Web Analytics Made Easy - Statcounter

جاده دیزین فاقد استاندارد لازم است و این مشکل از گذشته و بهره‌بردار قبلی وجود داشته و حالا با آغاز فصل اسکی، دوباره بازگشایی شده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، با آغاز فصل سرما و بارش برف در ارتفاعات تهران فصل اسکی رسما آغاز و پیستهای اطراف تهران به روی مشتاقان این رشته بازگشایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیست دیزین به عنوان بزرگترین پیست اسکی ایران یکی از مقاصد و میزبانان مهم اسکی بازان و مشتاقات در فصل سرما محسوب می شود اما این پیست کماکان از مشکلات قدیمی رنج می برد.

بعد از اتفاقات سال گذشته و مشکلاتی که بهره بردار پیشین این مجموعه آن را بوجود آورد، شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی تصمیم گرفت که بهره برداری از این پیست را در سال جاری به فدراسیون اسکی واگذار کند.

بدین ترتیب فدراسیون متولی این مجموعه بزرگ شد و از همین رو به نظر می رسید که مشکلات فصل گذشته و اتفاقات قبلی در این مجموعه رخ ندهد و حداقل استانداردها در آن رعایت شود. با این وجود با آغاز فصل سرما و اسکی، کماکان مشکلات گذشته در دیزین مشهود است.

*جاده خطرناک

بزرگترین مشکل پیست دیزین مسیر دسترسی به آن است. جاده ای کم عرض و کوهستانی که به شدت برف گیر است و با توجه به یخبندان و بارش دائمی برف همیشه در معرض بهمن قرار دارد. جاده بالای دیزین معمولا در فصل زمستان به دلیل مشکلات ایمنی بسته شده و نمی توان از آن تردد کرد. سال گذشته این جاده با اصرار سودجویانه بهره بردار سابق آن در فصل زمستان و ریزش برف بدون توجه به هشدارهای ایمنی بازگشایی شد و متاسفانه قربانی گرفت. در همان ابتدای فصل اسکی یک حادثه دلخراش در جاده پیست و کشته شدن یک کارگر سبب شد تا دوباره دیزین بدل به سوژه شود.

تاکید بهره بردار سال گذشته بر استفاده از جاده دیزین به منظور درآمدزایی در هنگام ریزش برف که تردد در آن ممنوع است، منجر به ریزش بهمن کشته شدن یک کارگر شد. در فصل جاری نیز این مشکل کماکان پابرجاست. در حالیکه به نظر می رسید با تغییر بهره بردار و متولی شدن فدراسیون، شاهد رعایت مسائل ایمنی در پیست باشیم، اما جاده بالا یدون هیچ تمهیدات خاصی و ایمن سازی بازگشایی شده و تردد اسکی بازان از این مسیر صورت می گیرد.

*بازگشایی بدون ایمن سازی

جاده دیزین فاقد استاندارد لازم است و این مشکل از زمان های گذشته وجود داشته و به هنگام بارش برف به شدت ناایمن و خطرناک می شود اما با از دست رفتن فصل تابستان که موقعیت مناسب برای استانداردسازی و ایمن سازی این جاده است، حالا در زمستان و با توجه به بارش برف های سنگین و وقوع بهمن به شدت خطرناک می شود و تردد آن می تواند عواقب ناگواری داشته باشد.

بعد از ماجرای تلخ کشته شدن یک کارگر در این جاده در سال گذشته، اخطارهای فراوانی از سوی نهادهای ناظر، راهداری، شورای شهر و دادستانی به بهره‌بردار و شرکت توسعه و تجهیز داده شده که ظاهرا جدی گرفته نشد و بدون هیچگونه تمهیدات ویژه در فصل تابستان و ایمن سازی، این جاده در دسترس عموم قرار گرفته است.

*بازگشت نامحسوس

ظاهرا در پشت پرده بازگشایی این مسیر خطرناک، بهره بردار پیشین نیز حضور دارد؛ موضوعی که تا این لحظه هیچ منبع رسمی حاضر به رد یا تائید آن نشده است. اکنون این پیست به فدراسیون اسکی سپرده شده اما گویا این شخص در منطقه حضور پررنگی دارد. بازگشایی بدون ایمن سازی، یادآور تجربیات تلخ پیشین است؛ اتفاقی که می تواند دوباره تکرار شود.

انتهای پیام/س

منبع: فارس

کلیدواژه: جاده پیست دیزین استاندارد بارش برف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۸۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن

سرپرست دبیرخانه HSE شهر تهران از ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت خبر داد.

به گزارش ایسنا، سید سجاد موسوی درباره نظارت سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بر ایمنی بوستان‌های پایتخت، گفت: با توجه به حضور گسترده شهروندان در ایام بهاری در بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران و در راستای پیشگیری از وقوع حوادث و صیانت از جان شهروندان، طرح ارزیابی ایمنی بوستان‌های پایتخت به اجرا درآمد. 

وی با بیان اینکه این طرح توسط ادارت HSE واحدهای تابعه شهرداری تهران با نظارت مستمر دبیرخانه HSE اجرا شد، گفت:  در این طرح  تعداد ۱۴۸۵ بوستان مورد بازرسی تخصصی HSE قرار گرفت و با در نظر گرفتن مخاطرات و الزمات قانونی تعداد ۱۵ هزار و ۶۱۴ موارد ناایمن در این بوستان‌ها شناسایی شد که بر اساس پیگیری های صورت گرفته از تعداد مذکور هفت هزار و ۷۷۷ مورد رفع و ایمن‌سازی شد و موارد باقی‌مانده نیز در حال پیگیری و رفع است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باند دوم جاده امیدیه تا سه‌راهی آغاجاری از سوی نفت و گاز آغاجاری تکمیل می‌شود
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • هشدار رئیس سابق به رئال: گول بایرن را نخورید!
  • بازگشایی جاده سه هزار تنکابن پس از ۵ ماه (فیلم)
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند
  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • بهره برداری از جاده پدافندی اربعین در دستور کار