Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هشتاد و یکمین جلسه کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران بر ابلاغ دستورالعمل نظارت بر ساماندهی سگ‌های بدون صاحب تأکید شد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، هشتاد و یکمین جلسه کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با حضور رئیس و مشاوران این کمیته، مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نشست که به موضوع ساماندهی و نظارت بر جمع‌آوری و نگهداری سگ‌های بدون صاحب و اقدامات شهرداری تهران در این حوزه انجام شد، سید آرش حسینی میلانی ابتدا با مرور جلسات برگزار شده پیشین در این رابطه، خواستار ابلاغ هرچه سریع‌تر تدوین و تنظیم نهایی دستورالعمل نظارت بر ساماندهی سگ‌های بدون صاحب به بخش‌های مختلف خدمات شهری شد.

حمیدرضا تحصیلی، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران هم در این جلسه وضعیت نگهداری سگ‌های بدون صاحب در قرنطینه آرادکوه و مشکلات و موانع موجود قانونی در نگهداری و رهاسازی سگ‌های بدون صاحب را تشریح کرد.

رعایت الزامات بهداشتی در جمع‌آوری و نگهداری سگ‌های بدون صاحب، جایگاه کارگروه نظارت بر ساماندهی سگ‌های بدون صاحب، برآورد بودجه لازم بر امر ساماندهی سگ‌های بدون صاحب و... از جمله مسائلی بودند که در این جلسه از سوی مشاوران و کارشناسان کمیته محیط زیست و خدمات شهری مطرح شد.

در ادامه این جلسه، رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با تاکید بر گسترش نظارت‌های محیط زیستی بر سازمان‌ها و شرکت‌های شهرداری تهران اظهار داشت: ما دستگاه‌های مختلفی در شهرداری تهران داریم که در ابعاد مختلف محیط زیست شهری فعالیت می‌کنند، اما برآیند اثرات اقدامات آن‌ها بر بهبود شرایط محیط زیست شهری نیازمند پایش و ارزشیابی توسط اداره‌کل محیط زیست شهرداری است و در این رابطه لازم است گزارش عملکرد آن‌ها به اطلاع شهروندان برسد.

حسینی میلانی با بیان اینکه در فرایند سیستمی نگهداری سگ‌های بدون صاحب در کهریزک مشکلاتی وجود داشته که باید آن مسائل حل و فصل شوند، تصریح کرد: ما باید راهکار‌های بهینه در مسئله جمع‌آوری، نگهداری و رهاسازی سگ‌های بدون صاحب پیدا کنیم که متناسب با مسئولیت‌ها و اختیارات مدیریت شهری باشد.

وی با تاکید بر انجام پایش‌های لازم برای برآورد فصلی جمعیت سگ‌های بدون صاحب در مناطق همجوار منطقه شهری تهران و پارک‌های جنگلی خاطرنشان کرد: باید برای شورا مشخص شود که جمعیت و وضعیت سگ‌های بدون صاحب در حوزه حریم منطقه شهری تهران به چه صورتی است و متناسب با این وضعیت، اعتبارات لازم در بودجه سال آینده شهرداری لحاظ شود.

حسینی میلانی مجددا بر ابلاغ دستور نهایی نظارت بر ساماندهی و کنترل جمعیت سگ‌های بدون صاحب در آینده‌ای نزدیک تاکید کرد و خواستار ارائه گزارش از سوی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران در مسائل مربوط به سایر حیوانات شهری شد.

این در حالی است که شینا انصاری مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در خصوص تدوین دستور العمل نظارت بر عملکرد مراکز نگهداری و کنترل جمعیت سگ‌های بدون صاحب و همچنین برگزاری این جلسه به خبرنگار فارس گفت: همانطور که اطلاع دارید از سوی شهردار تهران یک وظیفه نظارتی به اداره کل محیط زیست سپرده شد.

وی افزود: از آنجایی که باید برای نظارت بهتر دستورالعملی تهیه می‌شد، جلساتی را با عنوان کارگروه نظارتی برگزار کردیم که در آن جلسات نمایندگان دامپزشکی، محیط زیست استان تهران، فرمانداری، ساماندهی مشاغل، نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد، نمایندگان اعضای شورای شهر و نمایندگان ستاد توان‌افزایی سمن‌ها حضور داشتند.

انصاری گفت: یکی از مشکلات ما در برگزاری ۴ جلسه کارگروه این بود که تعداد سمن‌های حامی حقوق حیوانات زیاد است و از آنجایی که قرار بود یک دستورالعمل نهایی شود، تکثر آراء باعث می‌شد تا این کار زمان‌بر و سخت باشد.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران خاطرنشان کرد: از این رو قرار شد در جلسات سه نماینده از کل سمن‌های حامی حقوق حیوانات حضور داشته باشند.

شینا انصاری گفت: پنج جلسه کارگروه نظارتی با حضور نمایندگان دستگاه‌های مسئول و تشکل‌های مردم‌نهاد فعال در این حوزه برای تدوین و ابلاغ دستورالعمل نظارت بر امر ساماندهی و کنترل جمعیت سگ‌های بدون صاحب تشکیل شده است.

وی با تاکید بر تعامل شهرداری تهران با وزارت کشور برای تدوین این دستورالعمل به تشریح دستورالعمل نظارت بر امر ساماندهی و کنترل جمعیت سگ‌های بدون صاحب در حوزه‌های زنده‌گیری، تیمارداری، عقیم‌سازی و رهاسازی و ماتریس شرح وظایف و مسئولیت‌ها در این چارچوب پرداخت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ساماندهی سگ شهرداری تهران وزارت کشور سگ های ولگرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۳۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود

مسعود زارعی در حاشیه یکصد و شصتمین جلسه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز از پیگیری فنی و کارشناسی موضوع استفاده از آب‌های نامتعارف در کشت محصولات کشاورزی خبر داد و گفت: در شهری مثل شیراز و در سالی که شیراز به عنوان پایتخت زیست محیطی آسیا معرفی شده است، آبیاری ۱۳۸۰ هکتار کشت با آب‌های نامتعارف خبر خوشایندی نیست.

او افزود: در سال گذشته با اقدامات کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا، هم‌افزایی دستگاه‌هایی، چون محیط زیست، بهداشت، جهاد کشاورزی و همکاری شهرداری‌های منطقه ۶ و ۷، استانداری و فرمانداری و احکامی که توسط مقام قضایی صادر شد، حدود یک هزار هکتار از کشت‌هایی که با آب‌های نامتعارف انجام گرفته بود، امحا شد.

زارعی یادآور شد: به طور قطع صرف گزارش دادن‌ها یا بازدید کردن‌ها مشکلات را رفع نکرده و مانع ورود فاضلاب به کانال‌های کشاورزی یا مانع استفاده از فاضلاب در تولید محصولات کشاورزی نمی‌شود و باید اقدامات را به ویژه وقتی پای سلامت مردم در میان است به فوریت انجام داد تا تولید چنین محصولی به بازار نرسیده متوقف شود.

او ضمن اشاره به این موضوع که این‌گونه فعالیت‌ها برخورد با معلول است، بیان کرد: اصولا مدیران و مسئولان مرتبط باید موضوع را کنترل کنند و اجازه این کشت‌های نامتعارف داده نشود.

زارعی ادامه داد: متاسفانه در یکسال اخیر برخورد‌ها با کشاورزان متخلف بازدارنده نبوده است، لذا سلامت شهروندان خط قرمز ما است و با توجه به برخی مواد غذایی تولید شده با جدیت این مسئله را دنبال خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز از امحاء مجدد کشت‌های نامتعارف خبر داد و گفت: به جهت اهمیت سلامت مردم و با توجه به اینکه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری دو عنوان سلامت و حفظ محیط زیست را به عهده دارد، در این جلسه کمیسیون با دعوت از همه مسئولان مرتبط با حوزه سلامت عمومی و زیست محیطی این موضوع ویژه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد و با تمرکز کل جلسه بر این موضوع تصمیماتی خوبی اتخاذ شد.

او با اشاره به هم‌افزایی دستگاه‌های مربوطه در حل این معضل بیان کرد: شرکت آبفا باید مسئولیت آب‌های آلوده رها شده در سطح شهر را برعهده بگیرد و دنبال کند چرا که راه حل اصلی بر این است که آب‌های آلوده نداشته باشیم.

زارعی از انتقال فاضلاب شهری به جنوب شرق شیراز خبر داد و گفت: متاسفانه در این مکان تصفیه‌خانه‌هایی که ظرفیت لازم شبکه‌های ایجاد شده را داشته باشند، وجود ندارد.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز افزود: از این تصفیه‌خانه‌ها بخشی پساب و بخشی فاضلاب خام بیرون می‌آید که نهایتا یکی شده و بخشی از آن در مسیر کانال‌های کشاورزی و بخش دیگر به دریاچه نمک وارد می‌شود.

زارعی بیان کرد: شرکت آبفا باید در این خصوص ورود جدی کرده و با احداث تصفیه‌خانه‌های لازم پساب موجود را تصفیه و قابل استفاده کند.

او یادآور شد: با فرض احداث تصفیه‌خانه پساب‌های تصفیه شده دارای گرید A تا C هستند و این مساله باید توسط جهاد کشاورزی مشخص شود که کدام فاضلاب قابل استفاده برای کشاورزی است.

زارعی در پایان با ابراز تاسف از اینکه کشت محصولات با فاضلاب انسانی وارد زنجیره غذایی مردم می‌شود که این خود تهدید و خطر بزرگی برای سلامتی شهروندان محسوب می‌شود، افزود: در این جلسه مقرر شد، علاوه بر امحاء محصولات کشت شده، با تشکیل کارگروه ویژه و ارائه راهکار‌های کوتاه و بلند مدت، مسیر دسترسی به فاضلاب به صورت دائم قطع شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • آغاز ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج آغاز شد
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید