Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@03:46:44 GMT

۶۵ متکدی خانم از سوی بهزیستی قم ساماندهی شد

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۷۱۳۷۵

۶۵ متکدی خانم از سوی بهزیستی قم ساماندهی شد

مریم علیشیری روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: در سال ۹۶، ۴۰۵ و در سال ۹۷، ۲۶۰ خانم متکدی از شهرداری به اداره کل بهزیستی ارجاع و در مرکزساماندهی زنان متکدی پذیرش و ساماندهی شده‌اند.

وی اضافه کرد: ۲۳ درصد متکدیانی که در قم ساماندهی می‌شوند، غیربومی و غیرساکن بوده که صرفا جهت تکدی گری به قم آمده اند، ۵۲ درصد غیربومی و ساکن قم بوده و فقط ۲۲ درصد بومی استان قم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، اتباع غیرایرانی نیز چهار درصد متکدیان خانم را به خود اختصاص داده اند.

علیشیری با بیان این‌که اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران بیشترین محل فعالیت متکدیان است، بیان کرد: بیشترین متکدیانی که ساماندهی شده‌اند، از استان‌های کرمانشاه، ‌لرستان،خوزستان و همدان بوده‌اند.

وی با اشاره به این‌که شهرداری متولی اصلی جمع‌آوری متکدیان از داخل شهر است، گفت: پس از جمع‌آوری، متکدیانی که سابقه تکدی‌گری داشته‌اند، به دادگاه ارجاع شده و پس از اخذ تعهدات لازم آزاد می‌شوند.

وی ادامه داد: در صورتی‌که متکدی سابقه مصرف مواد مخدر را داشته و معتاد باشد، به منظور ترک اعتیاد و سم زدایی به کمپ قمرود (کمپ ماده ۱۶ بانوان) ارجاع می‌شود.

معاون اداره‌کل بهزیستی قم گفت: افرادی که واجد شرایط دریافت خدمات باشند با تشکیل پرونده مددکاری در مراکز بهزیستی از خدمات مورد نیاز از جمله مددکاری، روانشناسی، آموزش و اشتغال بهره‌مند می‌شوند تا زمینه کسب درآمد مناسب خانواده فراهم شود و  فرد مجبور نباشد  مجددا به چرخه تکدی‌گری بازگردد.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته برای ۵۰ زن متکدی واجد شرایط در زمینه‌های قالی‌بافی، خیاطی، عروسک‌دوزی و سایر حرفه‌ها اشتغال ایجاد و برای افرادی که فاقد مهارت لازم بودند نیز زمینه کسب مهارت در رشته خیاطی فراهم شد.

وی خاطرنشان کرد: اعتیاد فرد متکدی برای تامین هزینه‌های مصرفی،‌ اعتیاد سرپرست خانواده، اجبار همسر برای تامین هزینه، اعتیاد فرد متکدی و سرپرستش، مشکلات اقتصادی و فقر و یا انتخاب تکدی‌گری به‌عنوان شغل و منبع کسب درآمد، بیشترین دلایل تکدی‌گری در قم محسوب می‌شود.‌

به گفته علیشیری، جمع‌آوری و ساماندهی متکدیان آقا بر عهده شهرداری می‌باشد و این متکدیان در صورتی‌که محلی برای زندگی نداشته باشند، به مرکز غربالگری فرستاده می‌شوند.

برچسب‌ها اجتماعی تکدی گری قم سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی تکدی گری قم سازمان بهزیستی کشور اجتماعی تکدی گری قم سازمان بهزیستی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۱۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان

طاهری زاده امروز در همایش روز روانشناس گفت: در حال حاضر ۸۲ مرکز مشاوره تحت نظر بهزیستی در استان آماده خدمت رسانی به تمام شهروندان گلستانی هستند و در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره این مراکز بهره‌مند شده اند.

طاهری زاده از تشکیل ۲۳۰ تیم محب برای حمایت‌های روانی اجتماعی در هنگام وقوع حوادث در استان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • جمع آوری 276 معتاد متجاهردر استان
  • خدمات بهزیستی البرز به افراد دارای اختلال اتیسم
  • اشتغال ۱۷۱ نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • اشتغال 171 نفربهبودیافته زیرپوشش بهزیستی در خراسان جنوبی
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • جمع آوری متکدیان و کودکان کار در دزفول