Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت: شهر بم دارای ظرفیت های گردشگری زیادی است که متاسفانه از این ظرفیت ها به خوبی استفاده نمی شود و اگر یکی از این جاذبه ها در دیگر شهرهای کشور قرار داشت بیشترین استفاده در جذب گردشگر انجام می شد.

"فریدون فعالی" امروز شنبه هفتم دیماه در مراسم تودیع و معارفه سرپرست سابق و جدید پایگاه میراث جهانی بم و منظر فرهنگی آن گفت: ماموریت های وزارت میراث فرهنگی به صورت سازمان یافته و فرابخشی هستند و با تعامل و همبستگی دستگاه‌های مرتبط با صنعت گردشگری می توان به اهداف خود در سطح کلان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هر گونه نگاه به حوزه تخصصی میراث فرهنگی بازتاب دارد، اظهار کرد: پیشرفت و حرکت رو به جلو در حوزه میراث فرهنگی منوط به همفکری دستگاه‌های مرتبط است که در جلسات شورای راهبردی و شورای فنی شاهد این همفکری هستیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان به انتخاب سرپرست جدید پایگاه میراث جهانی بم و منظر فرهنگی آن اشاره و بیان کرد: امروز مدیر پایگاه میراث جهانی بم از مردم بومی شهر بم انتخاب شده که بدون شک باید با تعامل هرچه بیشتر با شورای شهر، شهرداری و فرمانداری فعالیت های موثری در جهت جذب گردشگران ایرانی و خارجی و معرفی هرچه بیشتر بم به عنوان مقصد اصلی گردشگران به انجام رساند.

وی تاکید کرد: شهر بم دارای ظرفیت های گردشگری زیادی است که از این ظرفیت ها به خوبی استفاده نمی شود و اگر یکی از این جاذبه ها در دیگر شهرها قرار داشت بیشترین استفاده در جذب گردشگر انجام می شد.

فعالی خاطر نشان کرد: باید برنامه ها و پروژه هایی متناسب با موازین و اصول وزارت میراث فرهنگی اجرا شود تا متوسط اقامت گردشگران این شهرستان به ۲ برابر افزایش پیدا کند.

به گزارش ایسنا، در حکمی از سوی محمد حسن طالبیان معاون میراث فرهنگی کشور، «محسن قاسمی» به عنوان سرپرست پایگاه میراث جهانی بم و منظر فرهنگی آن منصوب شد. پیش از این «محسن موحدی» عهده دار این سمت بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: میراث فرهنگی کرمان بم پایگاه میراث جهانی بم استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۴۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: رسیدگی به بحث فرونشست‌ها در آثار و ابنیه تاریخی از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از میراث آریا، فاطمه داوری در سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین اظهار کرد: شرایط آثار و ابنیه تاریخی در دوره معاصر با توجه به تغییرات اقلیمی نسبت به دوره‌های تاریخی گذشته دچار بحران‌های گوناگونی شده، اما در راستای وظیفه ذاتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین یکی از برنامه‌هایی است که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۳ برای رسیدگی به موضوع فرونشست‌ها برگزار کرده است.

وی افزود: سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان، پروژه‌ای است که با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، مؤسسه بین‌المللی ایسکارسا است که آخرین نتایج و دستاوردهای متخصصان داخلی و خارجی در زمینه فرونشست در ابنیه تاریخی عرضه می‌شود.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: این سمینار نشان داد تغییرات اقلیمی و بحران‌های طبیعی فرونشست‌ها ما را با موضوعی تخریب‌کننده‌ای مواجه کرده بنابراین عزمی راسخ، جدی لازم است تا از بناها با افزایش تاب‌آوری و استحکام‌بخشی، در برابر تهدیدهای طبیعی محافظت کنیم.

داوری عنوان کرد: بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان یک نمونه و الگو فرایندی است که استاندارد نحوه مواجه با یک اثر تاریخی را با فرونشست در مطالعه و شناخت شناسایی کرد و اطلاعاتی جدید و به روز را در این حوزه اعلام کرده است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم تا این الگو را کامل کنیم تا بتوانیم از آن به‌عنوان یک الگو اجرایی حفاظت و مرمت اثر به سایر آثار و ابنیه تاریخی تعمیم دهیم.

کد خبر 747823

دیگر خبرها

  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • ضرغامی: حال مردم خوب هست که به سفر می‌روند
  • یکی از ۴ سنگرِ اهواز در زمان جنگ از بین رفت
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود