Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، همه ساله از اواسط دی مرغداران برای تنظیم بازار شب عید اقدام به جوجه ریزی در واحدهای خود می کنند که متاسفانه ازدیاد یکباره تولیدکنندگان برای خرید جوجه، التهاباتی در این بازار ایجاد می کند که این امر بر افزایش قیمت تمام شده تولید دامن می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود آنکه طی ماه های اخیر جوجه یکروزه با نرخ بالاتر از قیمت مصوب ستاد تنظیم بازار عرضه شد، همواره این نگرانی در بین مرغداران وجود دارد که از اواسط دی قیمت جوجه مجدد در بازار گران شود که در صورت تحقق ممکن است جوجه ریزی ایام پایانی سال دستخوش تغییر و تحولاتی قرار گیرد.

بسیاری از مسئولان بر این باورند که با وجود ظرفیت صنعت مرغداری و سهولت در توزیع نهاده های دامی و برنامه ریزی های صورت گرفته، جوجه ریزی در ایام پایانی سال بیش از ماه های دیگر خواهد بود که با این وجود کمبودی در عرضه مرغ نداریم که بر التهاب قیمت در بازار اثر بگذارد تا مسئولان ذی ربط بخواهند از طریق واردات اقدام به تنظیم بازار کنند.

حال به سراغ مسئولان ذی ربط می رویم تا از آخرین وضعیت جوجه ریزی و توزیع مرغ در ایام پایانی سال و همچنین ذخایر استراتژیک پشتیبانی امور دام با خبر شویم:

**نیازی به واردات مرغ نداریم/کمبودی در عرضه مرغ شب عید وجود ندارد/جوجه ریزی واحدهای مرغداری به اوج خود می رسد

عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی، با اشاره به اینکه قیمت مرغ روند کاهشی به خود گرفته است، اظهار کرد: با وجود آنکه سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده نرخ مصوب مرغ را ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان اعلام کرده، اما متوسط قیمت کنونی هر کیلو مرغ در بازار ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان است.

وی افزود: بنابر آمار رسمی میزان جوجه ریزی در آذر نسبت به ۲ ماه گذشته حدود ۲ میلیون قطعه رشد داشته و همواره پیش بینی می‌شود که در ماه‌های دی و بهمن به اوج خود برسد.

حجت با اشاره به اینکه کاهش جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری برای ایام پایانی سال دور از انتظار است، بیان کرد: اگرچه شرایط کنونی قیمت مرغ در بازار برای تولیدکننده مناسب نیست، اما ظرفیت سازی مناسب صنعت و توزیع نهاده‌های دامی به سهولت در دسترس تولیدکنندگان موجب شده تا مرغداران نسبت به استمرار تولید رغبت از خود نشان دهند.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: با توجه به آنکه عرضه جوجه یکروزه برای ایام شب عید حداقل ۳۰ درصد بیش از مابقی ماه‌های سال است، از این رو برنامه ریزی شده که در ماه‌های پایانی سال ۱۳۰ تا ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گیرد که در مقایسه با جوجه ریزی ماه‌های قبل اعداد بسیار معنایی است.

به گفته وی، جوجه ریزی از ۹۷ میلیون قطعه ماه‌های عادی سال به یکباره به ۱۳۰ تا ۱۴۰ میلیون قطعه در ایام پایانی سال می‌رسد که بدین ترتیب هر گونه کشش بازار افزایش یابد، این میزان قطعه ریزی جوابگوست.

حجت با اشاره به اینکه نیازی به واردات مرغ نداریم، بیان کرد: در شرایط فعلی تحریم که منابع ارزی برای کشور بسیار حائز اهمیت است، واردکنندگان به سبب منافع خود به دنبال واردات هستند در حالیکه این امر نتیجه‌ای جز متضرر شدن تولیدکنندگان و نابودی تولید در بر ندارد.

این مقام مسئول درباره آینده جوجه ریزی در واحد‌های مرغداری گفت: جوجه ریزی برحسب تولید جوجه صورت می‌گیرد، اما باتوجه به شرایطی که در پایان سال داریم، مدیریت ویژه‌ای صورت می‌گیرد تا عمده جوجه در تولید داخل استفاده شود.

وی برنامه ریزی برای تولید جوجه در ایام پایانی سال را حداقل ۱۳۰ میلیون قطعه اعلام کرد و افزود: با توجه به رشد تولید جوجه نسبت به مدت مشابه سال قبل نه تنها کمبودی در عرضه مرغ در ایام پایانی سال نخواهیم داشت، بلکه نگرانی اصلی ما این است که مرغداران با این میزان تولید متحمل زیان نشوند.

بیشتر بخوانید: ثبات قیمت مرغ در بازار ادامه‌دار شد / زیان ۴۶۰ میلیارد تومان مرغداران در ۴۰ روز گذشته

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای جوجه ریزی ایام پایانی سال و قیمت کنونی مرغ در بازار از مسئولان ذی ربط تقاضا داریم همانگونه که بر قیمت مرغ نظارت دارند، بر نرخ سایر نهاده‌ها و کرایه‌های حمل و نقل نظارت کنند و چنانچه پذیرفتند که قیمت نهاده‌ها و حمل و نقل باید رشد داشته باشد، آن را بر قیمت مرغ اضافه کنند.

**واردات گوشت به معنای تقدیم ارزش افزوده صنعت به کشورهای خارجی است/عرضه جوجه یکروزه ۷ تا ۱۰ درصد بالاتر از نرخ مصوب تنظیم بازار

برومند چهار آیین عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی، درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی برای تنظیم بازار شب عید اظهار کرد: طبق روال همه ساله از اواسط دی، جوجه ریزی برای تنظیم بازار شب عید آغاز می‌شود که با توجه به شرایط مساعد تولید به هیچ عنوان نیازی به واردات گوشت مرغ نداریم.

وی واردات گوشت مرغ را به معنای تقدیم کردن ۲۵ درصد ارزش افزوده صنعت به کشور‌های خارجی اعلام کرد و گفت: براین اساس واردات مرغ توجیه منطقی ندارد.

چهارآیین با اشاره به اینکه ماهیانه ۱۳۲ میلیون قطعه جوجه در داخل کشور تولید می‌شود، بیان کرد: با توجه به تولید بالای جوجه یکروزه در کشور، به هیچ وجه نگرانی از حیث کمبود گوشت مرغ در ایام پایانی سال نداریم.

این مقام مسئول با بیان اینکه به میزان کافی ذرت و کنجاله سویا در بازار وجود دارد، گفت: در حال حاضر مشکل اصلی نبود شفافیت در بازار است که باید هر چه سریع‌تر توسط نهاد‌های نظارتی سیاستی اتخاذ کنند تا سایر نهاده‌ها اعم از ریزمغذی، واکسن، دارو و .. در بازارگاه‌های نهاده‌های کشاورزی عرضه شود چرا که واسطه‌های غیرضرور بدون آنکه ارزش افزوده‌ای به کالا اضافه کنند، سود‌های هنگفتی به جیب می‌زنند.

وی متوسط قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه را ۳ هزار تومان اعلام کرد و افزود: طی ۱۰ تا ۱۲ روز گذشته، متوسط قیمت جوجه ۲ هزار و ۷۰۰ تا ۳ هزار تومان بوده که این امر بیانگر فروش ۷ تا ۱۰ درصد بالاتر از نرخ مصوب است.

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی ادامه داد: با توجه به عرضه جوجه یکروزه بالاتر از نرخ مصوب، مرغداران و تشکل‌ها از سازمان حمایت گلایه‌مند هستند که چرا تنها حلقه آخر تولید تحت فشار است و مسئولان ذی ربط مداخله‌ای در بازار واکسن، ریزمغذی‌ها و ... ندارند.

چهارآیین با تاکید بر ضرورت نظارت نهاد‌های ذی ربط بر تمامی حلقه‌های تولید مرغ گفت: از نهاد‌های نظارتی تقاضا داریم بر تمامی نهاده‌های تولید اعم از جوجه یکروزه، واکسن، ریز مغذی‌ها و ... نظارت داشته باشند چرا که با نوسان ۲۰۰ تومانی قیمت تولیدکنندگان مشکلی ندارند، اما افزایش بیش از آن همانند شرایط فعلی نفس صنعت مرغداری را گرفته است که انتظار می‌رود با کوتاه کردن دست واسطه‌های متعدد در ایام پایانی سال از حیث التهاب قیمت در بازار دغدغه‌ای نداشته باشیم.

**واردات مرغ توجیه ندارد/قیمت مرغ در شب عید نوسانی ندارد/مرغداران تمایلی به تحویل مرغ خود به پشتیبانی امور دام ندارند

حبیب اسداله نژاد نایب رئیس انجمن کانون صنفی مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی، با اشاره به اینکه نیازی به واردات مرغ نداریم، اظهار کرد: با وجود آنکه مسئولان تنظیم بازار در ماه‌های گذشته تصمیمی مبنی بر واردات مرغ به منظور تامین ذخایر استراتژیک گرفته بودند، اما متوجه تصمیم اشتباه خود شدند و به همین دلیل به سمت و سوی واردات نرفتند.

وی با اشاره به اینکه پشتیبانی امور دام در حال تامین نیاز ذخایر استراتژیک خود از تولید داخل است، افزود: در حال حاضر پشتیبانی امور دام هر کیلو مرغ شیرینگ پک شده را با نرخ ۱۳ هزار تومان خریداری می‌کند که نسبت به این نرخ ایراداتی وارد است چرا که ستاد تنظیم بازار قیمت هر کیلو مرغ گرم را ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان اعلام کرده که با احتساب هزینه انجماد انتظار می‌رود که هر کیلو مرغ با نرخ ۱۴ هزار تومان از مرغداران خریداری شود.

اسداله نژاد ادامه داد: با وجود آنکه پشتیبانی امور دام به طور مستقیم مرغ را از مرغدار خریداری نمی‌کند، اما ۱۰ درصد تضمین بابت مسئولیت کمی، کیفی و بهداشتی تا زمان مصرف می‌گیرد که این امر در کنار تهاتر مرغ با نهاده دامی موجب شده تا مرغدار تمایلی به تحویل مرغ تولیدی خود به پشتیبانی نداشته باشد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در تامین مرغ شب عید مشکلی نخواهیم داشت، بیان کرد: اگر مسئولان امر و دستگاه متولی تنظیم بازار، مولفه‌های تولید همچون ذرت، کنجاله سویا و جوجه یکروزه رها کند، بدون تردید قیمت تمام شده تولید به ۱۰ هزار و ۵۰۰ تا ۱۱ هزار تومان می‌رسد.

به گفته وی، اگر مسئولان تنظیم بازار بر قیمت مولفه‌های تولید نظارتی نداشته باشند و تنها بخواهند بر حلقه آخر فشار بیاورند به طوریکه علی رغم افزایش قیمت تمام شده، نرخ مصوب مرغ زنده در شب عید را ۸ هزار و ۵۰۰ تومان همانند سال گذشته اعلام کنند، بدیهی است که مرغدار از این حیث متحمل زیان می‌شود..

اسداله نژاد متوسط قیمت هر قطعه جوجه یکروزه را ۳ هزار و ۲۰۰ تا ۳ هزار و ۳۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به عرضه جوجه یکروزه بالاتر از نرخ مصوب، قیمت منطقی هر کیلو مرغ زنده ۹ هزار و ۵۰۰ و مرغ گرم ۱۴ تا ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان است که فروش مرغ با نرخ‌های فعلی خواسته مرغداران را تامین نمی‌کند.

نایب رئیس انجمن کانون صنفی مرغداران گوشتی در پایان درباره آینده بازار مرغ شب عید تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای جوجه ریزی شب عید، بعید است که نوسانات چندانی در بازار شب عید رخ بدهد، هر چند اگر نظارت دقیقی بر تامین و توزیع صورت نگیرد، بازار ملتهب می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واردات مرغ قیمت مرغ قیمت ذرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۷۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد

سفره‌های یکبار مصرف از جمله محصولاتی هستند که در زندگی روزمره بسیار استفاده می‌شوند. این محصولات مشتریان بسیاری در بازار دارند، بنابراین تولید سفره یکبار مصرف می‌تواند فرصتی برای ایجاد یک کسب و کار باشد.

با رعایت نکات کلیدی، می‌توان در این عرصه به موفقیت دست یافت. در این مقاله به معرفی راهکارهای کسب موفقیت در تولید سفره‌های یکبار مصرف می‌پردازیم، پس تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

موفقیت در تولید سفره یکبارمصرف

عوامل بسیاری در موفقیت تولید و فروش سفره یکبار مصرف نقش دارند که شناخت هر یک از این عوامل برای افزایش سود و فروش بیشتر محصولات، لازم و ضروری است. این عوامل عبارتند از:

نوع مواد اولیه:

استفاده از مواد اولیه باکیفیت مهم‌ترین عامل برای موفقیت در تولید و فروش سفره یک بار مصرف است. در تولید سفره یکبار مصرف موادی همچون گرانول، کربن، گرانول نایلون، پلی اتیلن و مستر پیج استفاده می‌شوند. درصد پایین کربن باعث کیفیت بیشتر محصول می‌شود، به همین منظور بیشتر تولیدکنندگان برای ارائه محصولی با کیفیت، از ترکیب 90 درصد گرانول و 10 درصد کربن برای استفاده می‌کنند.

انتخاب رنگ:

انتخاب رنگ متناسب با رنگ‌های مد روز، از دیگر عوامل موثر در سوددهی و فروش محصول است. استفاده از رنگ‌های جذاب و شاد در جلب رضایت مشتری اهمیت زیادی دارد.

خرید دستگاه‌های مجهز و پیشرفته:

استفاده از دستگاه‌های مدرن و مجهز به تکنولوژی روز، عاملی مهم در تولید محصولات با کیفیت است. دستگاه جرقه‌گیر و چاپ نایلون از مهم‌ترین دستگاه‌های کاربردی در تولید سفره یکبار مصرف هستند. برای خرید این دستگاه‌ها باید به تعداد رنگ‌های کاربردی برای چاپ، عرض سفره، پرفراژ نایلون، رولینگ و بسته‌بندی و همچنین برند دستگاه و حجم آن دقت کرد. هرچه امکانات این دستگاه‌ها بیشتر باشد، کیفیت نهایی محصول و فروش آن، افزایش خواهد یافت.

قیمت مناسب:

هرچه قیمت محصول مناسب‌تر باشد و خدمات پس از فروش بهتری داشته باشد، مشتریان بیشتری پیدا خواهد کرد و فروش آن بیشتر خواهد شد. با تعیین قیمت مناسب، فروش افزایش پیدا می‌کند و در نتیجه میزان سود بیشتر می‌شود. پشتیبانی مناسب و خدمات پس از فروش، پاسخگویی به سوالات مشتریان و داشتن گارانتی نیز از معیارهای مهم جلب رضایت مشتری و افزایش فروش هستند.

خلاقیت و نوآوری:

استفاده از طرح‌های جذاب مطابق با سلیقه مشتری و بسته‌بندی شیک محصول، از دیگر عوامل تأثیرگذار در افزایش فروش و موفقیت تولید است. خلاقیت و نوآوری در طرح و بسته بندی، برند محصول را نسبت به سایر رقبا متمایز می‌کند و باعث جذب مشتری می‌شود.

کنترل کیفی محصول:

محصول باید قبل از عرضه به بازار، از لحاظ بهداشت و کیفیت مورد ارزیابی قرار گیرد و در بسته‌بندی محکم و بهداشتی با درج علامت استاندارد، تاریخ تولید و انقضا، نماد حقوق مصرف کننده و برچسب‌های اطلاعات محصول به بازار عرضه شود.

بازاریابی:

بازاریابی درست محصول عاملی بسیار مهم در جذب مشتری و افزایش فروش است. استخدام بازاریاب و نمایندگان فروش متخصص، ارائه طرح‌های جوایز قرعه کشی، تخفیف‌های مناسبتی و تبلیغات در رسانه‌های اجتماعی، برای افزایش فروش بسیار مفید است.

مشتریان خرید وعمده سفره یکبار مصرف چه کسانی هستند؟

بسیاری از مشتریان سفره‌های یکبار مصرف را به صورت عمده خریداری می‌کنند. رستوران‌ها، کافه‌ها، شرکت‌های کترینگ، برگزارکنندگان رویدادهای مهم، مراکز بهداشتی و درمانی، ادارات و شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی خریداران اصلی این محصولات هستند.

روند قیمت‌گذاری و افزایش تولید

روند قیمت‌گذاری و افزایش تولید سفره‌های یکبار مصرف تحت تأثیر عوامل بسیاری قرار دارد که هر کدام می‌توانند بر قیمت نهایی محصول تاثیرگذار باشند. برخی از مهم‌ترین عوامل موارد زیر هستند:

عرضه و تقاضا:

عرضه و تقاضا از عوامل مهم در تعیین قیمت سفره‌های یکبار مصرف است. اگر تقاضا بیشتر از عرضه باشد، قیمت‌ها ممکن است افزایش یابند و اگر عرضه محصولات بیشتر از تقاضای مصرف کنندگان باشد، قیمت‌ها کاهش می‌یابند.

هزینه‌های تولید:

هزینه‌های تولید از جمله مواد اولیه، نیروی کار، تجهیزات و سایر موارد تاثیر زیادی در قیمت سفره‌های یکبار مصرف دارند. افزایش این هزینه‌ها می تواند منجر به افزایش قیمت‌ها شود.

عوامل اقتصادی:

عوامل اقتصادی مانند تورم، نرخ دلار و عوامل مرتبط با اقتصاد کلان نیز می‌توانند بر قیمت‌گذاری و افزایش تولید سفره‌های یکبار مصرف تاثیرگذار باشند.

رقابت بازار:

وجود رقبا و رقابت در بازار نیز بر تعیین قیمت‌ها تأثیر دارند. اگر بازار پر رقابت و قیمت‌ها رقابتی باشد، تولیدکنندگان ممکن است به دنبال حفظ یا جلب سهم بازار با قیمت‌های پایین‌تر باشند.

با رعایت موارد ذکر شده در این مقاله و استفاده از ایده‌های مناسب، می‌توانید به موفقیت در تولید و عرضه سفره‌های یکبار مصرف دست یابید و در بازار رقابتی به عنوان یک برند معتبر همچون برند آراسته شناخته شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید محصولات باکیفیت شرکت آراسته با کارشناسان سایت تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

کد خبر 749713

دیگر خبرها

  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • تمامی چاه‌های آب باید استاندارد باشند
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • جوجه ریزی ۱۰۰ میلیون قطعه‌ای در مرغداری‌های مازندران
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد