Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛ سرهنگ شهاب عزیززاده جانشین انتظامی استان ایلام در جمع مشاوران و مددکاران حوزه مرکزی استان و کلانتری‌ها و پاسگاه‌های شهرستان‌های تابعه اظهار داشت: در ۹ ماهه سال جاری ۶ هزار و ۸۵۱ پرونده در دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری‌ها رسیدگی شده است که با کار جهادی این مددکاران، ۷۳ درصد از پرونده‌ها منجر به سازش و از چرخه قضائی خارج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: مشاوره کاری بسیار ارزشمند و دشوار است چرا که با انسان‌ها سروکار دارد و با توجه به تفاوت انسان‌ها با هم که بیشتر در رفتار واخلاق است، این رفتار‌ها باید مدیریت شود تا باعث ناهنجاری اجتماعی نشود.

جانشین انتظامی استان ایلام تصریح کرد: نمی‌شود یک الگوی واحد را برای مواجه با همه افراد داشته باشیم، چون هر فردی ویژگی خاص خود را دارد واین امر می‌طلبد که هر مددکار مهارت بالایی را داشته باشد.

سرهنگ شهاب عزیز زاده بر ضرورت و اهمیت کار مشاوران ومددکاران تاکید کرد و گفت: وجود مددکار و مشاور در کلانتری‌ها بایستی تقویت شود.

ارتقاء سطح دانش تخصصی نیروی انسانی یکی از ابزار‌های مهم پیشرفت هر سازمان

سرهنگ بهروز مرادی رئیس مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی استان ایلام نیز در این کارگاه آموزشی گفت: ارتقاء سطح دانش تخصصی نیروی انسانی یکی از ابزار‌های مهم پیشرفت هر سازمانی است که در این راستا برگزاری کارگاه آموزشی همواره به عنوان یکی از راه‌های رسیدن به به این مهم به شمار می‌رود.

او افزود: برابر دستورالعمل‌های صادره از ناجا، کارگاه‌های آموزشی وتخصصی ویژه مددکاران و مشاوران در هر ۶ ماه بعداز انجام نیاز سنجی از رده‌ها و تایید مرکز مشاوره ناجا در راستای تحقق اهداف علمی براساس پرونده‌های موجود برگزار می‌شود.

رئیس مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی استان ایلام خاطرنشان کرد: طبق آمار‌های مراجعین نظر به اینکه بیش از ۵۰ درصد از پرونده‌ها مربوط به حوزه مشکلات خانواده بوده، موضوع کارگاه امروز به بحث مهارت کلامی زوجین و نقش آن در تقویت روابط خانوادگی اختصاص یافت.

 در راستای ارتقاء دانش حرفه‌ای روانشناسان، مشاوران و مددکاران اجتماعی یک دوره کارگاه آموزشی با حضور کلیه مددکاران و مشاوران انتظامی استان با موضوع مهارت کلامی زوجین در محل سالن جلسات فرماندهی انتظامی استان برگزار شد.

انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کاهش پرونده های قضایی ارتقا دانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۶۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ در نشست امروز شورای فرهنگی عمومی گیلان، اولویت‌های تاکید بر تقویت هرچه بیشتر سبک زندگی اسلامی - ایرانی با محوریت زیست عفیفانه، تقویت بنیان خانواده و پیشگیری از کاهش نرخ زادآوری، بهره گیری مناسب از ظرفیت‌ها و جلب مشارکت‌های مردمی برای تقویت امور فرهنگی، اجتماعی و دینی، تعمیق و ترویج آموزش‌های مرتبط با بنیان‌های فکری و رفتاری در قبال ارزش‌های اسلامی و انسانی و لزوم حمایت از روند تولید و توزیع محصولات فرهنگی با لحاظ فرهنگ بومی و محلی تصویب شد.

نماینده‌ی ولی فقیه در گیلان در این نشست تحلیلی از نقش گیلان به عنوان دروازه‌ی ورود و خروج کشور به اروپا ارایه کرد و مواجهه‌ی با فرهنگ منحط و بیگانه را از تهدیداتی دانست که تا امروز در بستر تاسی از آموزه‌های ناب شیعی و ارادات به مکتب اهل بیت توانسته هویت تاریخی مردم این دیار را حفظ کند.

آیت الله فلاحتی همچنین گردشگر پذیر بودن گیلان را از دیگر عواملی دانست که موجب شده زمینه‌ی رویارویی فرهنگ بومی استان با خرده فرهنگ‌های سایر مناطق ایران فراهم شود و این روند اگر به درستی پایش و نظارت نشود میتواند به بروز تهدیداتی درحوزه‌های اجتماعی و فرهنگی گیلان منجر شود.

امام جمعه‌ی رشت افزود: میهمان پذیر بودن مردم گیلان باعث شده تا زمینه‌ی افزایش روزافزون گردشگران از سراسر کشور به این استان فراهم آید.

وی در ادامه با قدردانی از تلاش‌های مستمر مجموع دستگاه‌های فرهنگی، نظارتی و انتظامی برای ترویج فرهنگ زیست عفیفانه با محوریت عفاف و حجاب و پیشگیری از بی مبالاتی‌های فرهنگی در جامعه ، اضافه کرد: تداوم این روند، در بستر بهره گیری از همراهی مردم می‌تواند مظاهر فرهنگ مخرب در روند رفتار‌های اجتماعی را به حاشیه رانده و زمینه‌ی حرکت به سوی تعالی را فراهم کند.

امیر حسین طاهری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان هم در سخنانی با تشریح اولویت‌های فرهنگی - اجتماعی استان، لزوم تاسی از نقشه‌ی مهندسی فرهنگی کشور را با لحاظ مولفه‌ها و برش‌های استانی خواستار شد.

حجت الاسلام والمسلمین عادلی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در گیلان هم در این نشست از برگزاری اجتماع مردمی برای حمایت از عفاف و حجاب خبر داد و افزود: این همایش ۲۲ اردیبهشت ماه با دعوت از یک سخنران ملی در رشت برگزار خواهد شد. 

در ادامه‌ی این نشست، هر یک از اعضای شورای فرهنگ عمومی گیلان در سخنانی، با اشاره به عمده‌ترین تهدیدات فرهنگی و چالش‌های دیدگاهی نسل جدید، بر لزوم حفاظت از فرهنگ ملی و بومی و نحوه‌ی مواجهه و مقابله با فرهنگ مهاجم تاکید کرده و تقویت شاخص‌های ملی و دینی را در ایجاد مصونیت مقابل تهاجم فرهنگ بیگانه، اثر بخش دانستند.

دیگر خبرها

  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌های مرکز مشاوره پلیس ایلام
  • جشنواره الگوهای برتر مشاوره مراکز فنی و حرفه‌ای بوشهر برگزار شد
  • مصالحه ۷۸ درصدی پرونده‌ها در مراکز مشاوره پلیس ایلام
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند