Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-30@05:03:21 GMT

آیا مار پیتون می‌تواند انسان را ببلعد؟!

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۷۰۸۴۷

آیا مار پیتون می‌تواند انسان را ببلعد؟!

موارد هجوم مار‌های غول پیکر به بومیان در جنگل‌های بارانی امری غیرممکن نیست. در پژوهشی که در سال ۲۰۱۱ میلادی و با استناد به مصاحبه با بومیان جزیره لوزون فیلیپین انجام شد، ۲۶ درصد مردان و ۲درصد زنان بالغ از حمله مار‌های غول پیکر نجات پیدا کرده اند، همینطور که شش تن در این جزیره توسط مار‌ها در بین سال‌های ۱۹۳۴ تا ۱۹۷۳ میلادی جان خود را از دست داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آیا مار پیتون می‌تواند یک انسان بالغ را بکشد و ببلعد؟

بله، آن‌ها می‌تواند این کار را انجام دهند، اما چگونه!

در این‌گزارش به معروفترین ماجرای بلعیده شدن انسان توسط مار پیتون خواهیم پرداخت. در اندونزی یک مار زنی را بلعید. با وجود اینکه داستان زن اندونزیایی تا مدّت‌ها تیتر برتر روزنامه‌های دنیا شده بود، خیلی کم پیش می‌آید که پیتون انسان بالغ را ببلعد، البته این امر غیر ممکن نیست. استاد «دیوید پینینگ»، استاد زیست دانشگاه ایالت میزوری جنوبی می‌گوید چنین اتفاقی حتی در جنگل‌ها هم به ندرت رخ می‌دهد.

با وجود این، موارد هجوم مار‌های غول پیکر به بومیان در جنگل‌های بارانی امری غیرممکن نیست. در پژوهشی که در سال ۲۰۱۱ میلادی و با استناد به مصاحبه با بومیان جزیره لوزون فیلیپین انجام شد، ۲۶ درصد مردان و ۲درصد زنان بالغ از حمله مار‌های غول پیکر نجات پیدا کرده اند، همینطور که شش تن در این جزیره توسط مار‌ها در بین سال‌های ۱۹۳۴ تا ۱۹۷۳ میلادی جان خود را از دست داده اند.

بنا بر این ‌گزارش، یک زن اندونزیایی به نام «وا تیبا» ۵۴ ساله در یک شب تابستانی برای سرکشیدن به باغچه سبزیجات خود در یک منطقه سبز کوهستانی پر از مار خارج می‌شود و یک مار پیتون هفت متری در زمین ذرت او را غافلگیر می‌کند. روز بعد خانواده‌اش در جستجوی او برمی‌آیند و ماری با شکم متورم را می‌یابند. پس از کشتن و شکافتن شکم مار، تمام جسد زن را درون آن پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: 

بلعیده شدن تمساح بالغ توسط مار پیتون غول پیکر (+عکس)

بلعیده شدن تمساح توسط مار پیتون (فیلم)

یکی از شاهدان می‌گوید اگر خانواده چند ساعت دیرتر مار را پیدا می‌کردند، مار همه وجود زن حتی استخوان هایش را هضم و فقط لباس هایش را دفع می‌کرد، زیرا مار‌ها دستگاه هاضمه منحصر به فردی دارند که می‌تواند تقریباً همه چیز را هضم کند.یک بیولوژیست از دانشگاه لویزیانا می‌گوید پیتون‌ها می‌توانند همه شکار‌ها را به آسانی ببلعند. حیوانات مورد علاقه مارها، جوندگان و آهوان هستند، اما انسان شکار محبوب آن‌ها نیست، زیرا مربع بودن شانه انسان، باز کردن فک مار و بلعیدن او توسط مار‌ها را با سختی مواجه می‌کند.

مار‌ها شکار‌های کوچک را ترجیح می‌دهند، اما اگر طول آن‌ها بیش از شش متر باشد، به ساکنان جنگل و جگن هجوم می‌برند و آنان را می‌بلعند.

  منبع: تابناک باتو لینک کوتاه: asriran.com/002xaR

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مار پیتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۰۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع

به گزارش جام جم انلاین البرز، اصغر بیات مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان البرز با اشاره به اینکه بازنگری در تعاریف درجه بندی مراتع یک ضرورت است و تعاریف گذشته از درجه بندی نتوانسته است شرایط واقعی مراتع را نشان دهد گفت: تعاریف جدید باید به گونه‌ای باشد که ضمن جامع بودن بتواند وضعیت واقعی مراتع را بیان کند.
وی همچنین با اشاره به تبصره یک ماده ۳۱ ق. ح. ب که اجاره مراتع غیر مشجر درجه یک را برای مصارف غیر کشاورزی ممنوع کرده است افزود تعاریف دقیق درجه بندی مراتع می‌تواند زمینه ساز حفاظت از مراتع باشد.

این مقام مسئول ضمن قدردانی از حضور اساتید دانشگاه تهران و موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور در این جلسه، استفاده از ظرفیت بخش آموزش و تحقیقات در همفکری و همکاری با بخش اجرایی را دارای اهمیت توصیف کرد.
گفتنی است اساتید دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران آقایان دکتر ارزانی، دکتر آذرنیوند، دکتر جعفری، دکتر طویلی، آقای دکتر جنیدی از دانشگاه کردستان، سرکار خانم دکتر نادیا کمالی از موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع در این جلسه حضور یافته و ضمن بررسی موضوع در خصوص عوامل موثر در درجه بندی مراتع نظرات فنی خود را ارائه کردند.

دیگر خبرها

  • تصویری عجیب از همسر علیرضا بیرانوند به همراه یک سگ غول‌پیکر!
  • گلستان شهدای جروکان ساماندهی شد
  • برگزاری شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان‌رضوی
  • توسعه فیبرنوری در شهر قره‌ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • لحظات تلاش مار پیتون برای شکار نگهبان!
  • (ویدئو) غذا خوردن یک شوکا در دل جنگل‌های هیرکانی
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • بهره‌برداری از طرح بهداشتی و درمانی در اسفراین
  • مذاکره بامزه محیط بان با خرس در جنگل‌ مازندران