Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی گچساران گفت: سالانه چیزی حدود ۳۵درصد محصولات کشاورزی به دلیل وجود انواع آفات و بیماری از بین می‌روند.

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران،  سید عبدالمحمد محمدی در نشست اداری شهرستان گچساران که با حضور نماینده گچساران در سالن کنفرانس فرمانداری برگزاری شد، اظهار کرد: وسعت مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی پردیس گچساران  قریب بر ۱۴۰هکتار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه سطح اداری آن ۱۰هکتار که از این میزان ۵هکتار آن ساختمان و سالن‌های تحقیقات است، گفت: این مرکز در سال1350 تاسیس و فعالیت آن به صورت هنرستان کشاورزی در 2بخش آموزش و تحقیقات کار خود را آغاز کرده است.

رئیس پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی گچساران گفت: در این مرکز به‌عنوان یکی از مراکز مهم کشور و سایت ملی دیم مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری تاکنون ۳۷رقم دانه های روغنی، جو، کلزا و گندم به کشاورزان  استان  و  استان‌های با اقلیم آب و هوایی مشابه معرفی کرده است.

محمدی بیان کرد: بذر یک میلیون هکتار از زمین های کشاورزی دیم کشور از سوی این مرکز تولید می شود.

این مسوول تصریح کرد: سال گذشته تاکنون ۳۰۰ تن بذر اصلاح شده گندم و جو در این مرکز تولید و به ۱۶ استان کشور با اقلیم مشابه فرستاده شد.

 وی  با بیان اینکه  20کارشناس، ۶ پژوهشگر عضو هیات علمی و سه محقق غیر عضو هیات علمی در پردیس تحقیقات کشاورزی امامزاده جعفر فعالیت می کنند، عنوان کرد: تعداد مقالات علمی و پژوهشی در محلات علمی معتبر چاپ شده ۱۳۲فقره بوده استکه52 مقاله  علمی و پژوهشی بوده است
 محمدی با اشاره به اینکه محقق برتر کشوری  در سالهای 82، 92 و 97 از مرکز تحقیقات کشاورزی  پردیس گچساران بوده است، گفت: اعضای هیات علمی 20 نفرکه از این تعداد 15 نفر دارای مدرک دکترا هستند.

رئیس پردیس تحقیقات و آموزش کشاورزی گچساران گفت: سالانه چیزی حدود ۳۵درصد محصولات کشاورزی به دلیل وجود انواع  آفات و بیماری از بین می‌روند.

محمدی ابراز کرد: روش های متفاوتی برای مدیریت آفات ها و بیماری وجود دارد که ما هم اکنون از روش‌های سم‌زدایی استفاده می‌کنیم.

 این مسوول خاطرنشان کرد: یکی از روش های مهم بیولوژی استفاده از پرتو دهی و نرعقیمی است که
این مرکز آمادگی آن را دارد که بتواند  یک مرکز تحقیقات هسته ای در این شهرستان ایجاد کند.

رییس مرکز تحقیقات، آموزش، کشاورزی و منابع طبیعی کهگیلویه وبویراحمد نیز در این بازدید گفت: سالانه  از یکهزارو ۵۰۰ لاین  وارد شده به مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی گچساران یکی از آنها منجر یک رقم کشاورزی  می شود

 انتهای پیام/82031

 

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاري فارس گچساران كشاورزي بين رفت محصولات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۶۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.
پیرعلی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.
وی گفت: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.
هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.
سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • پردیس تحقیقات ملی دیم گچساران ۵۰ رقم بذر جدید معرفی کرد
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند