Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر آثار راه‌یافته به مرحله پایانی جایزه ملی دکتر حسین جلال‌پور (جایزه مستقل غزل) از سوی دبیرخانه این رویداد اعلام شد.

دبیر نخستین جایزه ملی دکتر حسین جلال‌پور (جایزه مستقل غزل) با اعلام این خبر گفت: با پایان مهلت ارسال اثر به این جایزه در مجموع ۶۰۰ اثر در بخش غزل، ۵۸ اثر در بخش مجموعه‌ شعر منتشر شده و ۲۵ اثر پژوهشی به دبیرخانه جایزه ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته حسن فرهادی، همه آثار ارسال شده به دبیرخانه جایزه با کد و بدون ذکر نام صاحب اثر در اختیار داوران قرار گرفت که در نهایت در بخش غزل‌های ارسالی ۱۰ غزل، در بخش مجموعه چاپ‌شده غزل ۱۰ اثر و در بخش پژوهش چهار مقاله از سوی هیات داوران به بخش نهایی نخستین جایزه ملی دکتر حسین جلال‌پور (جایزه مستقل غزل) راه یافتند.

وی ادامه داد: هیئت داوران بخش پژوهش (متشکل از ضیاء موحد، ابوالفضل خطیبی، سعید رضوانی، رضا معتمد، مهری بهفر و عاطفه طیه) جایزه ملی دکتر حسین جلال‌پور، چهار اثر پژوهشی شامل «واقع‌گرایی و جزئی‌نگری در غزل جوان معاصر» نوشته عبدالرضا کوهمال جهرمی، «بررسی محوریت فرم در غزل منوچهر نیستانی» نوشته پیمان سلیمانی، «تحلیل انواع دگردیسی‌های زبانی در مجموعه غزل‌های منتشر شده مریم جعفری‌ آذرمانی، طاهره خنیا و پانته‌آ صفایی» نوشته کبری موسوی‌ قهفرّخی و «جریان‌شناسی غزل معاصر در دهه هفتاد و هشتاد» نوشته اصغر کرمشاهی روداب را برای حضور در مرحله پایانی این رویداد ادبی معرفی کردند.

فرهادی تصریح کرد: در بخش مجموعه‌ غزل‌های چاپ شده ۱۰ اثر به مرحله پایانی جایزه راه یافتند که عبارتند از: «زیر انگشت‌های تشریح» سروده رحمت‌الله رسولی‌مقدم، «ضم» سروده سیدعلی شکراللهی، «مونث» سروده ساجده جبارپور، «این هم از این» سروده امیرعلی سلیمانی، «ایستگاه بعد، میدان آزادی» سروده مهدی محمدتقی، «کرم چالگی» سروده علیرضا الیاسی، «گریه بیدارمان نکرده هنوز» سروده رضا طبیب‌زاده، «از هم ریخته» سروده داود جمالی، «سرکشم مثل دامنی در رقص» سروده فاطمه صادقی و «استخاره تاک» سروده سجاد حیدری‌قیری.

دبیر نخستین جایزه ملی دکتر حسین جلال‌پور (جایزه مستقل غزل) ادامه داد: در این بخش افزون بر ۵۸ اثر ارسال شده به دبیرخانه جایزه، پایش ۱۸۰ کتاب غزل برای حضور در این رویداد نیز از سوی هیئت داوران بخش مجموعه‌ غزل‌های چاپ‌شده (متشکل از هرمز علیپور، سیامک بهرام‌پرور و غلامرضا طریقی) صورت گرفت.

وی ادامه داد: هیئت داوران بخش غزل‌های ارسالی (متشکل از حسن صادقی‌پناه، صالح دروند و طاهره خنیا) هم غزل‌های ۱۰ شاعر را برای حضور در بخش پایانی جایزه ملی دکتر حسین جلال‌پور معرفی کردند که به این شرح است: فاطمه سوقندی، آرزو سبزوار قهفرخی، محسن نقدی، رحمت‌الله رسولی‌مقدم، فاطمه صادقی، ریحانه رسول‍‌زاده، ملیحه بهادران‎شیروان، سیدمحمدرضا طباطبایی، سجاد ریاحی‌فارسانی و محمدجواد الهی‌پور.

فرهادی یادآور شد: هیئت مؤسس این جایزه ملی نیز ندا ابن‌علی، عزت‌الله بهمنی، ابراهیم اسماعیلی‌اراضی، حسن فرهادی، مهدی بیات‌نسب و اعضای هیئت علمی آن نیز امید طبیب‌زاده، علی هوشمند، ارمغان بهداروند، حمیدرضا وطن‌خواه و محمدسعید میرزایی هستند.

به گزارش دبیرخانه نخستین جایزه ملی دکتر حسین جلال‌پور (جایزه مستقل غزل)، آیین پایانی این رویداد ۱۱ و ۱۲ دی‌ماه با معرفی برگزیدگان این رویداد در بندر گناوه برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فاطمه صادقی میدان آزادی حسین جلال پور ابوالفضل خطیبی غلامرضا طریقی رقص بندر گناوه پیمان سلیمانی ضیاء موحد مونث استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۷۹۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مس رفسنجان با حذف پیکان راهی مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی شد

  به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، در مرحله یک‌ هشتم پایانی مسابقات جام حذفی فوتبال باشگاه‌های ایران یادواره آزادسازی خرمشهر، پنج شنبه ۶ اردیبهشت تیم‌های مس رفسنجان و پیکان در ورزشگاه شهدای مس رفسنجان به مصاف هم رفتند.   قضاوت این دیدار را مهدی اجاقی با کمک‌های حامد صفایی و مرتضی هوشیار بر عهده داشت.   ترکیب ابتدایی مس رفسنجان:   حامد لک، محمد نژادمهدی، رامتین سلیمان‌زاده، میثم تیموری، حسن جعفری، جلال‌الدین علی محمدی، فرشید باقری، مهدی ترکمان، سعید واسعی، محمدمهدی محبی و سجاد شهباززاده سرمربی: محرم نویدکیا   ترکیب ابتدایی پیکان:   محمدرضا دیناروند، مبین دهقان، نیما احمدی، ایمان اکبری، علی‌اصغر صادقی، ابوالفضل زمانی، علی‌اکبر رنجبر، امیرحسین غلامی، آرش هاشمی، مجتبی حقدوست و امیر شهیم ­سرمربی: رضا عنایتی   در این دیدار ابتدا مس رفسنجان موفق شد در دقیقه ۳۳ با گل جلال‌الدین علی‌محمدی یک به صفر پیش بیافتد و در ادامه نیمه نخست با همین تک گل به سود مس به پایان رسید.   در همان دقایق ابتدایی نیمه دوم پیکان توانست جبران کند و ابوالفضل زمانی گل مساوی شاگردان رضا عنایتی را به ثمر رساند تا نتیجه بازی یک - یک مساوی شود.   این نتیجه تا پایان ۹۰ دقیقه باقی ماند تا کار برای تعیین تیم برنده به وقت‌های اضافه بکشد.   در ۲ وقت اضافه ۱۵ دقیقه‌ای هم توپی از خط دروازه‌ها عبور نکرد تا تکلیف تیم صعودکننده به ضربات پنالتی کشیده شود.   در ضربات پنالتی تیم مس رفسنجان توانست با نتیجه ۵ به ۴ پیکان را شکست دهد و به مرحله یک‌چهارم‌نهایی صعود کند.

دیگر خبرها

  • کمی مهربان باشیم (بررسی زندگی و آثار دکتر هروی)
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی
  • رونمایی از ۸ تیم پایانی جام‌حذفی
  • صعود سپاهان به یک‌چهارم؛ رونمایی از 8 تیم پایانی جام حذفی
  • صعود هوادار و گل گهر به مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی فوتبال
  • «فتح قم» از راهیابی به لیگ دسته اول هندبال کشور باز ماند
  • مس رفسنجان با حذف پیکان راهی مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی شد
  • پیکان‌سواری مس رفسنجان زیر باران/ صعود نارنجی‌پوشان به مرحله بعد جام‌حذفی
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان