Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@23:37:13 GMT

تبدیل زباله به مصالح ساختمانی

تاریخ انتشار: ۷ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۷۱۹۳۶

تبدیل زباله به مصالح ساختمانی

ایسنا/گیلان مدیر مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان رودسر گفت: شرکت دانش بنیان سُمام گستر دمکش از شرکت های فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان رودسر موفق شد از زباله های غیرقابل تجزیه و غیرقابل استفاده مصالح بتونی بسازد.

عادل رنجی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: شرکت سُمام گستر دمکش از شرکت های فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان رودسر موفق شد به صورت پایلوت از پسماند زباله، مصالح تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شهرستان رودسر روزانه حدود ۱۰۰ تن زباله تولید می شود که با این روش در منطقه حدود ۸۰ درصد از این زباله ها مورد استفاده قرار می گیرد.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان رودسر درباره این روش یادآور شد: این شرکت که در حوزه محیط زیست فعالیت دارد به دانش فنی تولید مصالح ساختمانی از زباله برگشتی دست یافته است و زباله جمع شده به کارخانه کمپوست انتقال داده می‌شود که بعد از پردازش حدود ۴۰ درصد از آن‌ها در قالب کارتن، قوطی ... تبدیل می شود و حدود ۴۰ درصد دیگر هم در قالب جدول، بلوک، گنگ چاه، موزاییک و ... تبدیل خواهد شد که در آینده نزدیک وارد بازار مصارف ساختمانی خواهد شد.

رنجی ادامه داد: شهرداری‌ها می‌توانند زباله‌های غیر بازیافتی خود را به این شرکت بدهند و خروجی این کارخانه محصولی مورد نیاز شهرداری خواهد بود. این طرح از نظر اقتصادی و محیط زیست، کاملا توجیح پذیر است. شکل زباله با انجام این کار کاملا تغییر می‌کند و به مصالح ساختمانی تبدیل می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری گیلان همواره آماده حمایت از طرح ها و ایده هایی هستند که جوانان با خلاقیت برای رفع مشکلات و نیازمندی های جامعه ارائه می دهند و این مرکز آمادگی دارد تا از ایده ها و طرح های مبتنی بر فناوری حمایت کند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی شرکت های دانش بنیان پسماند مصالح ساختماني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۱۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون اصلاحی بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی ابلاغ شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز شنبه - هشتم اردیبهشت ماه - طی نامه‌ای به حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور، قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی و قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت گنت ترکیه به داوری را ابلاغ کرد.

دو فوریت طرح استفساریه ماده ۵ قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی در ۲۰ آذرماه سال گذشته به تصویب مجلس رسید که به این شرح است:

سوال ۱- آیا افرادی که در فاصله اعتبار قانون قبلی بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی و قانون جدید (از ۱۴۰۱/۱۱/۵ تا ۱۴۰۲/۸/۳) بدهی‌های آنها تقسیط شده باشد، اعم از اینکه چک و یا سفته داده باشند و یا تعهد کتبی سپرده باشند، درصد باقیمانده بدهی آنها مشمول قانون فعلی است؟ پاسخ: بله

سوال ۲- آیا سایر عوارضی که به همراه پروانه ساختمانی و یا پایان کار برای سایر دستگاه‌ها از جمله آموزش و پرورش، قطار شهری و ... توسط مراجع صدور پروانه و یا پایان کار وصول می‌شود و همچنین سایر عوارضی که ارتباطی با موضوع پروانه و یا پایان کار ندارد از جمله عوارض تغییر کاربری زمین، بهای خدمات، عوارض حق مشرفیت و ...به عنوان پایه محاسبه حق بیمه کارگران ساختمانی منظور می‌شود؟ پاسخ: خیر

سوال ۳- آیا افرادی که قبل از وضع قانون مربوط به تعیین حق بیمه کارگران ساختمانی براساس تایید کمیسیون‌های مواد ۱۰۰ و ۹۹ قانون شهرداری مبادرت به ساخت و ساز کرده‌اند و بعد از اجرای این قانون، متقاضی پایان کار ساختمانی هستند، مشمول حق بیمه کارگران ساختمانی می‌شوند؟ پاسخ: خیر

همچنین طبق قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت گنت ترکیه به داوری، شرکت توانیر مجوز دارد ۲۶۳ میلیون دلار مطالبات خود از شرکت گنت ترکیه را از طریق معاونت حقوقی ریاست جمهوری پیگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • تخریب ۸۰ درصد مدارس غزه و تبدیل آن به بازداشتگاه و مرکز شکنجه
  • تمرکز ویژه استان اصفهان بر تکمیل زنجیره ارزشی صادرات‌ محور
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • قانون اصلاحی بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی ابلاغ شد
  • همزمان با هفته کارگر از کارگران نمونه خلیل‌آباد تجلیل به عمل آمد
  • سارقان مشاعات ساختمانی در اسفراین دستگیر شدند
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک