Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

ریییس بنیاد مستضعفان اعلام کرد: برای راه اندازی قطعه دوم آزادراه تهران - شمال تا قبل از دولت دوازدهم با مسئولان دولتی و رییس جمهور توافق کرده‌ایم که یک مسیر از این قطعه را در کنار جاده چالوس زیر بار ترافیکی ببریم، اما کاری با قطعه سوم نداریم و ان‌شاءالله تحریم ها برطرف می‌شود و چینی‌ها این آزادراه را تکمیل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در شرایطی که قرار است قطعه اول آزادراه تهران-شمال در دهه فجر به بهره برداری برسد، پیشنهاداتی مطرح شده که قطعه دوم این آزادراه نیز تا ابتدای بهار ۱۴۰۰ زیر بار ترافیکی برود، اما گویا نه دولت و نه بنیاد مستضعفان قرار نیست به این قطعه ۴۷ کیلومتری وارد شوند، چرا که معتقدند هزینه بسیار زیادی دارد.

پرویز فتاح - رییس بنیاد مستضعفان - درباره برنامه‌های این نهاد به عنوان بهره‌بردار آزادراه تهران - شمال در زمینه ساخت همه قطعات آن گفت: در رابطه با آزادراه باید گفت که قطعه چهار آن را بنیاد مستضعفان ساخته و این آزادراه چند سال است که زیر بار ترافیکی رفته و در حال بهره برداری است. قطعه یک که حساس ترین، مهمترین و پرهزینه ترین قطعه است، به نتیجه رسیده و در دهه فجر با حضور رئیس‌جمهور آن را افتتاح می کنیم و تا ۱۰ سال بهره‌بردار بنیاد مستضعفان است و در عوارضی‌ها حضور داریم و اگر مشکلی به وجود آید ما باید آن را درست کنیم، چرا که ما سرمایه‌گذار در این قطعه هستیم.

وی با بیان اینکه دولت تعهدات خودش را در قطعه یک آزادراه تهران - شمال انجام داده است، افزود: در این قطعه از آزادراه نه ما از دولت گله‌ای داریم و نه دولت از ما ناراحت است. قطعه دو را نیز طی توافقی زخمی کرده و ۳۰ درصد پیشرفت داشتیم. اگر بخواهیم همه قطعه دوم را بسازیم با میزان پیشرفت کنونی به عمر این دولت نمی‌رسد.

موافقت روحانی، نوبخت و وزیر راه درباره قطعه دوم آزادراه

رییس بنیاد مستضعفان ادمه داد: بنابراین پیشنهاد کردیم که نیمی از قطعه دوم را بسازیم؛ یعنی اینکه مسیر رفت آن را بسازیم و با استفاده از جاده قدیم تهران - چالوس به عنوان مسیر رفت و برگشت بتوانیم این قطعه نیز تا پایان دولت به بهره‌برداری رسانده و زیر بار ترافیکی ببریم. این پیشنهاد را وزیر راه و شهرسازی، رییس سازمان برنامه و بودجه و شخص رییس جمهور پذیرفته‌اند و مکاتبات لازم را انجام داده‌ایم. اگر هر چه زودتر این تصمیم اجرایی شود می‌توانیم تا پیش از پایان دولت دوازدهم یعنی در اوایل بهار سال ۱۴۰۰ قطعه دوم آزادراه تهران - شمال را نیز افتتاح کنیم.

فتاح تصریح کرد: البته اگر دولت در تصویب و اجرای این پیشنهاد تعلل کند، زمان کافی برای بهره‌برداری از قطعه دوم آزادراه تهران - شمال تا تاریخ اعلام شده را نداریم و به این دولت نمی‌رسد. یعنی مسیر رفت از آزادراه باشد و مسیر برگشت از جاده چالوس باشد؛ بنابراین هر چه سریع‌تر باید این برنامه را عملیاتی کرد. البته در قطعه دوم نیز تعهدات ما مشخص است و ۱۰۰ درصد آن انجام می‌دهیم، البته تعهدی دولت دارد و ما نیز به تعهدات خود در این پروژه عمل خواهیم کرد.

وارد قطعه سوم نمی‌شویم؛ تحریم‌ها می‌رود و چینی‌ها می‌آیند

وی درباره قطعه سوم آزادراه تهران شمال گفت که نه دولت و نه بنیاد مستضعفان هنوز هیچ عملیات اجرایی در قطعه سوم انجام نداده‌اند، یعنی این قطعه باقی می‌ماند و به این دولت هم نمی‌رسد.

رییس بنیاد مستضعفان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شرکت آزادراه تهران - شمال شرکت مختص قطعه یک، دو و چهار نیست که قطعه چهار را رها کند؟ اظهار کرد: فعلا قصد ورود به قطعه سوم آزادراه را نداریم، چراکه در شرایط اقتصادی کنونی امری زمان‌بر و هزینه‌بر است.

فتاح همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه با توجه به تحریم‌ها نیز طرف‌های خارجی به ویژه چینی‌ها که در این آزادراه حضور داشتند نیز نمی‌توانند سرمایه‌گذاری کنند، آیا این قطعه به حال خود رها شده و مردم باید سال ها منتظر تکمیل آزادراه تهران - شمال باشند؟ گفت: باید پیگیر این مسئله باشیم که طرف‌های خارجی در این پروژه سرمایه‌گذاری کنند و ان شاءالله تحریم‌ها نیز برطرف خواهد شد و سرمایه‌گذار چینی یا طرف خارجی به این پروژه وارد و آزادراه تهران - شمال تکمیل می‌شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۳۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود

رییس‌جمهور از بازگشت حدود ۱۰ هزار کارخانه و کارگاه به مدار تولید خبر داد و بر لزوم رفع دغدغه مسکن برای کارگران تاکید کرد.

به گزارش مشرق، آیت الله «سید ابراهیم رییسی» رییس‌جمهور کشورمان در جشنواره ملی امتنان از کارگران گروه‌های کار و واحدهای نمونه که صبح امروز برگزار شد اظهار کرد: تولیدات کارگران عزیز ما علی رغم همه تهدیدها و تحریم‌ها برای کشور نقش آفرین است.

وی‌افزود: همان طور که رهبری بر آن تاکید فرمودند، تلاش‌ها و اقدامات کارگران ما باید امید آفرین باشد و همان طور که در شعار امروز این جشنواره آمده است، «ما پای کار ایران هستیم» و این شعار نشان از روحیه جهادی و ارزشمند کارگران، مدیران و کارفرمایان ماست.

رییس‌جمهور اظهار کرد: دشمن در عرصه های مختلف ناکام مانده است و در عرصه اقتصادی هم ناکام خواهد ماند و تلاش و فعالیت‌های کارگران ایرانی به عنوان محور همه تلاش‌ها در عرصه تولید محسوب می شود و نقش کارگران در آن بی بدیل است، لذا باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر صورت بگیرد.

آیت‌الله رییسی با اشاره به اهمیت رشد فرهنگ کار در کشور، اظهار کرد: باید به کار و کارگر توجه شود؛ عمل برتر و موثر مهم است؛ همانطور که میان نماز اول وقت و نماز قضا تفاوت وجود دارد. تاکید دارم که کار زمان‌شناسانه اهمیت دارد.

وی ادامه داد: در زمان دفاع مقدس، کارهایی در کارخانه‌ها انجام شد که ما را از کشورهای بیگانه بی نیاز کرد؛ کارهایی که همراه با خلاقیت و نوآوری بود؛ در حالی که کارگران ما سابقه این کارها را نداشتند.

رییس‌جمهور گفت: هم‌اکنون هم که به ما جنگ اقتصادی تحمیل شده است، جوانان، کارگران و کارفرمایان ما نشان دادند که همچنان که رزمندگان ما سیلی محکمی به دشمن زدند، آن‌ها هم در عرصه اقتصادی سیلی محکم به دشمن خواهند زد؛ در حالی که دشمنان فکر می‌کنند با تهدید و تحریم می‌توانند ما را متوقف کنند.

وی ادامه داد: ما در کشور رشد تولید، رشد اقتصادی، رشد نوآوری داریم و در حوزه فناورانه رشد کمی در شرکت‌های دانش‌بنیان‌ها را شاهد هستیم؛ جامعه کارگری و کارآفرینی ما پای کار است و این جای قدردانی دارد.

آیت‌الله رییسی با اعلام اینکه لایحه امنیت شغلی کارگران در دولت تصویب شده و در مجلس پیگیری می‌شود افزود: ثبات شغلی بسیار مهم است؛ ما امروز شاهدیم که اشتغال در کشور افزایش و بیکاری کاهش یافته و این جای افتخار دارد.

رییس‌جمهور با اشاره به موضوع بیمه کارگران ساختمانی گفت: آقای وزیر گفته است که موانع این کار در حال رفع است؛ بیمه کارگران ساختمانی مورد تاکید دولت است.

آیت الله رییسی همچنین با بیان اینکه سازوکار قانونی سه‌جانبه دولت، کارفرما و کارگر مناسب است که ادامه یابد تا تصمیم‌های مناسب و قابل دفاع با تورم گرفته شود، ادامه داد: لازم است بانک‌ها با اشتغال، مسکن و ازدواج همراهی کنند؛ لذا تاکید می‌کنم که در پرداخت وام برای این سه موضوع که به رفع دغدغه جوانان کمک می‌کند، همراهی کنند.

وی تصریح کرد: مسوول بانک رفاه کارگران اعلام کرد که آمادگی دارد برای تسهیلات مسکن کارگران کمک کند و من از وی تشکر می‌کنم تا ان‌شاء الله این دغدغه کارگران را حل کند زیرا سهم مسکن در سبد هزینه خانواده زیاد است و بنای دولت این است که با امکاناتی که در کشور وجود دارد، این مشکل را حل کند.

رییس‌جمهور ادامه داد: یکی از ابزارها و امکانات مهم کشور، زمین است که باید از آن بهره ببریم؛ البته ممکن در مراکز استان‌ها یا تهران و تبریز و مشهد، زمین برای ارایه نداشته باشیم اما آن طرف‌تر از این شهرها، امکان ارایه و تهیه زمین وجود دارد.

آیت‌الله رییسی اظهار کرد: از همه مدیران شرکت‌ها و کارخانجات می‌خواهم همت کنند تا تعاونی‌های مسکن فعال شوند؛ وزارت راه و شهرسازی آمادگی لازم برای رفع دغدغه مسکن را دارد زیرا مسکن دغدغه مهمی برای کارگران است و باید این دغدغه رفع شود.

رییس‌جمهور با بیان اینکه مهارت‌ورزی برای همه لازم است افزود: برای هر کاری در کنار دانش‌افزایی، مهارت‌افزایی هم لازم است؛ در واقع مهارت و دانش باید به روز شوند؛ لذا همواره باید نسبت به کسب دانش اقدام کرد. دنیای امروز، دنیای اطلاعات و ارتباطات و دانش است.

آیت‌الله رییسی با اشاره به موضوع دولت الکترونیک گفت: در گذشته، حرف دولت الکترونیک مطرح بود و امروز بحث «دولت هوشمند» مطرح است. متاسفانه در سال‌های گذشته دولت‌ها نتوانستند دولت الکترونیک را اجرایی کنند و الان تنها بین ۳۵ تا ۳۷ درصد دولت الکترونیک، محقق شده است؛ این در حالی است که دیگر موضوع دولت هوشمند مطرح شده است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۰ هزار کارخانه و کارگاه تولیدی که از مدار تولید خارج شده بودند، به تولید بازگشته‌اند؛ در سفرهای استانی شاهد هستیم که کارخانه‌های به مدار برگشته، در غرفه‌های تولیدات خود را عرضه می‌کنند؛ از طرفی هزاران کارگر مشغول به کار شده‌اند و کارخانجات تعطیل دوباره احیاء شده اند.

رییس‌جمهور گفت: باید توجه کرد که تعطیلی کارخانجات، مشکلات زیادی در زندگی کارگران ایجاد می‌کند؛ لذا مسوولان اجازه ندهند کارخانه‌ای به هر دلیل تعطیل شود.

آیت‌الله رییسی با اشاره به صادرات ۲ میلیارد دلاری شرکت‌های دانش‌بنیان کشورمان اظهار کرد: البته اگر کارخانه یا کارگاهی در گذشته از مدار تولید خارج شده، حتماً دلایل مالی و حقوقی وجود داشته که لازم است استانداران و فرمانداران از وقوع دوباره آن در آینده جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • افزایش ۳۰درصدی نرخ عوارض آزادراه‌ها
  • افزایش ۳۰ درصدی نرخ عوارض آزادراه‌های کشور | نرخ جدید عوارض آزادراه ها را ببینید
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • نرخ عوارض آزادراه‌های کشور ۳۰ درصد افزایش یافت
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رییس جمهور
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد