Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یوسف سلامی خبرنگار واحد مرکزی خبر صداوسیما با اشاره به ادعای مضحک سپیده قلیان محکوم امنیتی که مدعی شده است خبرنگار صدا و سیما نقش بازجوها را ایفا می‌کنند، با متنی کنایه‌آمیز که اشاره به یکی از آگهی‌های تلویزیونی دارد، نسبت به این ادعا با نگاهی طنز نگریست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خبرنگار با نام بردن از امنه سادات ذبیح‌پور،زهرا چخماقی، علی رضوانی و داوود فتحعلی‌زاده، که همکاران او در رسانه ملی هستند، توئیت طنزآمیز زیر را منتشر کرد.

سلامی در توئیترش نوشت:

"رئیس بازجو‌ها اومده بود پیش سردبیر ۲۰:۳۰ گفت چند تا خبرنگار برای بازجویی میخوام

سردبیر ۲۰:۳۰ هم گفت:
ذبیح‌پور بدم؟
سلامی بدم؟
چخماقی بدم؟
رضوانی بدم؟
فتحعلی بدم؟
کدومشوووو بدممم؟

رئیس بازجو‌ها هم گفت:همشوووووو بده"

به‌ دنبال ادعای سپیده قلیان محکوم امنیتی، مبنی برمشارکت آمنه سادات ذبیح پور خبرنگار واحد مرکزی خبر صداوسیما از عوامل بخش خبری ۲۰:۳۰ در "شکنجه و اعتراف‌گیری"؛ رسانه‌های معاند و ضدانقلاب از بی‌بی‌سی گرفته تا سایر گروه‌ها، این خبرنگار صداوسیما که سابقه درخشانی در حوزه فعالیت خود دارد را آماج تخریب و ترور شخصیتی قرار دادند.

این اولین بار نیست که یکی از خبرنگاران صداوسیما آماج حملات ناجوانمردانه قرار می‌گیرد، پیشتر هم عناصر ضدانقلاب با نام بردن از برخی چهره‌ها سعی کردند فعالیت حرفه‌ای این گروه را به حاشیه‌ برانند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صداوسیما محکوم امنیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۳۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد

فوق تخصص ریه گفت: موارد استفاده از گاز N۲O یا همان گاز خنده‌آور بسیار محدود است و آنچه به عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد

به گزارش تسنیم، یک فوق‌تخصص ریه با اشاره به اینکه گاز خنده در صنایع داروسازی و برای بیهوشی کاربرد دارد، گفت: آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

اخیراً وزارت بهداشت اعلام کرده که طرح ارزیابی اثرات قلیان اکسیژن را در 10 استان کشور آغاز کرده است؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت می‌گوید در این دستگاه که به "پاک‌دم" نیز شناخته می‌شود از ترکیب گازهای اکسیژن و نیتروژن استفاده شده است؛ به‌گفته وی، گاز موجود در این دستگاه به‌عنوان گاز خنده نیز مشهور است و باعث ایجاد احساس نشاط در مصرف‌کنندگان می‌شود!

با وجود این، برخی پزشکان نسبت به خطرات استفاده از این نوع قلیان، هشدار داده‌اند و البته طبق مشاهدات میدانی در مراکزی که این نوع از قلیان‌ها را سرو می‌کنند، عوارض متعددی در افرادی که قلیان اکسیژن را مصرف می‌کنند، قابل رؤیت است.

در همین راستا دکتر حمید سهراب‌پور؛ فوق‌تخصص ریه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که گاز N2O یا همان گاز خنده‌آور در صنایع داروسازی کاربرد دارد، گفت: موارد استفاده از این گاز بسیار محدود است و در بیهوشی‌های سطحی در زمان قدیم استفاده می‌شد و آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

وی افزود: همچنین این‌که عنوان شده است استفاده از این قلیان جنبه اکسیژن‌درمانی دارد درست نیست زیرا اکسیژن‌درمانی به این معناست که فرد با استفاده از کپسول، اکسیژن را استنشاق کند در حالی که این قلیان صرفاً شامل اکسیژن نیست.

این فوق‌تخصص ریه متذکر شد: اتصالات و لوله‌های هر نوع قلیانی، محل مناسب برای تجمع باکتری‌ها و رشد قارچ‌هاست و بنابراین خطرات زیادی برای ریه افراد دارد.

این پزشک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه همچنین به مضرات استفاده از قلیان‌های دخانی اشاره و تصریح کرد: قلیان دخانی و حاوی تنباکو نیز مقادیر زیادی از دود را وارد ریه‌ها می‌کند که این امر به سلامتی ریه آسیب جدی وارد می‌کند؛ مواد آروماتیک و معطر موجود در تنباکوها نیز به‌شدت سرطان‌زاست؛ بنابراین باید وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی‌های لازم برای کاهش مصرف انواع دخانیات و قلیان‌ها را انجام دهد و با سایر دستگاه‌ها برای کاهش تولید و مصرف این نوع مواد دخانی، رایزنی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ببینید | ادعای کارشناس صداوسیما و شوکه شدن مجری روی آنتن زنده: دزدی‌های کلانی وجود دارد که رسیدگی نمی‌شود!
  • خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد
  • سرلشکر سلامی: در شرق مدیترانه راه را بر دشمن می‌بندیم
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • فوق‌تخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • مراسم تشییع مرحوم مسعود اسکویی برگزار شد