Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@19:00:43 GMT

دولت وارث عقب‌ماندگی روستاهای دماوند است

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۵۹۴۶۸

دولت وارث عقب‌ماندگی روستاهای دماوند است

بخشدار مرکزی دماوند با بیان اینکه دولت تدبیر و امید وارث عقب‌ماندگی عظیمی در روستاهای این شهرستان بوده گفت: با تعامل مدیران اجرایی شهرستان، همکاری مردم و با توکل بر خداوند متعال بخش اعظمی از این مشکلات و معضلات مرتفع و نتایج ارزشمندی طی این مدت به‌دست‌آمده است.

مهدی حیدری بخشدار مرکزی دماوند روز پنجشنبه در حاشیه بازدید جمعی از مسئولان از برخی روستاهای بخش مرکزی دماوند به‌منظور بررسی مسائل و مشکلات موجود در این روستاها به مهم‌ترین مشکلات مطرح‌شده در طی این بازدید پرداخت و اظهار کرد: در راستای سلسله بازدیدهای روستایی، بازدید از ۳ روستای گرمابسرد، مغانک و اوچونک در دستور کار قرار گرفت و مشکلات خرد و کلان موجود در این روستاها بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: روستای گرمابسرد دارای مشکلات متعددی بود که برخی از این مشکلات طی بازدیدها و جلسات متعدد مرتفع و برخی دیگر نیز در حال پیگیری است.

این مقام مسئول ادامه داد: افزایش طرح هادی، درخواست اختصاص کنتورهای برق چاه کشاورزی و تأمین سوخت موردنیاز در حوزه کشاورزی ازجمله مشکلات و خواسته‌های اهالی این روستا بود.

حیدری با اشاره به مهم‌ترین مشکلات و درخواست‌های مطرح‌شده توسط اهالی روستای مغانک تصریح کرد: کمبود آب کشاورزی، صدور مجوز برق چاه برای باغداران و تخریب پل ورودی روستا در اثر وقوع سیل در ایام ابتدای سال ازجمله مشکلات اهالی این روستا بود که تدابیر لازم اتخاذ شد.

بخشدار مرکزی دماوند گفت: مقرر شد احداث پل ورودی و حل مشکلات مربوط به کنتور برق چاه‌های فاقد پروانه باغداران در اسرع وقت مورد پیگیری قرار گیرد.

وی تأکید کرد: در خصوص روستای اوچونک با توجه به اقداماتی که در گذشته صورت گرفت از کمترین مشکل برخوردار بود و صرفاً زیرسازی و آسفالت مسیر منتهی به این روستا می‌بایست در اسرع وقت توسط دستگاه ذی‌ربط در دستور کار قرار گیرد.

بخشدار مرکزی دماوند با اشاره به مهم‌ترین اقداماتی که در چند سال اخیر در سطح روستاهای این بخش انجام شد خاطرنشان کرد: گازرسانی به روستاها، تزریق بودجه از محل ارزش‌افزوده به روستاها، تأمین آب شرب و حفر چاه‌های جدید، تجهیز اماکن ورزشی، ارتقاء اینترنت در سطح روستاها و نصب دوربین‌های مداربسته به‌منظور ارتقاء ضریب امنیت در روستاها نمونه‌ای از اقدامات ارزشمندی است که در این دولت و با پیگیری‌های نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی به منصه ظهور رسیده است.

حیدری بیان کرد: این دولت وارث عقب‌ماندگی عظیمی در روستاهای این شهرستان بوده که با تعامل مدیران اجرایی شهرستان، همکاری مردم و با توکل بر خداوند متعال بخش اعظمی از این مشکلات و معضلات مرتفع و نتایج ارزشمندی طی این مدت به‌دست‌آمده است.

انتهای پیام/م/پ/ی۳۰

منبع: فارس

کلیدواژه: دولت تدبیر و امید دماوند روستاها دولت مهدی حیدری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۵۹۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در قالب طرح ملی جهاد آبرسانی و در راستای محرومیت زدایی از روستاها، تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری، ۱۵ روستا در شهرستان‌های نائین و فریدن از آبرسانی پایدار بهره مند می‌شوند.

وی افزود: در جلسه ویدئو کنفرانس با مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور مقرر شد که بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته تا پایان سال جاری ۵۱ روستا با جمعیت بالغ بر ۱۳ هزار نفر، شامل ۴۳۰۰ خانوار به آب پایدار سالم و بهداشتی دست یابند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در خصوص برنامه زمان بندی تکمیل آبرسانی به روستاها، خاطرنشان کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی آبرسانی به ۹ روستا تکمیل شده و ۶ روستای دیگر نیز نیز تاقبل از پایان اردیبهشت ماه سال جاری از آبرسانی پایدار بهره مند می‌شوند.

اکبریان با بیان اینکه در سال گذشته نیز ۴۲ روستای شهرستان نائین از طریق طرح جهاد آبرسانی به آب پایدار دست یافتند، افزود: حذف آبرسانی سیار و محرومیت زدایی از روستاها یکی از اولویت‌های شرکت‌های آبفا بر مبنای جهاد خدمت رسانی است.

کد خبر 6091111

دیگر خبرها

  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • نقش شوراها در آبادانی و‌پیشرفت روستاها
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان