Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین مجتبی یزدانی با اعلام این مطلب گفت: توسعه فضای سبز اعم از ایجاد بوستان های شهری و یا کمربند سبز که با انجام درختکاری در حریم پایتخت انجام می شود، همیشه مورد تاکید مدیریت شهری بوده است.  یزدانی با بیان این که بوستان ها بعد از معابر شهری از نخستین فضاهای عمومی شهر هستند که شهروندان برای گذران ساعاتی از شبانه روز خود به آنجا مراجعه می کنند، گفت: بوستان ها به نوعی از جمله فضاهای عمومی شهر محسوب می شوند که تعامل و زندگی اجتماعی شهروندان در آن شکل می گیرد به همین دلیل توسعه آن از جمله برنامه های مهم و تغییرناپذیر شهرداری تهران به حساب می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که از شهریورماه سال۹۶ تاکنون۴۲ بوستان شهری به مساحت۵۵.۹ هکتار در پایتخت و مناطق مختلف شهری احداث شده است، اظهار کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده  این روند همچنان ادامه دارد. یزدانی با اشاره به این که طی چند دهه گذشته موضوع مدیریت آب و آبیاری در فضای سبز به ویژه با توجه به شرایط اقلیمی چند سال اخیر به طور جدی و برنامه ریزی شده‌ مورد توجه سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران قرار گرفته است، گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته و با همکاری وزارت نیرو(در قالب تفاهم نامه) تلاش شد تا براساس طرح جامع آب خام فضای سبز با اتخاذ ‌راهبردهای چندگانه و طرح های اجرایی این موضوع به طور مطلوب ساماندهی شود به نحوی که صد در صد آب آبیاری فضای سبز شهر تهران از ۴منبع آبی(چاه ها، قنوات، رواناب های سطحی و پساب تصفیه شده فاضلاب) تامین می‌شود. معاون خدمات شهری شهرداری تهران با ذکر این نکته که بررسی ها نشان می دهد، حجم زیادی از آبی که برای آبیاری استفاده می‌شود پس از نفوذ در زمین و یا جذب توسط گیاه مجدداً در چرخه طبیعی آب قرار می گیرد، اظهار کرد: افزایش میزان آب دهی قنوات از طریق احیا و ساماندهی آنها در سطح شهر، برنامه‌ریزی و اجرای پروژه‌های آبیاری هوشمند و سیستم های تحت فشار شبکه آب¬رسانی جهت آبیاری فضای سبز شهر تهران، انجام طرح های مناسب برای استفاده از پساب های تصفیه شده فاضلاب شهر تهران، مهار و ذخیره سازی نزولات جوی با هدف کاهش مصرف آب‌های زیر زمینی از جمله راهبردهای شهرداری تهران در حوزه کاهش مصرف آب از طریق منابع زیرزمینی است. به گفته یزدانی براساس طرح جامع آب خام فضای سبز شهر تهران با توجه به توافقات و هماهنگی های انجام شده با شرکت آب و فاضلاب استان تهران مقرر شده است تا سال ۱۴۱۰ سالانه ۱۲۰ میلیون مترمکعب از پساب حاصل از تصفیه خانه های جدید الاحداث شهر تهران و همچنین ۷۰ میلیون مترمکعب از منابع آب های زیرزمینی در سال را در اختیار فضای سبز قرار دهند.  وی در خصوص طرح توسعه کمربند سبز اطراف شهر تهران، گفت: این طرح  یکی از طرح‌های ملی است که در سال۸۱ در کمیسیون زیربنایی صنعت هیأت دولت مصوب و در نهایت با مساحت ۵۰هزار هکتاری در سال۸۳ به سازمان بوستان‌ها و فضای سبز تهران ابلاغ شد که تاکنون ۴۱هزار و ۵۰۰هکتار از این پروژه اجرایی شده است. در سال جاری نیز عرصه‌هایی با مجموعه مساحت بیش از ۱۲۰۰هکتار در دامنه جنوبی البرز از شمال شرق پایتخت تا محدوده غربی آن، جهت جنگل کاری شناسایی و پس از ‌اقدامات اجرایی، این پروژه با به‌کارگیری صدها نفر از نیروهای فضای سبز در تمامی عرصه‌ها و به‌صورت همزمان آغاز شد. ۲۳۵۲۳۱ کد خبر 1336145

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: شهرداری تهران پیروز حناچی شورای شهر تهران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۸۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۱۰۴ بوستان در پایتخت/ اکوپارک فرحزاد خرداد افتتاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران اظهار کرد: میانگین سرانه فضای سبز درون شهری در طی مدیریت شهری ششم به ازای هر شهروند به ۱۶.۹۶ مربع رسیده است، البته این آمار تا پایان سال ۱۴۰۲ است.

مختاری همچنین تاکید کرد: میانگین فضای سبز برون شهری؛ جنگل‌کاری به ازای شهروند تا پایان سال گذشته به ۲۶.۶۷ مترمربع رسید.

وی افزود: در سی ماه اخیر ۴۰ پارک مادر و کودک به بهره برداری رسیده است و احداث ۴۱ بوستان مادر و کودک هم در دست اقدام است.

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران با اشاره به اینکه در دوره اخیر مدیریت شهری ۴ هزار و هفتصد و چهل هکتار جنگل‌کاری انجام شده است، تصریح کرد: ۱۰۴ بوستان، محله‌ای، منطقه‌ای و فرامنطقه ای هم در این مدت ایجاد شده است.

مختاری با پرداختن به توسعه کمربند سبز گفت: امسال ۳ هزار هکتار جنگل‌کاری در دستور کار قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: استفاده از پساب تصفیه برای آبیاری هم به ۳۰ میلیون مترمکعب رسیده که تا پایان سال به ۵۵ میلیون مترمکعب خواهد رسید.

مختاری در پایان خاطرنشان کرد: فاز اول رود دره فرحزاد در اواخر خرداد افتتاح خواهد شد.

کد خبر 6091842

دیگر خبرها

  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • اقدامات سازمان بوستان‌ها برای مبارزه با سفیدبالک‌ها در فصل بهار
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • ۵ هکتار به بوستان بزرگ شهر یزد اضافه شد
  • احداث بوستان ۲۲۰۰۰ متری در منطقه ۱۶
  • آغاز برداشت گل محمدی از فضای سبز شهری قم
  • ارزیابی ایمنی بیش از هزار بوستان در تهران
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • ایجاد ۱۰۴ بوستان در پایتخت/ اکوپارک فرحزاد خرداد افتتاح می‌شود
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم