Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو فراکسیون امید مجلس بزرگترین چالش انتخابات آتی مجلس را میزان مشارکت دانست و اظهار کرد: به نظرم آنچه می‌تواند در رقابت سیاسی انتخابات تغییر ایجاد کند، برنامه‌های اقتصادی است. البته این برنامه‌ها باید در یک مجلس پرقدرت عملیاتی شود نه در مجلس نیم بند فعلی.

مازندمجلس: جلال محمودزاده در مورد انتخابات اسفند ماه مجلس شورای اسلامی گفت: مردم به شدت تحت فشار اقتصادی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد دولت در مورد بنزین مورد تأیید مردم نبود به همین علت مردم در مورد مشارکت دودل هستند. با توجه به این وضعیت، شعارهای نامزدهای انتخابات مجلس به سمت مسائل اقتصادی سوق پیدا می‌کند و این موضوع رقابت‌ سیاسی انتخابات دوم اسفند را از انتخابات‌های گذشته متفاوت می‌کند.

نماینده مردم مهاباد در مجلس افزود: تأکید تشکل‌ها یا احزاب سیاسی به مسائل اقتصادی مثل افزایش اشتغال، کاهش تورم و رکود خواهد بود به همین علت فکر می‌کنم که رقابت سیاسی و تفاوت سیاسی بین جناح‌های اصلاح‌طلب و اصول‌گرا وجود نخواهد داشت و هر جناحی که بتواند برای آینده اقتصادی برنامه داشته باشد، در انتخابات موفق می‌شود. مردم دیگر شعار را نمی‌پذیرند چشم مردم به برنامه های اجرایی و عملیاتی است.

وی در مورد ظرفیت مجلس برای ایجاد تغییر اقتصادی از دید مردم گفت: در حال حاضر سران سه قوا به جای مجلس تصمیم می‌گیرند. بعضی از تصمیمات سران سه قوا خارج از اراده مجلس است. مجمع تشخیص مصلحت نظام هم در مجالس قبلی صرفا بین اختلافات مجلس و شورای نگهبان حکمیت می‌کرد اما اکنون خود مجمع تشخیص تبدیل به یک نهاد تصمیم‌گیر شده است و مصوبات مجلس را رد می‌کند. اگر با همین روال مجلس پیش برویم، مجلس یازدهم از مجلس دهم قوی‌تر نخواهد بود. ساختار فعلی با توجه به موانع ذکر شده ظرفیت تصمیم‌گیری و ایجاد تغییر ندارد.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در پاسخ به این پرسش که موانع جدی شکل گیری فضای انتخاباتی چیست؟ اظهار کرد: ما در کشورمان حزب به معنی واقعی کلمه نداریم. ما جناح داریم. اگر ما حزب داشتیم، این احزاب باید حداقل از دو سال پیش نامزدها و برنامه های خود را معرفی می‌کردند. متأسفانه این شرایط در کشور فراهم نیست. جناح‌های سیاسی در کشور سراغ افرادی می‌روند که احتمال رأی‌آوری بالایی دارند. این کارها اصلا حزبی نیست زیرا افراد جذب شده اتفاقی و بر اساس اقبال مردمی جذب شده است نه بر اساس اعتقاد به آن حزب مشخص. نتیجه این می‌شود که فردی به نام مستقل به مجلس می‌آید اما با اصلاح طلبان یا اصلوگرایان همکاری می‌کند.

محمودزاده ادامه داد: مردم هم دیگر اعتقادی به جناح‌بندی‌های فعلی کشور ندارند. مردم بیشتر به دنبال رفع مشکلات معیشتی هستند. به نظرم آنچه می‌تواند تغییر ایجاد کند، برنامه‌های اقتصادی است. البته این برنامه‌های باید در یک مجلس پرقدرت عملیاتی شود نه در مجلس نیم بند فعلی.

این عضو فراکسیون امید مجلس بزرگترین چالش انتخابات آتی مجلس را میزان مشارکت دانست و اظهار کرد: ما باید مردم را در صحنه نگه‌ داریم. زمانی که مردم می‌بینند بنزین افزایش ۳۰۰ درصدی دارد و نماینده‌ها خبر ندارند و در وهله بعد نمی‌توانند تغییری در این تصمیم ایجاد کنند، به میزان مشارکت آنها تأثیر می‌گذارد. ما باید یک راه چاره در این چند ماه باقی مانده اتخاذ کنیم تا مجلس به جایگاه اصلی خود برگردد و در رأس امور باشد. در آن صورت مردم تشویق می‌شوند و در انتخابات مشارکت می‌کنند. اگر در این مدت کوتاه راهکاری برای این چالش پیدا نشود، میزان مشارکت با چالش مواجه خواهد شد.


منبع : ایسنا

برچسب ها : #عضو-فراکسیون-امید-مجلس #میزان-مشارکت #انتخابات #مازندمجلس

لینک کوتاه مطلب :

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: عضو فراکسیون امید مجلس میزان مشارکت انتخابات مازندمجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۵۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی مردم در رفع مشکلات اقتصادی گفت: رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست، لذا در کنار جهش تولید، موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال‌جاری از مسئولان مطالبه کرده‌اند که باید با برنامه‌ریزی مناسب در راستای تحقق و عملیاتی کردن این مطالبه و جهش در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

استاندار کردستان با بیان اینکه این جهش تنها مربوط به محصولات نیست، افزود: تولید شامل انواع خدماتی است که توسط بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف ارائه می‌شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: این جهش باید در انواع خدماتی که به مردم صورت می‌گیرد هم به لحاظ کیفی و هم کمی از سوی دستگاه‌ها انجام گیرد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تولید باید با یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق محقق شود، ادامه داد: برای مثال متولیان امر باید برای کیفیت کشت در اراضی برنامه‌ریزی کنند و در این راستا اقدامات و تسهیل‌گری‌های لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: باید عملکردها بر اساس شاخص عددی مشخص شود، مثلاً اگر در مراکز بهداشتی روستایی خدماتی به مردم ارائه شده هدف‌گذاری و برنامه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای این خدمات بر اساس شاخص عددی در سال جاری چیست و اداره کل آموزش و پرورش باید بگوید در شاخص‌های پیشرفت از جمله قبولی کنکور، رتبه‌های برتر، توفیقات علمی و… به چه عددی در سال‌جاری می‌رسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید این برنامه‌ها را بر اساس شاخص‌های قابل سنجش اعلام و عملکرد خود در جلسات شورا را ارائه کنند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات اتفاقی نمی‌افتد، گفت: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، خلاقیت و ابتکار برای مشارکت دادن مردم در برنامه‌های مختلف در امر تولید ضروری است و باید مورد توجه فرمانداران و بخشداران قرار گیرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم کند، خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کد خبر 748496

دیگر خبرها

  • کمبود آمبولانس بزرگترین چالش اورژانس کشور است
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • چرا مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس مهم است؟
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند