Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی صادقی تبار مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: این مرکز، از ارکان درمان ناباروری در کشور تلقی می شود که با بهره گیری از متخصصین مجرب، توانسته به عنوان قطب درمان ناباروری در ایران، اعتماد زوجین نابارور را به خود جلب کند.

وی با اشاره به خدماتی که این مرکز ارائه می دهد، افزود: تمامی خدمات مورد نیاز زوجین نابارور در مرکز فوق تخصصی ابن سینا ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرکز در زمینه سقط مکرر، سلامت جنسی، درمان های کمکی و...، به زوجین نابارور خدمات می دهد.

صادقی تبار ادامه داد: با توجه به پیشرفت های علمی و پزشکی در حوزه درمان ناباروری، باید از ناباروری به عنوان واژه ای منسوخ یاد کرد و فصل ناباروری را خاتمه یافته تلقی کرد.

وی افزود: اگر زوجین نابارور همت کنند و در مسیر درمان خسته نشوند، می توانند از نعمت فرزند سالم برخوردار شوند.

صادقی تبار، بر ضرورت ارتقای سطح آگاهی و سواد سلامت مردم در حوزه درمان ناباروری تاکید کرد و گفت: برنامه «پایان ناباروری»، که چند فصلی است از شبکه چهار سیما روی آنتن رسانه ملی می رود، توانسته به خوبی به این ظرفیت توجه کند و مخاطبان زیادی را از این طریق آگاه سازد که ناباروری درمان پذیر است. 

وی با اشاره به گروه مشاوران مرکز ابن سینا که هر هفته با توجه به موضوعی که در برنامه پایان ناباروری دنبال می شود، در این برنامه حضور می یابند، افزود: در این برنامه، به بیماری های ناباروری و روش ها و راه های درمان آن می پردازیم.

مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا، تاکید کرد: در خیلی از مواقع، آگاهی از اینکه اساسا چه درمان هایی برای ناباروری وجود دارد، منجر به فراهم شدن فرصت طلایی برای زوجین نابارور می شود و این برنامه توانسته این فرصت را در اختیار زوجین نابارور قرار دهد.

صادقی تبار ادامه داد: هدف ما از این برنامه این است که آگاهی زوجین نابارور و سایر افراد جامعه را بالا ببریم و اینکه بدانند با چه اقداماتی می توانند صاحب فرزند شوند.

وی با اشاره به علل ناباروری در زوجین، گفت: بر اساس آنچه تا کنون مشخص شده است، ۴۰ درصد علل ناباروری مربوط به مردان، ۴۰ درصد زنان و ۲۰ درصد علل ناباروری هنوز ناشناخته مانده است. 

صادقی تبار افزود: با توجه به اینکه هنوز در برخی اقوام و مناطق کشور معتقدند علت ناباروری متوجه زن است، این برنامه کمک کرده است که چنین ذهنیتی اصولا درست نیست و ناباروری می تواند متوجه مرد نیز باشد.

مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا، در خصوص ۲۰ درصد علل ناشناخته ناباروری، گفت: این مسئله باعث نمی شود درمان را رها کنیم و برای همین ۲۰ درصد نیز، درمان به شکل کمک باروری قابل انجام است و این زوجین نیز می توانند صاحب فرزند شوند.

وی با اشاره به گران بودن درمان ناباروری در ایران، افزود: درمان ناباروری سه رکن دارد که شامل اقدامات تشخیصی، دارویی و جراحی است که هر سه رکن در کشور ما به خوبی دنبال می شود. 

صادقی تبار ادامه داد: البته باید گفت که هزینه های درمان ناباروری در ایران در مقایسه با سایر کشورها که از همین تکنیک ها و دانش برخوردارند، بسیار ارزان تر است.

وی افزود: سیکل درمان ناباروری در ایران، کمتر از ۱۰۰۰ دلار است. در حالی که در کشورهای توسعه یافته این هزینه بین ۱۲ تا ۱۵ هزار دلار، اروپا ۸ هزار یورو، قبرس ترکیه و امارات بین ۵ تا ۶ هزار دلار هزینه دارد.

مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا، در عین حال خواستار افزایش پوشش بیمه ای خدمات درمان ناباروری در کشور شد و گفت: بیمه فقط برخی داروها و خدمات پاراکلینیک را پوشش می دهد.

کد خبر 4808925

منبع: مهر

کلیدواژه: درمان ناباروری پژوهشگاه ابن سینا وزارت بهداشت سرطان سازمان بیمه سلامت رادیوتراپی سازمان غذا و دارو آلودگی هوا بیمارستان بیمه اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ویروس آنفلوانزا خدمات درمانی طب سنتی تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۰۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند

 ابوطالب شفقت در نشست با رییس و کارکنان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان اظهار داشت: تمام دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه خدمات‌رسان‌ها به همراه معاونت عمرانی استانداری، حداکثر تا پایان ماه جاری فرصت دارند در این خصوص اقدام نمایند.

وی افزود: در این راستا سازمان مدیریت و برنامه ریزی به همراه معاونت‌های عمرانی و اقتصادی استانداری باید هرچه سریعتر وضعیت قانون بودجه و تمامی اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای را مشخص کنند.

استاندار لرستان بیان کرد: باتوجه به دستورات مکرر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر رسیدگی به مناطق محروم، تمامی نقاط استان اعم از محروم و غیرمحروم باید مشخص شوند تا برای انجام خدمات و اقدامات در مناطق مختلف برنامه ریزی شود.

شفقت افزود: هر دستگاهی باید قانون بودجه را به خوبی مطالعه نماید تا بداند چه وظایفی را در نحوه خدمات‌رسانی و جذب اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی از وزارتخانه مربوطه دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • حاجی‌صادقی: دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که از روشهای IVF برای درمان ناباروی اقدام می کنند بچه دار می شوند 
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند