Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه کرمپور جمعه شب در آیین تجلیل از پیشکسوتان پنجاه سال اخیر موسیقی نی جفتی در استان بوشهر افزود: هنر مولفه‌ای ارزشی است که هنرمند بواسطه آن در جامعه شناخته می شود. 
وی بیان کرد: هنر تاثیر بسزایی در آموزش و آگاهی رسانی دارد که باید با هم فکری و هم اندیشی از این ابزار به بهترین نحو استفاده کرد.
کرمپور اظهار داشت: احیای فرهنگ ایرانی از وظایف همه افراد جامعه است که انجمن‌های فرهنگی هنری در این ارتباط به عنوان بازوان ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی نقش اساسی ایفا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی با اشاره به قدمت بیش از هزار سال نوازندگی نی جفتی در خطه جنوب بویژه در استان بوشهر اشاره کرد و ادامه داد: نخستین برنامه دستان ویژه نکوداشت هنر نی جفتی نوازی در نیم قرن اخیر بندر بوشهر با هدف تجلیل و تقدیر از پیشکسوتان و گرامیداشت هنر نی جفتی نوازی برنامه‌ریزی شده‌است.
وی ادامه داد: برگزاری همایش سالانه موسیقایی بستری مناسب برای اجرای پاسداشت پیشکسوتان و چهره‌های موسیقایی و معرفی، کشف و شناخت استعدادهای موسیقی در استان بوشهر است.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی بوشهر بیان کرد: نگاه این اداره کل هموار کردن مسیر فعالیت هنرمندان است تا با آرامش کامل آثار ماندگاری را تولید کنند. 
رئیس انجمن موسیقی استان بوشهر گفت: برگزاری چنین برنامه‌هایی به نوعی معرف آیین‌ها و سنت‌های بومی محلی هر منطقه است که با توجه به جایگاه فرهنگ و هنر اصیل در خطه جنوب، یک امر مهم است. 
حماسه حق پرست در ادامه به ارائه برنامه های اجرا شده یکسال گذشته انجمن و برنامه های پیشنهادی یکسال آینده پرداخت.  
اجرای نی جفتی توسط پیشکسوتان، پخش کلیپی در مورد تاریخچه هنر نی‌جفتی‌نوازی در بوشهر و معرفی استادان این هنر در بوشهر از دیگر برنامه‌های اجرا شده در این آیین بود. 
میرعلیرضا میرعلینقی از پژوهندگان و تاریخ نگاران موسیقی ایران و تدوینگر سالنامه موسیقی کشور و بهروز وجدانی از کارشناسان ممتاز میراث فرهنگی در حوزه میراث موسیقایی ایران مهمانان برنامه بودند. 
در پایان‌ از نوازندگان پیشکسوت نی‌جفتی بوشهر به‌پاس بیش از نیم‌قرن نوازندگی و تربیت شاگردانی توانمند در حوزه موسیقی تجلیل به عمل آمد.

برچسب‌ها بوشهر میراث فرهنگی موسیقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر میراث فرهنگی موسیقی بوشهر میراث فرهنگی موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۰۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری صبح شنبه در دیدار اعضای بنیاد ملی رضوی بوشهر، اظهار داشت: ظرفیت‌های زیادی در اسلام وجود دارد که بسیاری از آنها شناخته شده و برخی نیز ناشناخته مانده است.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با تاکید بر نهایت استفاده از ظرفیت‌های شناخته شده، افزود: یکی از ظرفیت‌های فوق‌العاده و منحصر به فرد، فرهنگ رضوی است.

آیت‌الله صفایی بوشهری بیان کرد: فرهنگ رضوی از دیرباز در ایران نهادینه شده است اما ابعاد بسیار زیادی از آن کشف و استفاده نشده است.

وی عنوان کرد: با رویکردی که در یکی دو دهه اخیر در آستان قدس به‌عنوان خورشید منظومه فرهنگی ایران ایجاد شده، استفاده زیادی می‌شود انجام داد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اینکه یکی از ظرفیت‌ها مردم نهاد کردن فرهنگ رضوی است، خاطرنشان کرد: طراحی و برنامه‌ریزی و کشف ظرفیت‌ها نیازمند نخبگان است اما پای کار بودن با مردم است، وقتی مردم پای صحنه باشند قرابت مردم با بارگاه مقدس دوسویه خواهد شد.

وی با بیان اینکه ثامن‌الحجج (ع) در تبدیل تهدید به فرصت بزرگترین خدمت را به اسلام کرد، افزود: ایشان با مناظراتی که انجام داد، فرهنگ شیعه را جهانی کرد.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اعلام اینکه جهان اکنون در حال تولید فرصت است، ابراز کرد: ما هم باید تهدیدهای فرهنگی دشمن را به فرصت تبدیل کنیم و از فرصت‌هایی که داریم استفاده کنیم.

وی با تاکید بر اینکه فرهنگ رضوی محدود به ایران نیست بلکه در سراسر جهان گسترش یافته است، گفت: آسیب‌های فرهنگی کشور و عوامل آن را بشناسیم و ببینیم چگونه می‌توانیم آنها را خنثی کنیم.

آیت الله صفایی بوشهری بیان داشت: فرصت سوزی ما در عرصه منظومه فرهنگی خیلی زیاد است و ضررهای آن را مرتب می‌بینیم.

وی با بیان اینکه کار فرهنگی باید مردم نهاد باشد، ادامه داد: نهادهای فرهنگی ما بودجه‌هایشان صرف حقوق و امورات جاری می‌شود و برای کار فرهنگی بودجه‌ای ندارند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با بیان اینکه بنیاد امام رضا (ع) متنوع‌ترین نهاد فرهنگی ایران است، ابراز کرد: باید هدف گذاری مردمی و بررسی شود که با این حجم برنامه‌هایی که بنیاد امام رضا (ع) اجرا می‌کند، تأثیرگذاری این برنامه‌ها در عرصه جذب چقدر است.

وی افزود: باید روی اهدافی که داریم دقت و آسیب‌شناسی کنیم که چقدر تأثیر داشته است و آیا مردم اخلاق و سیاست و تقوای رضوی پیدا کرده‌اند.

آیت الله صفایی بوشهری عنوان کرد: بوشهر استان امام رضا (ع) است و اگر بنیاد امام رضا (ع) برنامه‌ای داشته باشد ما همیشه آماده هستیم.

کد خبر 6089689

دیگر خبرها

  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • سفر مدیر کل دفتر موسیقی به بوشهر و شیراز
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود
  • اجرای 30 برنامه ملی، منطقه ای و محلی هفته ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی