Web Analytics Made Easy - Statcounter

هدایت الله جمالی پور بعدازظهر پنجشنبه در نشست هم اندیشی الگوی دیده بانی توسعه پایدار استانی افزود: زمانی که شاخصهای توسعه منتشر می شود باید تاسف خورد که چرا با وجود منابع بسیار غنی و نیروی انسانی توانمند در رتبه های پایینی قرار می گیریم.

استاندار قزوین با تاکید بر اینکه باید از هنر استفاده مناسب و درست از منابع برخوردار شویم،اظهار داشت: اگر منابع موجود ما در اختیار کشورهای دیگر بود آنها استفاده بهتری از این شرایط داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در دین مبین اسلام رهنمودهای ارزشمندی در حوزه توسعه وجود دارد و همچنین در قران نیز در حوزه حکمرانی توصیه هایی وجود دارد که باید بر روی آنها بیشتر و بهتر تمرکز کنیم.

جمالی پور گفت: با وجود همه امکانات و استعدادها باید نقاط ضعفی که موجب شده در حوزه توسعه عقب بمانیم را بررسی و موشکافی کنیم.

وی با بیان اینکه مدیران ما باید خود را بی نیاز از مشارکت مردم در امور ندانند،افزود: باید با کمک شهروندان برنامه های توسعه ای را پیگیری و به تحقق رساند.

استاندار قزوین اظهار داشت: متاسفانه در اولویت بندی مباحث توسعه هنوز به نتیجه کاملی دست نیافته ایم و نمی دانیم که از میان صنعت، کشاورزی و یا گردشگری و یا آموزش و پرورش کدام اولویت ما هستند.

جمالی پور با تاکید بر اینکه باید برای پیشرفت کشور در همه ابعاد از اقتصادی گرفته تا فرهنگی و اجتماعی اتاق فکر با حضور صاحبان اندیشه و فکر ایجاد کنیم،افزود: به اشتباه فکر می کنیم که حتما باید در همه زمینه ها با همدیگر باید همفکر باشیم تا بتوان در کنار هم بنشینیم.

وی با بیان اینکه باید با پیاده سازی الگویی چون دیده بان توسعه پایدار به پاسخ سوال های بی جواب مانده و اینکه چرا هنوز در مباحث توسعه ای به یک جمع بندی و اولویت واحد دست نیافته ایم، برسیم.

استاندار قزوین در پایان خاطرنشان کرد: برای دستیابی به توسعه پایدار باید به یک اجماع عمومی دست پیدا کنیم که تاکنون کمتر به آن توجه شده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 آموزش و پرورش توسعه پایدار دین مبین اسلام کشاورزی نیروی انسانی قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۶۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور با تاکید بر اینکه اجرای کامل این برنامه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند، اظهار داشت: متاسفانه تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود و بر همین اساس باید در اجرای برنامه هفتم توسعه اهتمام ویژه‌ای داشته باشیم.

جعفر رحمانی در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه این سازمان برگزار شد؛ از نتایج اجرایی نشدن کامل برنامه ششم توسعه  مانند عدم تحقق رشد اقتصادی در دهه 90 شمسی سخن گفت.

وی در این نشست با بیان اینکه برنامه ششم توسعه کشور از برنامه‌های توسعه‌ای ناموفق کشور بود و تنها فقط 30 درصد از آن محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان داشت: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در 5 سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار داشت: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • تشکیل شوراها به منزله مشارکت مستقیم مردم در اداره امور شهرها است
  • تضمین سلامت و رضایتمندی مردم«معمولان» در حوزه آرد و نان
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است