Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-03@16:10:11 GMT

لزوم تغییر در هیئت مدیره اتاق بازرگانی

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۶۰۵۱۰

لزوم تغییر در هیئت مدیره اتاق بازرگانی

پس از تحریم‌هاعلیه ایران این‌بار تحولات عراق بود که به نحوی مانع صادرات محصولات ایران شد. عراق بازاری مناسب برای محصولات تولیدی ایران است، چرا که سلیقه و ذائقه عراقی‌ها با محصولات تولیدی ایران همسو است.

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ با توجه به اینکه در آستانه مجمع عمومی عادی سالانه اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق هستیم و یکی از دستور جلسه‌های آن انتخاب اعضای هیات‌مدیره و بازرس است، انتخاب هیئت مدیره فعال و کارآمد در این برهه ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین‌خاطر افرادی که مدتهاست  در این‌اتاق حضوری بدون ثمر داشته اند باید جای خود رابه افراد پر انرژی و با ظرفیتی بدهند که راه و چاه این مسیر را بهتر می دانند. باید عملکرد هیات رییسه کنونی این اتاق را مورد واکاوی قرار داده و الزامات دور جدید انتخاب هیات رییسه  را مورد بررسی قرار دهیم. با توجه به اینکه هیات‌مدیره اتاق‌های مشترک وظایفی از جمله سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری دارد وهمچنین اتاق‌های مشترک به عنوان یکی از ارکان تشکلی در اتاق بازرگانی حضور دارند و در راستای شاخص تشکلی، فعالیت‌های اتاق مشترک ایران و عراق در قالب برگزاری سمینارها، هیات‌ها و کمیسیون‌ها نسبت به اتاق‌های مشترک دیگر باید فعالیت بیشتری داشته باشند.

فعالیت‌های اتاق مشترک ایران و عراق را مثبت ارزیابی می‌کنم و اکنون عراق بزرگ‌ترین بازار هدف کالاهای صادراتی ایران است و باید نحوه فعالیت ما و میزان تجارت با این کشور، تناسب لازم را داشته باشد. نکته‌ای که وجود دارد این است که هیات‌مدیره نباید از موقعیت و فضای این اتاق به نفع اعضا سوءاستفاده کند و در شرایط دیگری از این اتاق بهره ببرد. هیات‌مدیره فعلی اتاق مشترک ایران و عراق بیشتر وقت خود را برای تجارت‌های بزرگ پر سود و کم دردسر گذاشتند. البته نباید از  زحمات این عزیزان چشم‌پوشی کرد. هیات‌مدیره فعلی وقت زیادی برای تجارت‌های کوچک و کم سود نگذاشته و به همین دلیل افرادی که در هیات‌مدیره جدید این اتاق فعال خواهند شد باید رویکردشان به سمت حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط باشد، هرچند که دردسر آنها بیش از تجارت‌های بزرگ است.

در شرایط کنونی بهتر است جوان‌هایی در این اتاق فعال شوند که وقت لازم برای فعالیت را داشته باشند. افرادی که حضور پیدا می‌کنند باید بدانند که کار تشکلی به معنی دیگرخواهی است و اول باید به کار دیگران برسند سپس فعالیت‌های خود را در کنارش انجام دهند. مورد بعدی اینکه از جنس اقتصاد بوده و در بازار عراق فعال و با آن آشنا باشند؛ نه اینکه صرف داشتن رزومه  و چند عکس با شخصیتهای سیاسی و اقتصادی کاندیدای انتخابات شوند.ترکیب هییت مدیره جدید باید ترکیبی از پیشکسوتان و جوانان باشد. افرادی که فقط در سمینارها دیده میشوند و حرفی برای گفتن ندارند باید از ترکیب هیئت مدیره حذف گردد وحضور تجار جوانی که صادرکننده نمونه بوده و حرفی برای گفتن دارند، از طرفی در کشور سهم اقتصادی داشته و توان تحلیل دارند، جایگزین این‌افراد شوند. اتاق مشترک ایران وعراق باید اتاق‌های مشترکی باشد که تعداد بالایی کمیسیون‌های آن فعال باشد و جای خالی  رایزن های بازرگانی از سوی سازمان توسعه تجارت را پوشش دهد تا بتوان از تمام ظرفیتهای  موجود در کشور عراق بهره برد.

رامین‌پولادرگ _ نائب رییس کمیسیون‌تجارت اتاق بازرگانی ایران وعراق

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انرژی ایران پیشکسوتان عراق هیئت مدیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۰۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: در حاشیه برگزاری ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو 2024) تفاهم‌نامه‌های همکاری فی‌مابین استانداری آذربایجان شرقی، اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و کشاورزی تبریز و فدراسیون اتاق‌های بازرگانی سوریه و ستاد اقتصادی ایران در کشور سوریه امضا شد.

در این مراسم که با حضور احمد وحیدی، وزیر کشور، مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی، یونس ژائله، رئیس اتاق تبریز و مقامات اقتصادی از کشور سوریه، برگزار شد، اتاق بازرگانی تبریز ‌تلاش تازه‌ای را برای گسترش همکاری‌های خود با کشور سوریه و مشارکت در ظرفیت‌های جدید‌ و استفاده نشده در این کشور را آغاز کرد.

استان آذربایجان شرقی و در راس آن اتاق بازرگانی تبریز به عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های صادرات محصولات ایرانی در راستای شعار سال 1403 با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» در تلاش است تا با امضای این تفاهم‌نامه‌ها ارتباط اقتصادی گسترده‌تری را با کشور سوریه برنامه‌ریزی کند.

در این راستا دو نفاهم‌نامه همکاری بین اتاق بازرگانی تبریز و استانداری آذربایجان شرقی با ستاد اقتصادی ایران در سوریه و اتاق بازرگانی و اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی در حاشیه ایران اکسپو 2024 امضا شد.

در این مراسم که محمد ابوالهدى اللحام، رئیس فدراسیون اتاق‌های بازرگانی سوریه، و محمد عبد الباسط قدح، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی، حضور داشتند، مصطفی خاکسار قهرودی، به نمایندگی از ستاد اقتصادی ایران در سوریه گفت: سوریه ظرفیت‌های خیلی خوبی دارد و به برکت وجود این ظرفیت‌ها می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم و قدم‌های خوبی برداریم. امروز تفاهمنامه عمومی خوبی تنظیم شده و مبنای خوبی برای تجارت آینده خواهد بود.

 

جهش‌های بزرگ اقتصادی برای ایران و سوریه

در ادامه این مراسم محمد قدح با تشکر از حاضران در این نشست گفت: این محفل را می‌توانیم یک قدم موثر و حرکتی بزرگ برای برقراری ارتباط میان دو کشور به ویژه در زمینه اقتصادی بدانیم.

او با تشکر از حضور وزیر کشور ایران در این مراسم ادامه داد: بازدید از این نمایشگاه می‌تواند فرصتی مناسب برای تقویت روابط دو کشور و استمرار این روابط در آینده باشد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صنایع دستی کشورهای عربی تصریح کرد: تفاهمنامه‌های مختلفی بین دو کشور به امضا رسیده که محتوای آن مبتنی بر به صفر رساندن هزینه و مالیات گمرکی برای کالاهای تولید شده دو کشور است. امضای این تفاهمنامه موجب مستحکم شدن روابط اقتصادی دو کشور خواهد شد.

وی افزود: از مسئولین ایرانی دعوت می‌کنیم با حضور در نمایشگاهی که به زودی در سوریه برگزارخواهد شد از امکانات و ظرفیت‌های کشور ما بازدید کنند.

قدح در تشریح اهداف این تفاهم‌نامه‌ها هم گفت: از اهداف این تفاهم‌نامه‌ها افزایش وسعت زمینه‌های تبادل تجاری فی مابین دو کشور، افزایش تعداد و میزان درصدی تجار ایرانی و میزان تبادلات مالی دو کشور و حضور ایرانیان در نمایشگاه‌های دائمی و موقت سوریه است. این مسائل باعث می‌شود که در آینده خیلی نزدیک شاهد جهش‌های بزرگ اقتصادی برای هر دو کشور باشیم.

 

ایران در کنار سوریه

در ادامه این مراسم احمد وحیدی، وزیر کشور، در سخنانی کوتاهی با خوشامدگویی به هیئت سوری حاضر در این نشست گفت: همان‌گونه که در دوره جنگ، جمهوری اسلامی در کنار ملت و دولت سوریه بود در دوره سازندگی و رشد اقتصادی هم ایران در کنار شما عزیزان است. باید سوریه پیروز در جنگ تحمیلی توسط دشمن، در صحنه اقتصادی هم پیروز و سربلند شود. ما در این راه همراه شما هستیم و امیدواریم این تفاهم‌نامه‌ها موجب شود جریان سازندگی و اقتصاد در سوریه بیش از پیش رشد و توسعه پیدا کند.

لازم به ذکر است در پایان این مراسم تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان دو کشور امضا شد.

 

دیگر خبرها

  • صفر شدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالاها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • چهارده تغییر مدیریتی استقلال در یک دهه
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • ۳ درخواست عجیب روسیه از ایران
  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!