Web Analytics Made Easy - Statcounter

 عباس کشاورز روز جمعه در حاشیه بازدید از طرح ۴۶ هزار هکتاری دشت سیستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در این طرح که در نوع خود در کشور بی‌مانند است از تکنولوژی مدرن و سیستم‌های جدید برای آبیاری به مزارع استفاده شده است.

وی ادامه داد: با اجرای این طرح باید حداکثر استفاده را از منابع آبی موجود در منطقه با توجه به شرایط خاص آن نظیر بارش‌های کم و وزش باد مداوم برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرپرست وزارت جهادکشاورزی ادامه داد: تمام تلاش مجموعه این ورزاتخانه بر این دست تا با اجرای صحیح این طرح عظیم در منطقه و رفع ایرادت احتمالی، زمینه را برای کشت و تولید بیشتر در این نقطه از ایران اسلامی فراهم کرد.
وی تاکید کرد: در این طرح نیز همچون طرح‌های دیگر که برای نخستین بار اجرایی می‌شوند امکان ایراد وجود دارد که سفر امروز به سیستان به منظور بررسی طرح از نزدیک بود که خوشبختانه بجز زابل که دارای نارسایی اندکی بود در دیگر شهرستان‌ها این منطقه مشکلی مشاهده نشد.
کشاورز اظهار داشت: با توجه استقبال کشاورزان منطقه از طرح آبیاری با لوله به ۴۶ هزار هکتار دشت سیستان درصدد هستیم تا با راه‌اندازی هر چه سریعتر آن به بهترین شکل ممکن زمینه رونق کشاورزی را در منطقه فراهم کنیم.

مجری طرح آبیاری دشت سیستان در این بازدید با اشاره به اهمیت اجرای طرح انتقال آب با لوله به دشت سیستان گفت: سیستان و بلوچستان با محدودیت منابع آبی مواجه است نکته اساسی در برنامه اجرای طرح آبرسانی دشت سیستان، افزایش بهره‌وری مصرف آب و افزایش راندمان آبیاری از ۳۰ درصد کنونی به بالای ۹۰ درصد در بخش کشاورزی است.

علیرضا صالحی نژاد افزود: تسریع در زمان آبیاری، آبیاری با برنامه با توجه به نیاز گیاه و عدالت در توزیع آب در کل دشت سیستان از دیگر اهداف اجرای این طرح عظیم است.

وی پیشرفت فیزیکی کل طرح انتقال آب با لوله به دشت سیستان را  ۹۷ درصد اعلام کرد و افزود: بر اساس برنامه این پروژه، ۴۶ هزار هکتار از گستره ۲۰۰ هزار هکتاری دشت سیستان با تخصیص ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب از چاه نیمهها آبیاری می‌شود.

به گزارش ایرنا سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با سفر به شمال سیستان و بلوچستان از زمین‌های کشاورزی آبگیری شده طرح آبیاری دشت سیستان و ایستگاه‌های پمپاژ مسیر این طرح در شهرستان‌های زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز دیدن کرد.

عباس کشاورز به همراه معاون آب و خاک این وزارتخانه و رییس سازمان امور اراضی کشور به منظور بررسی نحوه اجرای طرح ۴۶ هزار هکتاری انتقال آب با لوله به اراضی کشاورزی دشت سیستان شامگاه پنجشنبه وارد زاهدان شد.

طرح انتقال آب به دشت سیستان در پی سفر هیات دولت در ابتدای سال ۹۳ مصوب و با عنایت رهبر معظم انقلاب بخش اول اعتبار آن با رقم ۵۰۰ میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی تخصیص و جهت اجرا به وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو ابلاغ شد.

با توجه به خشکسالی‌های ۲۰ سال سیستان و بلوچستان این طرح میتواند با تامین آب مطمئن در طول سال نوید دهنده رونق کشاورزی منطقه باشد.
سیستان با پنج شهرستان زابل، هیرمند، زهک، نیمروز و هامون در شمال استان سیستان و بلوچستان و همسایگی کشور افغانستان واقع شده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان عباس کشاورز کشاورزی آبیاری نوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان عباس کشاورز کشاورزی آبیاری نوین وزارت جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان عباس کشاورز کشاورزی آبیاری نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۴۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران

کارگران قشر زحمت‌کش جامعه هستند که همواره با تلاش‌های خود چرخ‌های اقتصادی کشور به‌ویژه صنعت نفت را به حرکت درمی‌آورند؛ به همین دلیل به‌منظور قدردانی از زحمات این افراد تأثیرگذار و تلاشگر، روزی به نام «روز کارگر» در تقویم رسمی کشور نام‌گذاری شده است. عکاس شانا به همین بهانه یک روز با کارگران شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران همراه شده است تا گوشه‌ای کوچک از تلاش‌های آنان را که عضوی مهم از صنعت نفت کشور هستند، به نمایش بگذارد و به آن‌ها خدا قوت بگوید.

دریافت 35 MB

دیگر خبرها

  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان