Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه گاردین، مجمع عمومی سازمان ملل متحد قطعنامه‌ای را در محکوم کردن نقض حقوق بشر مسلمانان روهینگیا و دیگر اقلیت‌ها تصویب کرد. این قطعنامه بازداشت، شکنجه، تجاوز و کشته شدن این اقلیت‌ها را از موارد نقض حقوق بشر معرفی کرد. 

۱۹۳ عضو مجمع عمومی سازمان ملل روز گذشته -‌جمعه- با ۱۳۴ رای موافق در برابر ۹ رای مخالف  و ۲۸ رای ممتنع این قطعنامه را تصویب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان ملل همچنین از دولت میانمار خواست تا اقدام‌هایی عاجل برای مبارزه با تحریک نفرت علیه مردم روهینگیا و دیگر اقلیت‌های راخین و کاچین صورت دهد. 

این در حالی است که قطعنامه‌های سازمان ملل ابعاد ارجایی چندانی نداشته و بیشتر نمایانگر دیدگاه جهان درباره موضوعی مشخص است. 

نماینده میانمار در سازمان ملل این قطعنامه را «نمونه‌ای دیگر از استانداردهای دوگانه و بهره‌گیری سلیقه‌ای و گزینشی از معیارهای حقوق بشر» خواند که هدف از آن «اعمال فشار سیاسی بر دولت میانمار است.» 

وی گفت که این قطعنامه تلاشی برای حل وضعیت پیچیده در ایالت‌هایی چون راخین نمی‌کند و تلاش‌های دولت را برای حل‌وفصل این وضعیت به رسمیت نمی‌شناسد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان ملل میانمار روهینگیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۴۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت حمله به کنسولگری ایران در دمشق در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای

وزرای دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای حمله به کنسولگری ایران در دمشق را محکوم کردند.

به گزارش ایسنا، وزرای دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای در بیست و یکمین اجلاس خود در آستانه پایتخت قزاقستان با اعلام استقبال از حضور وزیر دفاع کشورمان به عنوان عضو اصلی این سازمان، به صورت یکپارچه و اجماعی حملات تروریستی اخیر در روسیه، سوریه، پاکستان و همچنین حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق را در بیانیه پایانی محکوم و با خانواده قربانیان این حملات تروریستی ابراز همدردی کردند.

وزرای دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای همچنین نسبت به رشد تروریسم بین‌المللی و تهدیدات جدید آن اعلام نگرانی و بر تقویت روابط دفاعی کشورهای عضو شانگهای تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • محکومیت سرکوب و برخورد خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشجویان از سوی دانشگاه امیرکبیر
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد
  • محکومیت حمله رژیم صهیونیستی در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • محکومیت حمله رژیم رژیم صهیونیستی در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • محکومیت حمله به کنسولگری ایران در دمشق در اجلاس وزرای دفاع عضو شانگهای
  • تصویب قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا
  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد