Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمتر از 2 ماه به ماراتن یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی زمان مانده و هرچه به این فضا نزدیک‌تر می شویم شرایط و فضای سیاسی تند و غلیظ تر می‌شود. اصلاح‌طلبان برای انتخابات مجلس لخت به میدان آمده و پرچم را به حجت الاسلام والمسلمین «مجید انصاری» سخنگوی مجمع روحانیون مبارز سپرده اند و اصولگرایان هم هنوز درگیر جمع بندی برای رسیدن به لیست واحد هستند؛ هرچند نام نویسی دقیقه نودی «محمدباقر قالیباف» خیلی معادلات را تغییر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، اصولگرایان با امید بستن به عملکرد نامطلوب برجای مانده از دولت های یازدهم و دوازدهم که با همراهی اصلاح طلبان شکل گرفته و همچنین ناامیدی جریان اصلاحات از فراکسیون پر و پیمان شان در مجلس دهم چشم به تصدی اکثریت کرسی های سبز بهارستان دوخته اند. هرچند مشکل درونی آنها یعنی عدم وجود اتحاد تام برای رسیدن به یک لیست واد علیرغم همه رایزنی های سیاسی یک مساله بالقوه است که باید فکری برای آن بکنند.

اصلاح طلبان هم که در چند انتخابات اخیر برنده شده اند و بیشتر به دلیل ایجاد دو قطبی توانسته اند به چنین موفقیت هایی دست یابند، هم از حضور شهردار پیشین تهران و اینکه او سودای ریاست قوه مقننه را دارد، کمی نگرانند و هم اینکه برخی از آنها مواجهه با قالیباف را یک فرصت برای خود به جهت بیان انتقادات جدی نسبت به وی در رقابت های انتخاباتی می دانند.

درباره استراتژی جریان اصلاحات، حضور قالیباف در انتخابات مجلس یازدهم و اظهارات اخیر «عباس عبدی» فعال سیاسی اصلاح طلب مبنی بر ارائه پیشنهاد استعفای «حسن روحانی» از ریاست جمهوری که واکنش های زیادی را هم به هماه داشت. با «سعید شریعتی» از اعضای شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت و‌گو کردیم.

استراتژی اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس

این عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «تابناک»، درباره استراتژی اصلاح‌طلبان برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اصلاح‌طلبان باید دو راهبرد برای این دوره از انتخابات داشته باشند. نخست راهبرد مجلس صالح (پیراسته) و دوم، مجلس مصلح (آراسته) است.

وی افزود: اگر بخواهیم به صورت اختصار بگوییم، مجلس صالح می‌تواند وجه سلبی راهبرد انتخاباتی اصلاح‌طلبان باشد. ما در سال 94 تلاش کردیم براساس همین الگو در واقع مجلس را از جناح افراطی، ضدتوسعه و ضددموکراسی خالی و خالی‌تر کنیم؛ یعنی 200 فرد افراطی مجلس نهم را به 25 الی 26 نفر تقلیل دادیم و امروز از آن به عنوان راهبرد انزوای افراطی‌ها یاد می‌شود.

شریعتی ادامه داد: ما توانستیم با کمپین‌های انتخاباتی خود، مجلس صالح‌تری نسبت به مجلس نهم آرایش دهیم. هر چند اصلاح‌طلبان در مجلس دهم اکثریت را کسب نکرده و اکنون دارای فراکسیون اقلیت اما مؤثر هستند، در عین حال توانستیم مجلس صالح‌تری را شکل دهیم.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت معتقد است که مجلس دهم متشکل از سه فراکسیون هم‌وزن بوده که کنشگری هرکدام به تنهایی امکان‌پذیر نیست، چرا که سه اقلیت صدنفره از سوی هر جناحی شکل گرفته و آن چیزی که نهایتاً در مسائل مختلف حاصل می‌شود، اتفاق‌نظر دو فراکسیون از سه فراکسیون موجود است.

مجلس دهم «صالح» بود، اما «مصلح» نبود

وی با بیان اینکه درست است که مجلس صالح شکل گرفت، اما مجلس دهم مجلس مصلحی نبود، گفت: منظور ما از مجلس مصلح مجلسی است که برنامه‌های اصلاحی را اجرایی کرده و تبدیل به برنامه و قانون کند. از این جهت مجلس دهم مورد نقد اصلاح‌طلبان است، چرا که در جهت برنامه‌های اصلاحی اقدام جدی و قابل عرضه و دفاعی صورت نداد.

شریعتی تصریح کرد: مجلس دهم نتوانست در جهت برنامه‌های اصلاحی کاری ویژه‌ای کند و این به دلیل ترکیب نمایندگان عضو فراکسیون امید بود، چون افراد خاصی از فیلترهای شورای نگهبان توانسته بودند عبور کنند و اصلاح‌طلبان نیز موفق نشده بودند که افراد قوی را وارد مجلس کنند، البته بحث من اکنون نقد فراکسیون امید نیست و از حیث نقد بر مجلس دهم بر این نکته تأکید دارم که راهبرد مجلس مصلح اتفاق نیفتاد.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت با تأکید بر اینکه به اعتقاد ما مجلس دهم نسبت به مجالس نهم، هشتم و هفتم طبق معیارهای اصلاح‌طلبی، مجلس صالح‌تری بود، گفت: استراتژی اصلاح‌طلبان برای مجلس یازدهم باید در حد مقدورات و در واقع اقتضائات نهایی رقابت‌های انتخاباتی و شکل‌گیری «مفهوم انتخابات» باشد، چون ممکن است به دلیل فیلترینگ نظارت استصوابی و حذف کاندیدا اصلاً رقابت و مفهوم رقابتی شکل نگیرد و وقتی رقابتی شکل نگیرد، راهبرد انتخاباتی هم دیگر معنا پیدا نمی‌کند.

نباید اجازه دهیم فرصت‌طلبان و فصول‌گرایان در لباس اصلاح‌طلبان به مجلس بروند

وی خاطرنشان کرد: در حوزه‌های انتخاباتی که مفهوم انتخابات شکل بگیرد، اصلاح‌طلبان باید دارای دو راهبرد موازی باشند، نخست راهبرد مجلس صالح و دوم، راهبرد مجلس مصلح و آن اینکه در وهله نخست نباید اجازه دهیم افراطیون ضدتوسعه، دموکراسی و منافع ملی به اسم انقلابی‌تری، دوم فرصت‌طلبان و فصول‌گرایان در لباس اصلاح‌طلبان و سوم، نیروی تشکیلاتی رقبای اصلاحات به مجلس راه یابند.

شریعتی تأکید کرد: راهکار اصلی و ایجابی اصلاح‌طلبان باید حرکت به سمت تشکیل مجلس مصلح باشد؛ یعنی مجلس اصلاح‌گر که بتواند حداقل برنامه‌ها، مطالبات و شعارهای اصلاح‌طلبان و پایگاه اجتماعی آنها را چه در حوزه طرح، نطق از تریبون مجلس، تدوین لوایح و قوانین، تحقیق و تفحص و نظارت پیگیری کند.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران در پاسخ به این پرسش که برای مجلس مصلح نیاز است که اصلاح‌طلبان در اکثریت قرار بگیرند، گفت: خیر، لزوماً نیاز نیست. قانون گذراندن بسیار مهم است اما برای پیگیری مطالبات مردم، مجلس ظرفیت‌های دیگری به جز قانون‌گذراندن هم دارد که نطق و نظارت، تحقیق و تفحص، استیضاح وزرا و... جز همین ظرفیت‌ها است، بنابراین اگر نمایندگانی شجاع، پای کار، اصلاح‌طلب، منسجم و تشکیلاتی به مجلس بفرستیم، حتی یک اقلیت کارآمد هم می‌تواند رضایتمندی پایگاه رأی ما را جلب کند.

وی تأکید کرد: حتی در راهبرد تشکیل مجلس مصلح، ما برای اقلیت کارآمد، اعتبار و ارزش بیشتری نسبت به اکثریت منفعل و بدون برنامه قائل هستیم.

مجلس یازدهم بدتر از مجلس دهم نخواهد بود

شریعتی در پاسخ به این سؤال که بنابراین نیاز به افرادی دارید که این تفکر را نمایندگی کنند، اما برای انتخابات، چهره‌های شاخص اصلاح طلب نام‌نویسی نکرده‌اند، گفت: بله با توجه به تجربه‌ای که چهره‌های سیاسی اصلاح‌طلب از فیلترینگ شورای نگهبان و نظارت استصوابی داشتند، چهره‌های شناخته شده و رسانه‌ای کمتر ثبت‌نام کردند، اما من با علم و اطلاع خدمتان عرض می‌کنم ما در همین مرحله نیز می‌توانیم در بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی، حداقل از رقابت را تا این مرحله داشته باشیم، اما باز نمی‌دانیم این‌بار تیغ شورای نگهبان چقدر برنده است، اما اگر جدول رقابت‌های انتخاباتی همین باشد، به نظر من می‌توان فهرست‌هایی در حد و اندازه‌های حداقلی برای مجلس دهم بست و پیش‌بینی من این است که وضعیت مجلس یازدهم بدتر از مجلس دهم نخواهد شد، البته این بستگی به نظر شورای نگهبان دارد.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران در پاسخ به این پرسش که آقای شریعتی! آقای مرعشی اخیرا گفته‌اند که شاید آقای قالیباف رد صلاحیت شوند، نظر شما چیست، گفت: اصلاح‌طلبان هیچ‌گاه برای رقبای خود آرزوی رد صلاحیت نمی‌کنند. ما امیدواریم آقای قالیباف حتماً تأیید صلاحیت شود و حتماً در انتخابات حضور یابند و ما سؤالات خود را به عنوان شهروندانی که دوازده سال صدرات و ریاست وی را دیدیم، از وی بپرسیم.

سئوالات جدی از قالیباف داریم

وی تأکید کرد: ما به دنبال فضایی هستیم که سؤالات جدی خود را از آقای قالیباف بپرسیم. سؤالات ما حتی جدی‌تر از انتخابات ریاست‌جمهوری سال 96 خواهد بود.

شریعتی خاطرنشان کرد: آقای قالیباف از زمانی که از شهرداری تهران رفته به سؤالات پاسخ نمی‌دهد. یکبار آقای میرلوحی از ایشان سؤالی پرسید که با شکایت ایشان دادگاهی شد و به چندین ضربه شلاق محکوم شد.

خیلی به ردصلاحیت قالیباف فکر نمی‌کنم

وی تصریح کرد: آقای قالیباف اگر داعیه پست و مقام در میان سران سه قوه را دارد، اول باید درباره سئوالاتی شفاف سازی کند؛ چون شفافیت، امروز رکن اصلی مسئولیت‌پذیری در جامعه است.  من برخلاف آقای مرعشی اساساً به رد صلاحیت آقای قالیباف خیلی فکر نمی‌کنم.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران درباره اظهارات عباس عبدی درباره استعفای حسن روحانی از دولت، نیز گفت: من فکر می کنم آقای عبدی هوشمندانه دیدگاهی را مطرح کرد که در واقع مفهوم رویکرد سیاسی جناح تندرو را علیه آقای روحانی به نمایش بگذارد و خالی بودن شعار آن ها را که استیضاح و برکناری دولت آقای روحانی بود را به رخ بکشد.

چرا «عباس عبدی» پیشنهاد استعفای روحانی را مطرح کرد؟

شریعتی می‌گوید که پیشنهاد استعفا از سوی آقای عبدی دارای دو بخش بود استعفا و انتخابات زودرس؛ مخالفان آقای روحانی از استعفای ایشان استقبال می کنند و این جزو شعارهایشان است بنابراین آقای عبدی می گوید اگر شما جدی هستید بدانید کناره‌گیری آقای روحانی مترادف با این است که در فاصله کمتر از یک الی دو ماه باید انتخابات زودرس برگزار کنیم و آن وقت شما می‌مانید و این فشاری که باید از سوی جامعه تحمل کنید.

وی افزود: اولین کسانی که به این پیشنهاد آقای عبدی هجمه وارد کردند، خود منتقدان و مخالفان آقای روحانی بودند. البته از نظر حزب ما (حزب اتحاد ملت ایران) طرح این موضوعات را فقط به فراخور سیاسی و مجادلات سیاسی دارای اهمیت می‌دانیم چراکه به نظر ما هرگونه حرکت به سمت تضعیف دولت روحانی به نفع منافع ملی نیست.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا فیده اتحادیه عرب زلزله بم کربلای چهار حوادث آبان 98 هانی کرده ایرج بسطامی اندیشه فولادوند برهم صالح سعید شریعتی استراتژی اصلاح طلبان انتخابات مجلس پرونده عیسی شریفی مجلس صالح مجلس مصلح انتخابات مجلس پیشنهاد استعفا استعفای روحانی عباس عبدی انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا فیده اتحادیه عرب زلزله بم کربلای چهار حوادث آبان 98 هانی کرده ایرج بسطامی اندیشه فولادوند برهم صالح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۰۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!

آفتاب‌‌نیوز :

تلاش‌ها برای انداختن قالیباف از کرسی ریاست مجلس شدت گرفته است؛ از یک سو تندروهایی از جنس نبویان، رسایی و ذوالنور و از سوی دیگر متکی که مورد حمایت شورای وحدت است. برخی نیز گرچه سکوت کرده‌اند اما بعید نیست در اندیشه فتح کرسی «شماره یک» مجلس دوازدهم باشند.

همه در حال لابی کردن و برگزاری جلسات‌شان هستند، برای این جلسات هم نام‌های پر طمطراقی می‌یابند؛ مانند «هم‌اندیشی منتخبان جدید مجلس»

شاید برخی از آن‌ها هم‌فکر و همسو به نظر بیایند، اما این جلسات با محوریت برخی از منتخبان جدید تهران بصورت جداگانه برگزار شده و می‌شود که در یک جبهه قرار دارند.

لابی برای هیات رئیسه مجلس
محمود نبویان، حمید رسایی، منوچهر متکی و محمدباقر قالیباف؛ چهره‌هایی که سعی دارند با لابی‌های گسترده‌شان کرسی ریاست مجلس را از آن خود کنند یا سهم بیشتری از صندلی‌های هیات رئیسه مجلس داشته باشند.

خبرهایی که در چند روز گذشته منتشر شده، همگی نشان از جدی شدن رقابت‌ها برای انتخابات هیات رئیسه مجلس خواهد داشت؛ انتخاباتی که قطعا هیجان و شور آن از انتخابات اصلی ورود به مجلس بیشتر خواهد بود.

اولین گام نبویان برای‌ناک اوت کردن قالیباف
محمود نبویان از چهره‌هایی که به تندرو بودن شهره است، در انتخابات اخیر توانست شگفتی‌آفرین باشد و نفر اول تهران شد. نبویان پس از ۴ سال بیرون نشستن از مجلس، سال ۹۸ دوباره به ساختمان هرمی شکل بهارستان رفت، این بار اما با رأی اول تهران ماجرا فرق کرده است. او که مشخصا زاویه تندی با محمدباقر قالیباف رئیس فعلی مجلس دارد، در انتخابات اخیر بالاتر از حمید رسایی و مجری سابق صداوسیما و قالیباف ایستاد.

این اتفاق انگار اعتماد به نفس نبویان را دو چندان کرده و گویا دورخیز بلندی کرده برای کسب ریاست مجلس دوازدهم. هرچند او در اظهاراتی پیش از سال جدید تلویحا این موضوع را رد کرده بود اما نشانه‌های تحرکات بود گویای نکاتی دیگر است.

خبرهایی که در رسانه‌ها آمده، حاکیست که نبویان تعدادی از منتخبان جدید را گرد هم آورده و برای آن‌ها از «ضرورت وحدت نیروهای انقلاب اسلامی» سخن گفته است. در واقع اولین اقدامی که برای ناک‌اوت کردن قالیباف لازم بوده انجام شود، همان کاری است که نبویان به دنبال آن افتاده است؛ «تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی.»

در مجلس فعلی، فراکسیون اکثریتی با نامی مشابه به فراکسیون مد نظر نبویان و دوستانش در حال کار است که قالیباف ریاست آن را بر عهده دارد.

به زبان ساده‌تر، اقدام نبویان برای تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی، در واقع اعلان جنگ با قالیباف است و تلاشی همه‌جانبه برای از بین بردن فراکسیون فعلی قالیباف و تشکیل فراکسیونی جدید و البته تقریبا با همان نام مجلس یازدهم.

گویا این بار نبویان عزم خود را جزم کرده تا ریاست فراکسیون را در دست بگیرد؛ و وقتی هم که به ریاست فراکسیون به قول خودشان اکثریت برسد، بخش عمده‌ای از راه ریاست مجلس را پیموده است و حتی اگر به ریاست مجلس نرسد ریاست یک فراکسیون اصلی را در دست داشته باشد تا به او قدرت مانور بیشتری در مجلس آینده بدهد.

به نوشته ایسنا، «هسته اولیه تاسیس فراکسیون انقلاب اسلامی بیش از ۵۰ نفر از منتخبان مجلس دوازدهم را برای حضور در جلسه اولیه دعوت کرده بود که از این تعداد، حدود ۴۰ نفر از منتخبان که در فهرست‌های مختلف سیاسی نیروهای انقلاب عضویت داشتند، حضور پیدا کردند.»

رسایی هم در تکاپو است
جلسه نبویان با منتخبان جدید مجلس در حالی برگزار شد که دو روز قبلش حمید رسایی دیگر چهره تندروی اصولگرایان نیز جلسه‌ای با جمعی از منتخبان جدید مجلس برگزار کرده بود.

خبرگزاری ایلنا که این خبر را منتشر کرده، در متن خود نوشته «احتمالا یکی از مهمترین محورها و موضوعاتی که در جلسه امروز مطرح می‌شود موضوع انتخابات هیات رییسه مجلس و ریاست مجلس در دوره آینده باشد.» این خبر احتمال داده که «برخی افراد بیرون از مجلس جزو متولیان برگزاری آن باشند.»

متکی به صندلی «شماره یک» می‌اندیشد
در همین حال منوچهر متکی که سرلیست فهرست شورای وحدت (جامعتین، انجمن اسلامی مهندسین و…) بوده، اواخر فروردین ماه جلسه‌ای با حدود یکصد تن از منتخبان جدید برگزار کرده بود؛ البته حضور حدود ۱۰۰ منتخب جدید مجلس، با استناد به سخنان متکی است. به گفته وزیر اموز خارجه اسبق ایران، در جلسه مذکور، درباره «ضرورت تحول در رویکردها و کارکردهای مجلس دوازدهم» صحبت شده بوده که از نظر متکی «مهمترین موضوع» است.

او حمله نسبتا تندی هم به قالیباف داشت و گفته بود که «خانه ملت به سمت ریاست محور حرکت کرده در حالی که باید به سمت صحن محور باشد.»

متکی که در لیست شورای وحدت حضور داشت، شب پایانی تبلیغات انتخابات مجلس دوازدهم، وارد فهرست جوان تازه سر برآورده‌ی اصولگرایان یعنی علی‌اکبر رائفی‌پور، موسوم به «جبهه صبح ایران» شده بود، انگار که تحت تاثیر عقاید رائفی‌پور قرار گرفته که این چنین به مدیریت مجلس‌حمله‌ور شده است.

رقبای اصلی و فرعی همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف
مخرج مشترک این سه جلسه، همگی نشان از عزمی جدی برای انداختن قالیباف از کرسی ریاست مجلس دارد؛ نبویان، رسایی و متکی، همگی نه از مخالفان که از رقبای جدی قالیباف هستند؛ با این وجود آن‌ها برای رسیدن به این هدف مهم‌شان، باید یکدیگر را هم از میدان، به در کنند.

همه اینها در حالی است که روزانه به صف مدعیان ریاست مجلس اضافه می‌شود؛ مجتبی ذوالنور نماینده قم نیز اخیرا شنیده شده که برای‌ریاست مجلس، در حال رایزنی است.

قالیباف بیکار ننشسته است
البته که قالیباف هم در این میان بیکار ننشسته و در حال لابی‌های گسترده‌ای برای ابقای خود بر صندلی ریاست مجلس است. در این میان، ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف‌آباد به ایرنا گفته «محمد باقر قالیباف در حال برگزاری نشست‌هایی به صورت فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم با موضوع و دستور کار ریاست مجلس آینده است.»

اخیرا نیز کامران غضنفری که با لیست صبح امید (رائفی پور) جزو منتخبان تهران برای ورود به مجلس دوازدهم است در یادداشتی که منتشر کرده، مدعی دادن وعده‌هایی از جنس وام و خودرو و عضویت در کمیسیون مورد علاقه در عوض رأی دادن به ریاست قالیباف شده است. ادعایی که البته از سوی حبیب‌زاده، منتخب مردم مرند در مجلس شورای اسلامی تکذیب شده و گفته است؛ «من در آن جلسه مورد اشاره دکتر غضنفری بوده‌ام، به هیچ وجه بحثی درباره قول و وعده برای رأی دادن به ریاست مجلس نبوده و خلاف‌گویی است».

سکوت مرموز و خطرناک آقاتهرانی
با این وجود، سکوت مرتضی آقاتهرانی، می‌تواند سکوتی مرموز برای رقبا و البته ترسناک برای قالیبافی‌ها باشد؛ چرا که ریاست شورای مرکزی جبهه پایداری را بر عهده دارد و تک تک اعضای این تشکل، از دشمنان قدیمی قالیباف محسوب می‌شوند.

با وجود آنکه نبویان خود از اعضای‌جبهه پایداری است، اما مرتضی آقاتهرانی را نیز می‌توان یکی از مدعیان ریاست مجلس دانست، کما اینکه در انتخابات هیات رئیسه اجلاسیه سوم مجلس فعلی، او برای کسب کرسی ریاست با قالیباف وارد رقابت شد و نهایتا ۱۹۴ به ۵۳ میدان را واگذار کرد. در نتیجه می‌توان گفت که آقاتهرانی خود مترصد فرصتی برای انتقام‌گیری از محمدباقر قالیباف است و چه محفلی مناسب‌تر از مجلسی تندروتر از مجلس یازدهم!

این احتمال نیز وجود دارد که آقاتهرانی تا زمان انتخابات مرحله دوم که باید ۴۵ کرسی تعیین تکلیف شوند سکوت خود را ادامه دهد تا خللی به ائتلاف شانا و پایداری وارد نکند و بعد از عبور از آن مرحله سکوتش را درباره ریاست مجلس آینده بشکند.

جنگ قدرت در بهارستان
هرچند مخرج مشترک همه طیف‌ها و افراد مقابل رئیس مجلس که در حال لابی با منتخبان هستند، دشمنی با قالیباف است، اما آن‌ها قاعدتا تنها هدفشان، پایین کشیدن قالیباف از صندلی‌ریاست مجلس نیست و قاعدتا خودشان هم تمایل زیادی برای کسب این مقام را دارند؛ برای رسیدن به این آمال و آرزو، لاجرم باید هر طیفی، طیف دیگر را از حیض انتفاع ساقط کند و این مهم، مستلزم جنگ قدرتی خونین در عرصه سیاست خواهد بود؛ که گوشه‌ای از آن در هفته‌های منتهی به یازدهم اسفند ماه سال گذشته تجربه کردند و جامعه نیز شاهد این جنگ قدرت بود؛ جنگ قدرت شاید میان دو عضو ارشد جبهه پایداری یعنی آقاتهرانی و نبویان؛ شاید میان رسایی و آقاتهرانی؛ شاید میان رسایی و نبویان؛ شاید میان متکی و پایداری‌چی‌ها؛ شاید میان متکی و رسایی؛ و البته حتما میان همه اینها و قالیباف.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • گردشگری در شادگان رونق و توسعه یابد
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • قالیباف: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • ضرب‌الاجل قالیباف برای دولت/ رئیس مجلس: تا یکشنبه برنامه ارزی خود را ارائه نکنید خودمان موضوع را دنبال خواهیم کرد!
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان