Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر مونسان پنجشنبه شب در مراسم جشن ثبت جهانی جنگل‌های هیرکانی از جنگل‌های هیرکانی به عنوان میراث ارزشمند یاد کرد و گفت: جنگل‌های هیرکانی دومین ثبت میراث طبیعی کشور در جهان است و قدمت آن تا ۵۰ میلیون سال تخمین زده می‌شود.

وی ادامه داد: مردم مازندران طی مدت‌ها توانستند جنگل هیرکانی را حفاظت و صیانت کنند و امیدواریم این موضوع بهانه‌ای برای پیشرفت گردشگری در مازندران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر میراث فرهنگی با اظهار اینکه تلاش‌های زیادی شده تا گردشگری به عنوان بخش و اقتصاد نوظهور در کشور عملکرد داشته باشد گفت: هیچ شهری با صنعت به تنهایی توسعه نیافته است.

مونسان گفت: شهرهایی پیشرفته هستند که گردشگران زیادی را میزبانی می‌کنند و از این رو گردشگری سبب ایجاد اشتغال با نرخ بالا می‌شود و سرعت اشتغال در آن بالا و حجم سرمایه گذاری در آن کم است.

وی ادامه داد: گردشگری موجب توزیع عادلانه ثروت و درآمد خواهد شد بنابراین مازندران باطبیعت بی نظیر، تاریخ کهن و ماندگار قطب مهم گردشگری محسوب می‌شود.

رشد شمار گردشگران خارجی

وی با بیان اینکه گردشگری در کشور رونق خوبی پیدا کرده است تصریح کرد: این درحالی است که مؤلفه‌های تهدیدکننده زیادی مانند تحریم، کاهش پروازها و غیره وجود داشته است اما میزان گردشگران خارجی از ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در سال ۹۶ به هفت میلیون و ۸۰۰ هزار نفر رسید و در هفت ماه اول امسال شش میلیون گردشگر خارجی به کشور سفر کردند و امید داریم این میزان تا پایان سال به ۱۰ میلیون نفر برسد.

مونسان با اظهار اینکه در امر سرمایه گذاری، حجم سرمایه گذاری روز به روز در حال افزایش است گفت: بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان در قالب دو هزار و ۴۰۰ پروژه در حوزه گردشگری در حال سرمای گذاری است و بیش از ۵۰۰ پروژه واحدهای اقامتی و هتلی است که به زیرساخت‌ها کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه تلاش کردیم محصولات گردشگری را متنوع کنیم و روی ظرفیت‌های گردشگری کار کردیم: اکو توریسم بسیار مورد توجه گردشگران خارجی قرار گرفته است.

وزیر میراث فرهنگی با اظهار اینکه مازندران در گردشگری و گردشگری دریا محور و آب بندان ها قابلیت‌های زیادی دارد گفت: می‌توانیم مازندران را به قطب گردشگری اکوتوریسم و گردشگری کشور تبدیل کنیم.

ثبت جهانی ۲۴ اثر تاریخی و طبیعی

وی با اظهار اینکه کشور ظرفیت‌های جنگلی و طبیعی زیادی دارد گفت: ۳۴ هزار اثر ثبت شده ملی و ۲۴ اثر ثبت شده جهانی، ۶۰۰ موزه فعال ظرفیت خوبی است تا گردشگری را در تراز اول اقتصاد ایران قرار دهیم.

وزیر میراث فرهنگی یادآور شد: ظرف سال‌های آینده گردشگری به عنوان اقتصاد مهم و درجه اول در کشور فعالیت خواهد کرد و اگر پیش از این بیشتر به گردشگری پرداخته بودیم، معضل اشتغال و توزیع عادلانه ثروت را حل می‌کردیم.

وی با اظهار اینکه زیرساخت‌های گردشگری خوبی ایجاد شده است گفت: در شرایط آرام روند گردشگری با جهش‌های بسیار زیادی روبرو خواه شد.

مونسان با بیان اینکه جنگل‌های هیرکانی متعلق به مردمان جهان است گفت: از این به بعد باید استفاده و حفاظت بیشتری از میراث گران بهای جنگل هیرکانی کنیم.

کد خبر 4808341

منبع: مهر

کلیدواژه: علی اصغر مونسان وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گردشگری بوشهر ایلام آلودگی هوا شهرکرد تعطیلی مدارس گرگان قزوین بیرجند انتخابات مجلس شورای اسلامی شب یلدا شیراز مشهد آبگرفتگی معابر استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۸۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است

ایسنا/اصفهان فرماندار نایین گفت: گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت و یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان نایین است.

محمد کریمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار ‌کرد: با جدیت پیگیر توسعه گردشگری و تکمیل زیرساخت‌های آن در شهرستان نایین هستیم زیرا موضوع گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و ویژگی‌های تاریخی و فرهنگی شهرستان به‌عنوان اولین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: تمام تلاش ما در مجموعه اداری شهرستان حمایت از سرمایه‌گذاران در حوزه گردشگری و صنایع دستی و تسهیل امور برای رفع مشکلات حوزه گردشگری و میراث فرهنگی است.

فرماندار نایین افزود: بر همین مبنا جلسات کمیته تخصصی میراث فرهنگی با فواصل زمانی معین برگزار و در این جلسات به صورت مصداقی با حضور مدیران مربوطه و بعضاً شخص سرمایه‌گذار موضوعات و درخواست‌های این حوزه مورد بررسی و تصمیماتی در این راستا اتخاذ می‌شود که امیدواریم بتوانیم به‌عنوان خدمتگزار مردم، زمینه ایجاد سرمایه‌گذاری و به تبع آن ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان را در مبحث مهم گردشگری پیگیری کنیم.

کریمی با اشاره به برگزاری منظم جلسات این کمیته تخصصی گفت: بسیاری از مشکلات و مسائل این حوزه که بعضاً چند سال متوقف بود با ارائه راهکار و تعامل بین دستگاهی و همکاری مدیران شهرستان مرتفع شد و شاهد اقدامات خوبی در حوزه مرمت آثار تاریخی، تسریع در صدور مجوزها و ایجاد واحدهای بوم‌گردی و گردشگری و پیگیری ثبت آثار ملموس و میراث ناملموس فرهنگی بودیم که با مجموع این اقدامات، حوزه گردشگری و میراث فرهنگی را به عنوان یکی از پیشران‌های اصلی توسعه شهرستان تقویت کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: ساماندهی بافت تاریخی نایین خصوصاً محوطه پیرامونی نارین قلعه، بررسی مسائل و مشکلات مجموعه‌های بوم‌گردی و گردشگری در شهرستان، بررسی نحوه معرفی جاذبه‌های گردشگری در ورودی‌های شهر نایین و جذب مسافران عبوری، احیای مغازه‌های بازار تاریخی نایین از مسائل و مشکلات حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در نایین است که نیاز به بررسی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است