Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح رج به رج سومین دوره خود را در آخرین روزهای پاییزی برگزار کرد و طعم شیرین باهم بودن را بار دیگر با هدایای 300 یار مهربان با کودکان مبتلا به سرطان تسکین سهیم شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، مدیرعامل موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان تسکین به تشریح عملکرد طرح رج به رج طی سه دوره پرداخت و گفت: رج به رج برای سه سال متوالی در آذرماه سال جاری با همراهی شهروندان عزیز از سراسر کشور برگزار شد و همچون دوره های پیشین با مهر همراهان تسکین به پایان کار خود رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد میلانی افزود: طرح رج به رج در سومین دوره خود طی فراخوانی برای علاقمندان و همراهان تسکین اعلام کرد که آخرین روز پاییزی را با شال و کلاه برای کودکان مبتلا به سرطان به جشن خواهد نشست و طی آن شهروندان تبریزی و دیگر استان های کشور با 300 شال و کلاه به استقبال این طرح آمدند.

وی با بیان اینکه این طرح توانسته طی این مدت در میان شهروندان در نقاط مختلف کشور جای باز کند، اظهار داشت: رج به رج در این دوره از تبریز و حومه و شهرهای مختلف همچون بندرعباس، رشت، بندرکیا شهر و تهران شال و کلاه دریافت کرد.

مدیرعامل تسکین همچنین افزود: تسکین سه سال است که آخرین روز پاییز را با هدایایی از طرف تمام مردم این سرزمین در کنار کودکان مبتلا به سرطان در بیمارستان کودکان تبریز می گذراند و با آرزوهای خوب و امید به آینده به استقبال زمستان می رود.

وی حفظ روحیه و امید در کودکان و خانواده‌هایشان را از دغدغه‌های این موسسه دانست که طی برنامه‌های مختلف سعی دارد تا بیماری و دوری از خانواده آنها را از مراسم و سنت‌ها و روزهای خوش دور نکند.

میلانی ادامه داد: شال و کلاه های بافتنی طی مراسمی به همراه هدایای ویژه یلدایی و تنقلات این مناسبت به کودکان اهدا شد و این شب با خاطره ای خوش به جشن نشسته شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان های کشور بیمارستان زمستان سرطان کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۶۹۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلاء به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰۰۰۰ زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آنها تشخیص اولیه سرطان سینه شأن بین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آنها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلاء به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد سایر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلاء به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در اولین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای اولین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلاء به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

کد خبر 6090452

دیگر خبرها

  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند