Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، محمد علی یزدان شناس مدیر کل کانون پرورش فکری مازندران در نخستین مهرواره سرود آفرینش مازندران در چالوس با بیان اینکه ۱۲ گروه سرود در این مهرواره شرکت کردند، یکی از اتفاقات خوب برگزاری چنین جشنواره‌هایی را فعالیت گروه محور دانست و شعار مهرواره را نغمه‌های روشن فردا و آینده ساختنی است عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به برگزاری موفق چندین جشنواره استانی و برنامه فرهنگی و هنری این کانون از جمله جشنواره قصه‌گویی، جشنواره هنر‌های نمایشی و مهرواره سرود آفرینش، فعالیت سرود را یک فرآیند اثربخش دانست که از تشکیل گروه تا تولید اثر، افراد با انجام فعالیت‌های گروهی در کنار دوستی به  تمرین زندگی می‌پردازند.

حمید محمدی فیروزی معاون فرماندار شهرستان چالوس نیز در این برنامه با خرسندی از برگزاری این مهرواره در این شهرستان، ظرفیت کانون را در شکوفایی و رشد استعداد‌های کودکان و نوجوانان بسیار حایز اهمیت عنوان کرد و بر توسعه این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

او انجام فعالیت سرود با استفاده از هنر نمایش را ترکیب جذاب و قابل توجه عنوان کرد که می‌تواند به ایجاد نشاط و مهارت افزایی در کودکان و نوجوانان منجر شود.

اعلام برندگان مهرواره سرود آفرینش مازندران

با رای هیات داوران، سه گروه منتخب این مهرواره:

گروه سرود مرکز شماره ۱ ساری با اثر «هاچین و واچین» - گروه سرود مرکز نوشهر با اثر «کانون» و گروه سرود مرکز رامسر با اثر «مازندران زیبا» تعیین شدند.

 لوح تقدیر و جایزه نقدی دربخش بروشور به طیبه محبوب مربی کانون دلشگا به خاطر تولید بروشور گروه سرود کانون دلگشا تعلق گرفت.

لوح تقدیر و جایزه نقدی رهبری گروه هم به  سید صادق بابازاده مربی فرهنگی کانون قائمشهر رسید.

هیات داوران با اهدای لوح تقدیر به فائزه رسکتی مربی فرهنگی مرکز قائمشهر برای سرودن شعر و ترانه‌های این مهرواره و اهدای  لوح تقدیر به سید رضا صدرایی برای آهنگ‌سازی سرود‌های این مهرواره از آنان قدردانی کرد.

هم‌چنین از امیر محمد نوشادیان عضو فعال کانون که در جشنواره‌های متعدد استانی هنرنمایی داشته است تجلیل شد.

مدیرکلکانون مازندران از هیات داوران جشنواره نیز با اهدای لوح تجلیل کرد.

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کانون پرورش فکری جشنواره قصه گویی هنرهای نمایشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۳۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز گفت: در اردیبهشت سال جاری نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان توسط بنیاد البرز به ۶۲ نفر اهدا می‌شود.

حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در توضیح جایزه البرز ملقب به نوبل ایرانی گفت:  بنیاد فرهنگی البرز یک بنیاد مقوفه‌ای است که بیش از ۶۰ سال پیش توسط زنده یاد حسین علی البرز تاسیس شده که با وقف همه‌ی اموالش به این بنیاد پایه‌گذار قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است در طول بیش از ۶ دهه که از عمر این جایزه می‌گذرد بیش از ۶ هزار نفر از برترین‌های علمی کشور را شناسایی و مورد حمایت خود قرار داده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز افزود: ماموریت این بنیاد اهدای جایزه البرز است که همه ساله به نخبگان علمی کشور شامل دانش‌آموزان، دانشجویان، مخترعان و فناوران کشور اهدا می‌شود و سالانه در دو مراسم همایش ملی نخبگالتی و همایش ملی دانش آموزی اهدا شده که در اردیبهشت هر سال به منتخبان داده می‌شود. در مراسم سال جاری نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان توسط این بنیاد موقوفه به ۶۲ نفر اهدا می‎شود و همین اتفاق را در آبان ماه سال جاری برای دانش آموزان برتر در دستور کار داریم.

وی با ذکر حوزه‌های تحت حمایت جایزه البزر ادامه داد: در بخش همایش ملی نخبگانی جایزه البرز که به نوبل ایرانی معروف است؛ به نخبگان در حوزه‌های علوم پزشکی، علوم فنی و مهندسی، علم انسانی و علوم پایه اهدا می‌شود. 

گفتنی است دلیل نامگذاری جایزه البرز به نوبل ایرانی به دلیل تعدد حوزه‌های تحت پوشش این جایزه است.

ارشدی با اشاره به نحوه امتیاز آوری متقاضیان این جایزه گفت: فراخوان جایزه البرز هر ساله توسط بنیاد البزر در سایت منتشر می‌شود و دانشجویان با مراجعه به سایت می‌توانند ثبت نام کنند. همچنین  شیوه‌ نامه دانشجویان در آن پایگاه منتشر می‌شود. علاوه بر فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی، هنری و ورزشی که به عنوان سرفصل‌ انتخاب شده، معدل دانشجویان، آثار تالیفی، المپیاد‌ها و گواهی‌های علمی از جمله شاخه‌های امتیاز آوری است که درج می‌شود و توسط هیات انتخاب جایزه البرز که متشکل از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های تهران است بررسی شده و نفرات برتر موفق به کسب این جایزه می‌شود.

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جشنواره «عروسکخونه» برگزیدگان خود را شناخت/ تجلیل از حسن دادشکر و عادل بزدوده
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • معرفی برگزیدگان نخستین جشنواره ملی کیش بهشت خانواده‌ها
  • تقدیر از برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • اکران مردمی آپاراتچی در اصفهان با حضور عوامل فیلم
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی
  • مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار شد
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان در همدان