Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه ایندیپندنت آمار رسمی منتشر شده از سوی وزارت کشور و دادستانی انگلیس را مورد بررسی قرار داده و به این نتیجه رسیده که به رغم افزایش دو برابری آمار حملات ناشی از نفرت در شش سال گذشته تعداد افرادی که در سال گذشته میلادی گناهکار شناخته ‌شده‌اند، کاهش یافته است.

بر اساس این گزارش آمار جرائم ناشی از نفرت در انگلیس در سال ۲۰۱۶ پس از رای مردم این کشور به خروج از اتحادیه اروپا و متعاقبا حملات تروریستی لندن و منچستر در سال ۲۰۱۷ به بالاترین حد رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال کارزارهای حقوق بشری بر لزوم مجازات عاملان این حوادث ازسوی مراجع قضایی تاکید کرده تا برای سایرین درس عبرت شود. «تل‌ماما» موسسه اندازه گیری جرائم اسلام هراسی در انگلیس می‌گوید که به رغم افزایش جرائم ناشی از نفرت در این کشور، پرونده‌های کمتری تحت پیگرد قانونی قرار گرفته است. «ایمان عطا» رئیس این موسسه اسلامی خواستار بررسی علت این کاهش شده است.

آمارهای رسمی نشان می‌دهد که تعداد جرائم ناشی از تنفر در انگلیس و ولز از ۴۴ هزار و ۵۰۰ فقره در سال ۱۴-۲۰۱۳ به ۱۰۳ هزار و ۳۷۹ فقره در یک سال گذشته رسیده است. این در حالی است که تعداد پرونده‌های ارجاع شده به دادستانی انگلیس در همین بازه زمانی از ۱۴ هزار به ۱۱ هزار و ۸۰۰ مورد رسیده است.

دادستانی انگلیس، پلیس را مقصر این کاهش معرفی کرده و می‌گوید تعداد پرونده‌های ارجاع شده حدود یک پنجم در ۶ سال گذشته کاهش داشته است. با این حال پلیس می‌گوید در بسیاری از پرونده‌ها مظنون غیر قابل شناسایی بوده و پرونده‌ها خارج از رویه دادگاه رسیدگی و مختمومه شده است.

پس از رای مردم انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا، آمار جرائم بیگانه هراسی در این کشور سیر صعودی طی کرده است. کارشناسان معتقدند مادامی‌که دولت لندن واکنش قاطعی را به این معضل نشان ندهد این روند متوقف نخواهد شد.

مسعود شجره رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس پیش‌تر در گفت‌وگو با ایرنا گفته بود که اسلام هراسی بخشی از واقعیت نگران‌کننده در جامعه انگلیس به شمار می‌رود. او یکی از دلایل این مساله را نقش رسانه‌ها و سیاستمداران در ایجاد فضای تنفر علیه اقلیت مسلمان این کشور عنوان کرده بود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: انگلیس اتحادیه اروپا جرایم ناشی از نفرت نفرت مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۸۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت بیش از ۵ میلیارد ریالی متصدی لوازم آرایش بهداشتی در رشت

مرتضی امینی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پرونده نگهداری انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در شعبه اول بدوی قاچاق کالا و ارز رشت رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه پس از بررسی پرونده و نداشتن مدارک معتبر اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت پنج میلیارد و ۵۳۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: بازرسان اداره صنعت معدن تجارت استان، این گزارش را تهیه و برای رسیدگی به این اداره کل ارسال کردند.

کد خبر 6092036

دیگر خبرها

  • راه‌حل رفع مشکل پرونده‌های معوق در سند تحول قضایی
  • جریمه میلیاردی برای قاچاقچی آرد در قزوین
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد
  • آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده باغ ازگل اعلام شد
  • جزئیات جدید درباره پرونده چای دبش
  • کاهش مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های شکایت کارگران در گلستان
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته
  • محکومیت بیش از ۵ میلیارد ریالی متصدی لوازم آرایش بهداشتی در رشت
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود