Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه رهبر کنشگر سیاسی اصول‌گرا درباره اولویت‌های مجلس یازدهم، گفت: با توجه به شرایط فعلی جامعه و مشکلات اقتصادی موجود در کشور، اولویت اول مردم مسائل اقتصادی است.

وی با بیان اینکه تا پایان مجلس دهم در خرداد ۹۹ زمانی مناسبی برای اینکه شاهد اقدامات خوبی از جمله در موضوع بودجه سال آینده و ملاحظات مربوط به آن باشیم وجود دارد، اظهار کرد: مجلس یازدهم باید به مسائل اقتصادی توجه داشته باشد و با توجه به بیانیه گام دوم رهبر انقلاب با یک مدیریت جهادی از طرف مجلس و همراهی دولت فعلی و بعدی به ثبات امنیت ملی، فرهنگی و اجتماعی و مسائل مربوط به جوانان بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ادوار مجلس درباره آرایش سیاسی مجلس یازدهم، گفت: در ادوار گذشته شاهد این بودیم که در هر مجلس دو سوم نمایندگان مجلس قبل ریزش می‌کنند؛ اما آرایش کلی مجلس یازدهم سمت و سوی اصول‌گرایی خواهد داشت و علت آن هم این است که مردم فکر می‌کردند اگر به طیف اصلاح‌طلبان رای بدهند وضعیت خیلی خوب می‌شود یا آنها می‌توانند اقداماتی انجام دهند اما شاهد این بودیم که وضعیت خیلی بدتر شد و مجلس فعلی یکی از ضعیف‌ترین مجالس ده دوره گذشته است؛ نمره نخست در ضعیف بودن را می‌گیرد و حتی از دوره ششم هم ضعیف‌تر است.

وی ادامه داد: در دوره مجلس ششم سیاستی دنبال شد که می‌گفتند که همراه با دولت اصلاحات می‌خواهند در توسعه مشارکت سیاسی اقداماتی را انجام دهند، علی‌رغم اینکه در حوزه‌های دیگر کاری نکردند در موضوع  توسعه سیاسی موفق بودند.

رهبر یادآور شد: در این دوره اگر به هر نماینده‌ای بگویید که عملکرد خودش هم در حوزه انتخابیه و هم در کلان کشو را ارائه دهد، می‌بینید که کاری انجام نداده است.

وی درباره نظر اصلاح‌طلبان در مورد شورای نگهبان و نظارت استصوابی، گفت: مگر تقابلی بین شورای نگهبان  و مجلس وجود دارد؟ شورای نگهبان نشان داده که با هیچ کسی شوخی ندارد؛ گاهی دیده شد که طرح‌های جناح یا دولت اصولگرا را نیز رد کرده و یا افرادی که منتسب به جریان اصولگرا بوده را نیز رد صلاحیت کرده اما  چارچوب خودش را نگه داشته است.

این فعال اصول‌گرا درباره علت نقد اصلاح‌طلبان به شورای نگهبان گفت: به من ثابت شده که شورای نگهبان با هر دو جناح برخورد داشته و این حرف‌ها فقط بهانه و فرار روبه جلو است.

نهادهای تأییدکننده صلاحیت‌ها، رغبت مردم برای حضور در انتخابات را بالا ببرند

همچنین ایسنا نوشت: 

علی ابراهیمی درباره تفاوت رقابت‌های سیاسی در انتخابات دوم اسفند ۹۸ با انتخابات‌های گذشته ابراز عقیده کرد: این دوره هم عین ۱۰ دوره قبل همه نامزدها با وعده‌های اجرایی و عوام‌فریبی به صحنه آمده‌اند. این رویه قدیمی علت یکی از مشکلات بی‌اعتمادی مردم به مسئولین است. نامزدها در این فرآیند، قول‌های اجرایی می‌دهند که در اختیار و توان آنها نیست. من فکر نمی‌کنم با این روند، مجلسی با وزن سیاسی بالا داشته باشیم. من از نظر سیاسی و رقابتی تفاوت چندانی بین این انتخابات و انتخابات قبلی نمی‌بینم. تنها تفاوت این انتخابات با انتخابات قبلی بیشتر شدن هزینه‌های مالی است.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس فقدان احزاب و فعالیت حزبی را به عنوان اصلی‌ترین مانع شکل‌گیری رقابت انتخاباتی معرفی کرد و گفت: وقتی احزاب فعال نیستند، افراد روی کار می‌آیند. افرادی که سلیقه‌ای عمل می‌کنند. این نوع رفتار، در مردم توقع ایجاد می‌کند و وقتی که مطالبات مردم محقق نمی‌شود منجر به بی‌تفاوتی و ناامیدی خواهد شد.

عضو فراکسیون امید در پاسخ به این پرسش که چرا احزاب فعال نیستند؟، گفت: احزاب در ایران سابقه چندانی ندارند. قانون اساسی ما در حوزه انتخابات نقش تعیین‌کننده‌ای برای احزاب در نظر نگرفته است. مجلس دهم طی طرحی قانون انتخابات را بازنگری کرد. در آن طرح، احزاب به نسبت نقش تعیین‌کننده‌تری داشتند اما تصویب نهایی این طرح به مجلس دهم نرسید.

ابراهیمی با بیان اینکه «اساسی‌ترین چالش انتخابات ۹۸ ناامیدی مردم است» معتقد است: دشمنان و دوستان داخلی که آب به آسیاب دشمن ریختند به نوعی فضای ناامیدی را در جامعه گسترش داده‌اند. آنها فضایی ایجاد کرده‌اند که مردم به منتخبین خودشان اعتماد نداشته و انگیزه برای شرکت در انتخابات باقی نمانده باشد. در شرایط فعلی تعیین‌کنندگان مسیر تایید صلاحیت‌ها کاری کنند که رغبت مردم برای آمدن پای صندوق‌های رأی بیشتر شود.

۲۱۷۲۱۶

کد خبر 1335702

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۱۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل

مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل گفت: فرآیند ضبط مناظره ۲ کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز آغاز شد. - اخبار استانها -

سیدمحسن لطیفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: مناظره این 2 کاندیدا در قالب برنامه 60 دقیقه‌ای آغاز شده و در کنار آن، برنامه 20 دقیقه‌ای تبلیغاتی هر 2 کاندیدای راه یافته به مرحله دوم حوزه انتخابیه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز نیز تهیه می‌شود.

وی تصریح کرد: از 13 اردیبهشت ماه همزمان با تبلیغات مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی شاهد پخش این برنامه‌ها از شبکه سبلان خواهیم بود تا اهالی شمال استان در انتخاب کاندیدای نهایی قضاوت درست و سنجیده‌ای را داشته باشند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل گفت: همراهی و همکاری خوبی را از سوی 2 کاندیدای راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز شاهد هستیم و امیدواریم روند تبلیغاتی مناسبی را در هفته آینده شاهد باشیم.

لطیفی افزود: قطعا این برنامه‌ها به مشارکت بیشتر مردم در مرحله دوم انتخابات منجر خواهد شد و صدا و سیما همچون مرحله اول انتخابات بستر مناسب رسانه‌ای را فراهم کرده تا در قالب برنامه‌های مناظره و تبلیغاتی آحاد مردم به ویژه ساکنان شمال استان با دیدگاه‌های کاندیداهای راه یافته به مرحله دوم آشنایی بیشتری پیدا کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما در اسفندماه بر این بوده تا با پخش برنامه‌های مناظره و تبلیغاتی کاندیداها شرایط خوبی را برای مشارکت بالای مردم در صحنه انتخابات فراهم کند که قطعا این فرآیند در مرحله دوم نیز پیگیری می‌شود.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل اضافه کرد: در استان اردبیل از بین هفت منتخب مجلس، 6 نفر در مرحله اول به مجلس شورای اسلامی راه پیدا کردند و نفر هفتم با کسب بیشترین آرا در روز 21 اردیبهشت ماه امسال تعیین شده تا در مجلس آینده در ترکیب نمایندگان استان قرار گیرد.

لطیفی بیان کرد: شرایط مساوی برای تبلیغات هر 2 کاندیدا در نظر گرفته شده و سعی ما بر این است تا بهترین بستر و فضای تبلیغی را در رسانه استانی برای هموطنان در انتخاب شایسته مهیا کنیم.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد فراهم است
  • مناظره ۲ کاندیدای مجلس دوازدهم اردبیل
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • از «جهانبخش امینی» چه می‌دانیم؟
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!