Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام مسئول بنیاد مستضعفان از رکورد زنی تولید فولاد در یکی از شرکت‌های زیرمجموعه این نهاد خبر داد و گفت: این کارخانه در آذر ماه رکورد تولید ۱۰۴ هزار و ۲۷۶ تن فولاد را ثبت کرد. ۰۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۶ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد اتابک با اشاره به تولیدات این مجتمع در آذر ماه و رکورد زنی فولاد کاوه جنوب کیش در تولید فولاد طی ماه گذشته اظهار کرد: در شرایطی که ظرفیت اسمی تولید ماهانه فولاد این شرکت 100 هزار تن بوده، با لطف خداوند و تلاش کارگران و مهندسان این مجتمع، فولاد کاوه جنوب کیش در آذر ماه رکورد تولید 104 هزار و 276 تن فولاد را ثبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این رکورد زنی تولید در مجتمع فولاد کاوه جنوب کیش در حالی محقق شد که تمامی پرسنل اعم از مهندسان و کارگران این مجتمع، از نیروهای بومی بندرعباس هستند. بنیاد مستضعفان در این پروژه سعی کرده تا با توانمندی های بومی مردم این منطقه، به سهم خود در افزایش تولید، خودکفایی و ارزآوری برای کشور نقش داشته باشد و اشتغال پایداری را برای مردم این منطقه ایجاد کند.

وی با بیان اینکه این موفقیت به دنبال برنامه ریزی بنیاد مستضعفان در راستای تجلی رونق تولید در سال جاری حاصل شده است افزود: علاوه بر تولیدات فعلی این شرکت، فاز دوم این پروژه نیز در دست احداث است و پیشرفت فیزیکی آن از مرز 80 درصد عبور کرده است.

شرکت فولاد کاوه جنوب کیش از جمله شرکت های بورسی بنیاد مستضعفان بوده و در شرایط فعلی دارای ظرفیت اسمی تولید سالانه 1.2 میلیون تن بیلت (شمش) فولاد است که با راه اندازی فاز دوم آن، ظرفیت تولید فولاد در این شرکت به 2 برابر ظرفیت فعلی خواهد رسید و با تکمیل فاز 2، زمینه اشتغال مولد و پایداری را برای متخصصان و کارگران بومی این منطقه فراهم می کند.

انتهای پیام/

R1012188/P/S77,7,78/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بنیاد مستضعفان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان بنیاد مستضعفان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۶۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد همرسانی «دایان» رویدادی با محوریت توسعه بازار و تجاری سازی محصولات و خدمات شرکت‌های دانش بنیان است که توسط طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) برگزار می‌شود.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان فرصت را مغتنم شمرده و در حضور بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی در بخش‌های خصوصی و دولتی، بشرح زیر به تشریح نیاز‌ها یا قابلیت‌های محصولات دانش‌بنیان می‌پردازند.

 موضوعاتی از جمله استراتژیک بودن و حیاتی بودن محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده (نقش محصول یا محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده در تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات محصولات خارجی، ارائه ویژگی‌های فنی محصولات دانش‌بنیان تولید‌شده، عارضه، نقیصه، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربرد‌های محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها،  نقش محصول یا محصولات دانش بنیان تولید‌شده در تولید پایدار از محورهای این رویداد به شمار می رود.

همچنین ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها؛ کاهش مصرف آب و انرژی؛ تولید انرژی‌های پاک؛ کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ایی، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات؛ بهبود تعمیر و نگهداری؛ افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات؛ هوشمندسازی؛ استفاده از هوش مصنوعی؛ تحول دیجیتال؛ حفاظت از محیط‌زیست، ارتقای سطح ایمنی و بهداشت، از جمله موضوعات محوری قابل‌طرح در این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان، خواهد بود.

 رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه خارجی (در صورت بومی‌سازی و وجود رقبای خارجی: قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی)، سهم فعلی از بازار کشور و بازار فرامرزی و طرح پروژه‌هایی که از محصولات دانش‌بنیان استفاده کرده‌اند نیز از جمله محوریت‌های دیگر این رویداد است.

موضوعات محوری دیگری که قرار است در این گردهمایی دانش‌بنیان‌های معدن، مطرح شود  بازخورد و رضایت پروژه‌ها یا صنایع بهره‌مند از محصولات دانش‌بنیان در مورد قابلیت‌ها و ارزش‌های حاصل‌شده از کاربرد محصول یا محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان، طرح نیاز‌های مختلف از قبیل نیاز به مشارکت مالی یا بهبود و توسعه‌ی محصول، آینده و افق پیش‌روی استفاده از محصول تولید‌شده بر اساس بازارپژوهی بعمل‌آمده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان یا گزارش‌های بازارپژوهی و آینده‌پژوهی مراجع معتبر داخلی یا خارجی خواهد بود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • اطلاعیه جذب نیروی انسانی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان زیرمجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد