Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست علمی تخصصی«نگاهی نو به اجرای برنامه درسی » به همت انجمن مطالعات برنامه درسی ایران شعبه هرمزگان در منطقه محروم و کوهستانی « جانوری » در شهرستان جاسک برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از جاسک، نشست علمی تخصصی « نگاهی نو به اجرای برنامه درسی » ویژه مدیر آموزگاران و آموزگاران  مدارس حوزه کوهستانی جانوری شامل روستاهای جانوری، نوگین و گیشدان تدارک دیده شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دکتر قباخلو، مدرس کشوری کتاب ریاضی و دکتر « یوسف محمدیان »، متخصص مطالعات برنامه درسی به صورت ویدئوکنفرانس به تبیین مطالب آموزشی مرتبط با این نشست پرداختند.

 

« طه آذرایین »، مدرس کلاس های چند پایه شهرستان جاسک نیز در نشست علمی تخصصی«نگاهی نو به اجرای برنامه درسی » مباحث تخصصی را تدریس کرد.

 

دکتر « محمد جمال الدینی »، مدیر انجمن مطالعات برنامه درسی ایران شعبه هرمزگان، « عبدالله  میهن پرست »، مسئول نمایندگی آموزش و پرورش شهر لیردف و « حمید جمشیدی » مدیر مجتمع آموزشی و پرورشی حوزه کوهستان از دیگر شرکت کنندگان در این نشست بودند.

 

بازدید از مدرسه  غیر دولتی بسته حمایتی  نو اندیشان حوزه  کوهستانی روستای گورسر از دیگر برنامه ها بود.

 

 

حمید جمشیدی مدیر مجتمع آموزشی و پرورشی حوزه کوهستان در حاشیه این بازدید، گفت: تعدادی از دانش آموزان این مدرسه از روستاهای گیشدان، سهتو و خیرآباد با فاصله ۳۵ کیلومتری در کلاس درس حاضر می شوند.

 

دیدار با معتمدین محلی در راستای جلب مشارکت مردمی برای ارتقاء کیفیت آموزش و یادگیری در حوزه كوهستاني جانوری از دیگر برنامه هایی بود که به همت انجمن مطالعات برنامه درسي هرمزگان و مشاركت اموزش و پرورش جاسك صورت گرفت.

 

 

 

پایان پیام/88

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد خبرگزاری شبستان طرح ملی فهما استان بوشهر کانون های مساجد شب یلدا کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد طرح ملی فهما نشست علمی تخصصی شهرستان جاسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۳۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست ویدئو کنفرانسی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در استان ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، حجت الاسلام و المسلمین احمدی رئیس این کمیته و مسئولان کمیته فرهنگی در استان ها روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

در این نشست که با محوریت سیاست ها و برنامه های فرهنگی اربعین ۱۴۰۳ و آخرین تحولات در خصوص مراسم پیاده روی اربعین برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین نواب در سخنانی بر لزوم تثبیت معارف دین در اربعین تاکید کرد و بهره گیری از محورهای بیانیه گام دوم انقلاب را در برنامه ریزی های آینده ضروری خواند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، شور و شوق مردم برای حضور در پیاده روی اربعین حسینی را گسترده و وصف ناشدنی توصیف و تصریح کرد: این شور و هیجان باید با معنویت و معارف دینی کامل گردد تا نشاط و لذت همراهی در این مراسم عظیم همچنان در میان مشتاقان حفظ و تقویت شود.

وی در ادامه به تشریح دلایل حضور افراد با دیدگاه‌های مختلف در مراسم اربعین پرداخت و در عین حال تصریح کرد: این همایش عظیم بایستی در جهت خالص سازی انگیزه ها پیش برود و کلاس درسی برای اربعینی ها باشد.

سرپرست حجاج ایرانی افزود: شماری از افرادی که در اربعین حضور می یابند در طول سال به این اندازه وقت برای شرکت در اجتماعات دینی نمی گذارند و این بهترین فرصت است که آنها با معارف و مسایل دینی آشنا شوند و در راستای اهداف امام حسین (ع) محتواهایی که برای اربعین و اربعینیان مفید است به آنها منتقل شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه به محورهای هفت گانه بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و برخی از آنها از جمله اخلاق و معنویت، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و سبک زندگی را از محورهایی دانست که می تواند در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های آینده اربعین مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: به عنوان خادم فرهنگی اربعین پیشنهاد می کنیم هر یک از این محورها در یک سال در اولویت فعالیت های ستاد مرکزی اربعین قرار گیرد و برجسته شود.

نواب خطاب به حاضران گفت: شما به‌عنوان پرچمدار فعالیت های فرهنگی اربعین در سراسر کشور خدمت و فعالانه در این عرصه ها تلاش کنید، امام حسین (ع) هم افرادی را که در این مسیر گام بر می‌دارند در دنیا دستشان را می‌گیرد و در آخرت هم مورد توجه سیدالشهداء و فرزندانش خواهد بود.

بر پایه این گزارش، در این جلسه، حجت السلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین گزارشی از برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین ۱۴۰۳ ارائه کرد و افزود: پیشنهادها و توصیه های نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در برنامه ریزی ها مورد توجه و استفاده قرار خواهد گرفت.

در پایان این جلسه، آخرین اقدامات، برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین پیش رو ارائه و بحث و بررسی شد و حاضران نقطه نظرات و دیدگاه خود را در خصوص نکات مطرح شده بیان کردند.

کد خبر 6093491

دیگر خبرها

  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • نشست هم افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • ◄ برگزاری نشست تخصصی الزامات ساماندهی تنظیم گری ریلی در کشور؛ 18 اردیبهشت
  • نشست هم‌افزایی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین 
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • ۵۹ میلیارد تومان برای طرح های آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • برگزاری آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در ۸۵ حوزه امتحانی
  • ۵۹ میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد