Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرضیه جلیل‌پور روز شنبه در کمیته زنان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان افزود: اعتیاد زنان علاوه‌ بر همه آنچه از اعتیاد گفته می‌شود، پدیده‌ای با لایه‌های پنهان‌تر و ابعاد گسترده‌تر از خود اعتیاد است که پیشگیری از آن در جامعه را به ضرورت اساسی تبدیل کرده است.

وی ادامه داد: زنان و مادران از آنجا که نقش محوری را در استحکام بنیان خانواده و تربیت و هدایت فرزندان را بر عهده دارند، چنانچه در دام اعتیاد گرفتار شوند می‌توانند بنیان یک خانواده را از هم فرو پاشند و تبعات بسیار ناگواری را بر زندگی سایر اعضای خانواده برجای بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلیل‌پور، با بیان اینکه اعتیاد زنان آسیب‌های جبران‌ناپذیری بر فرد، خانواده و جامعه وارد می‎کند، تصریح کرد: این موضوع می‌طلبد در وهله نخست از گرایش زنان و دختران به مصرف مواد مخدر جلوگیری شود و سپس زمینه ترک و بهبودی افراد معتاد را فراهم کرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری چهارمحال و بختیاری با تاکید بر توسعه کمپ‌های ترک اعتیاد ویژه بانوان در استان، افزود: مراجعه مادران و دختران معتاد به کمپ‌های ترک اعتیاد می‌تواند در اصلاح شخصیت و بهبود بیماری آنها به شرط اینکه اراده راسخی داشته باشند، تاثیرگذار باشد.

به گزارش ایرنا، تنش‌های ناگهانی و استرس‌زا در کنار نبود آموزش‌های مدیریت هیجانات به افراد، سبب شده تا در سال‌های اخیر گرایش به مصرف مواد مخدر افزایش پیدا کند و دختران و زنان هم از این امر مستثنی نبوده و پا در دام اعتیاد نهاده‌اند.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با بیش از ۹۴۷ هزار نفر جمعیت است که بخشی از این جمعیت را بانوان تشکیل می‌دهند.

تاکنون آمار خاصی در خصوص از اعتیاد بانوان در استان ارائه نشده است.

برچسب‌ها سلامت زنان چهارمحال وبختیاری اعتیاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت زنان چهارمحال وبختیاری اعتیاد سلامت زنان چهارمحال وبختیاری اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۳۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حامد امامی نژاد بعدازظهر سه‌شنبه در نشست بازیگران زندگی با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی، اظهار کرد: چنانچه مهارت‌های ارتباطی در خانواده اصلاح شود و توانایی ارتباط افزایش یابد، می‌توان ۷۰ تا ۸۰ درصد مسائل خود را در خانواده حل کرد.

مشاوره خانواده و عضو حوزه علمیه قم افزود: ارتباط در تعریف علمی، فرایندی است که در آن افکار، عقاید، احساسات، مفاهیم و معانی از طریق پیام‌های کلامی و غیرکلامی منتقل می‌شوند.

حجت الاسلام امامی نژاد تصریح کرد: توجه، تایید و تشویق و ابراز همدلی، مهارت‌های لازم برای مشاوره است، در همدلی می‌توان با طرف مقابل مخالف بود، اما با درک نظرات و شرایط، نگاه متفاوت او را پذیرفت.

وی با اشاره به اینکه ارتباطات موفق وجه تمایز زوجین است، گفت: ارتباط موفق دارای چهار رکن شنیدن فعال، بیان احساسات، افکار و عقاید و بهره گیری مناسب از روش‌های غیرکلامی و سبک ارتباطی مؤثر است.

این مشاور خانواده با بیان اینکه نسل کنونی جامعه در یک جنگ تمام عیار رسانه ای قرار گرفته اند، گفت: می طلبد والدین با نوجوان خود در مورد احساسات و نیازهایشان صحبت کنند.

حجت الاسلام امامی نژاد تصریح کرد: محدودیت فرزندان باید به گونه‌ای باشد که به نوجوان کمک کند تا مسئولیت‌پذیری را بیاموزد و از آسیب‌های احتمالی دور بماند.

برنامه های فرهنگی ارشاد در راستای کاهش آسیب های اجتماعی تقویت می شود

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز گفت: برنامه بازیگران زندگی با موضوع پیشگیری از آسیب های اجتماعی با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه، اداره آموزش و پرورش و کانون خدمت رضوی با حضور والدین, معلمین و دانش آموزان مقطع متوسطه با حضور مشاورین و اساتید حوزه برگزار شود.

اصغر مظفری افزود: هدف اصلی از اجرای برنامه های فرهنگی، ارتقای خودآگاهی در بین جوانان، خانواده و گاهی بانوان به عنوان قشر تاثیرگذار جامعه، عنوان کرد.

وی گفت: با توجه به اهمیت نقش مادر در سلامت خانواده و جامعه و تاثیر آن در پیشرفت جوامع، دشمن از ابزارهای مختلف رسانه ای، در صدد ضربه زدن به این جایگاه مقدس و نهاد خانواده است و با تمام توان به میدان آمده است که در این میان بانوان اندیشمند و انقلابی ایران اسلامی با افق دید وسیع نسبت به تربیت دینی و آینده جامعه، دشمن را در رسیدن به این اهداف شوم ناکام می گذارد.

وی برگزاری نمایش های شاد اجتماعی با موضوع پیشگیری اعتیاد، طلاق و خودکشی، خوانش شعر طنز محلی، موسیقی محلی و اجرای نمایش از دیگر برنامه های ارشاد در راستای کاهش آسیب های اجتماعی عنوان کرد.

کد خبر 6093497

دیگر خبرها

  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • همه دعوتند؛ مراسم «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان چهارمحال و بختیاری در پی صدور هشدار هواشناسی
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند