Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی در کارگاه تخصصی تجارب و درس‌آموخته‌های زمین‌لرزه در شهرستان‌های میانه و سراب، با اشاره به جان باختن تعدادی از اهالی روستا‌های این مناطق در این حادثه، اظهار داشت: حتی جان باختن یک نفر نیز برای ما غم‌انگیز و مصیبت‌بار است؛ اما خدا را شاکریم که تلفات این زمین‌لرزه نسبت به شدت و وسعت آن بسیار کم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: هیچ یک از خانه‌های روستایی بازسازی شده در این دو شهرستان، دچار آسیب و صدمه جدی نشدند که این امر حاکی از نقش بازسازی و مقاوم سازی مسکن روستایی در پیشگیری از خسارات جانی و مالی در زمان حوادث طبیعی است.

استاندار آذربایجان‌شرقی با قدردانی از حضور بموقع نیرو‌های امدادی، سپاه، ارتش، بسیج و همکاران فرمانداری دو شهرستان در محل وقوع حادثه، گفت: ۵۹۰ نفر در این حادثه دچار مصدومیت شدند که با حضور به موقع نیرو‌های امدادی، در سریع‌ترین زمان ممکن مداوا و مرخص شدند.

او اظهار داشت: با همکاری و همراهی مردم و مسئولان عضو ستاد مدیریت بحران، عملیات اسکان اضطراری تمام خانوار‌های آسیب‌دیده با توزیع بیش از ۳ هزار و ۳۷۰ چادر و وسایل گرمایشی در هفته نخست پایان یافت.

پورمحمدی همچنین از اتمام فرآیند اسکان موقت در هفته دوم بعد از وقوع زمین لرزه خبر داد و گفت: دولت توجه ویژه‌ای به رفع مشکلات مردم مناطق زلزله زده استان داشت و پیشنهاد‌های استان برای جبران خسارت‌های زلزله در کمتر از ۴۸ ساعت در جلسه هیات دولت تصویب شد.

او از آغاز پرداخت تسهیلات بلاعوض ۱۰ میلیون تومانی به خانوار‌های متقاضی خبر داد و با بیان اینکه به زودی تسهیلات مورد نظر به تمامی متقاضیان پرداخت می‌شود، افزود: برای خانوار‌های متقاضی ساخت مسکن موقت نیز اتاقک‌هایی به ابعاد ۱۲ مترمربع توسط بنیاد مسکن ساخته شده است.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه از پخش برخی گزارش‌های خلاف واقع از وضعیت زلزله‌زدگان در برخی رسانه‌ها انتقاد کرد و گفت: به جرات اعلام می‌کنیم که هیچ خانواده‌ای در مناطق زلزله‌زده به دلیل نداشتن مسکن موقت در چادر سکونت ندارد و تعداد اندکی هم که هنوز چادر‌های خود را برپا نگه داشته‌اند به خاطر ترس از ناامن بودن محل سکونت‌شان است که انتظار داریم این افراد نیز چادر‌های خود را جمع‌آوری کنند.

او با بیان اینکه زلزله، قابل پیش بینی‌نیست، اما خسارت‌های آن قابل پیشگیری است، افزود: ساختار مدیریت بحران باید به سمت پیشگیری از خسارات بلایای طبیعی حرکت کند.

پورمحمدی همچنین بر تقویت سازمان‌های مردم‌نهاد و ایجاد یک ساختار قوی برای مدیریت در مواقع بحرانی تاکید کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوادث مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۴۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲

امتداد -  سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن گفت: بر اساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون، ۱۱۴ هزار و ۸۲۴ فقره انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۱۶۲ هزار و ۴۶۴ میلیارد ریال در این بانک اعطا شده که از این میزان، ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ به خانواده‌ها پرداخت شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، دکتر حسینی با اشاره به اهمیت اجرای سیاست‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در حمایت از فرزندآوری و جوانی جمعیت گفت: به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) «تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروری‌ترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است» و از این رو حمایت از جوانی جمعیت و فراهم ساختن زمینه‌های تحقق این مهم در کشور از مهمترین وظایف نهادهای اقتصادی تأثیرگذار به ویژه بانک‌هاست.

 

 

مدیرعامل بانک مسکن ادامه داد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در بانک مسکن، مبلغ ۱۷ هزار و ۵۵ میلیارد ریال بابت ۳۴ هزار و ۳۲۰ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری برای تولد فرزندان اول تا پنجم، مبلغ ۸۹ هزار و ۱۰ میلیارد ریال بابت ۶۷ هزار و ۳۵۷ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و مبلغ ۲ هزار و ۵۵۹ میلیارد ریال بابت یک هزار و ۵۴۳ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه، خرید و ساخت مسکن به خانواده‌های دارای تا سه فرزند و همچنین خانواده‌های دارای بیش از سه فرزند(متناسب با تعداد فرزندان) پرداخت شده است.

همچنین طی مدت مذکور با توجه به افزایش سقف تسهیلات خرید و تعمیر مسکن متناسب با تعداد فرزندان زیر ٢٠ سال، نسبت به پرداخت مبلغ ۵۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال بابت ۱۱ هزار و ۶۰۴ فقره تسهیلات خرید و تعمیر مسکن نیز در بانک مسکن اقدام شده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • مناطق حاشیه‌نشین️، بزرگترین مشکل شهر ارومیه است
  • ۱۰۰ هزار خانواده فاقد مسکن در لرستان شناسایی شده است
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بناهای ناپایدار
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • حمایت بانک مسکن از خانواده‌ها با پرداخت بیش از ۴۴ هزار فقره تسهیلات در سال ۱۴۰۲