌دهد.

 

رکود اقتصاد چین در طول سال گذشته بر ساکنان فوق ثروتمند آن در شهر‌های کلیدی تأثیر گذاشته است. پکن، شهری با بیشترین میلیاردر‌ها در سال ۲۰۲۳، نه تنها جایگاه خود را به نیویورک واگذار کرده، بلکه به رتبه چهارم سقوط کرده و از لندن و بمبئی هم عقب افتاده است.

 

در واقع تمام شهر‌های چین در فهرست ۲۰ شهر برتر بین سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴، بخشی از میلیاردر‌های خود را از دست داده اند.

شهر‌های هند پیشتاز هستند و دهلی نو (۶+) و بمبئی (+۳) بیشترین صعود را داشته اند.

در سطح کشور، چین و ایالات متحده با هم ترکیب می‌شوند و نیمی از شهر‌های برتر را به خود اختصاص می‌دهند. آن‌ها همچنین حدود نیمی از جمعیت ۳،۲۰۰ میلیاردر جهان را در خود جای داده اند.

دیگر خبرها

  • فعالیت کارگران سرزندگی و زیبایی را به شهر و شهروندان هدیه می‌دهد
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • افزایش حقوق و متناسب سازی آن، بیشترین سوال بازنشستگان در تماس با سامانه ۲۵۰۰
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • تماس بیش از ۱۰ هزار اصفهانی با ۱۳۷ در هفته نخست اردیبهشت
  • ۲۰ شهری که بیشترین میلیاردر‌های جهان را دارد
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟