Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، محمدرضا باهنر دبیرکل حزب جامعه اسلامی مهندسین شامگاه امروز در نشست ماهیانه تشکل متبوع خود با اشاره به در پیش بودن سالروز حماسه ۹ دی اظهار داشت: بیش از ده سال از این داستان‌ها می‌گذرد و در بین ساده‌اندیشان اینگونه مطرح می‌شود که یک داستانی بوده و گذشته و تمام شده است، اما باید روی نه دی کار کرد و مانور داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به سال انتخابات سال ۸۸ اظهار داشت: اطرافیان یکی از نامزد‌ها به او گفتند که برنده انتخابات شده است و او هم دچار جهل شد و پیش از اعلام رسمی از طریق رسانه‌های انتخاباتی خود را برنده اعلام کرد.

وی با بیان اینکه سران فتنه ۶۰ نفر نیستند و من سران فتنه را دو نفر بیشتر نمیدانم، گفت: سران فتنه کلید واژه تقلب را از لحظه پیروزی رئیس جمهوری منتخب انتخاب و روی آن کار کردند.

باهنر ضمن اشاره به دیدار خود با میرحسین موسوی بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ گفت: موسوی گلایه می‌کرد که رئیس و اعضای ستاد را گرفته‌اند! با توجه به سابقه‌ای که از مهندس موسوی و خدماتشان خوبشان در دوران دفاع مقدس می‌شناختم، به ایشان گفتم شما از بعد از سال ۶۷ به بعد به مدت ۲۰ سال از عالم سیاست دور بوده‌اید و اکنون ۱۳ میلیون رای آورده‌است و اگر مدبرانه کار کنید می‌توانید دور بعد رئیس جمهور بشوید و حتی اپوزسیون دولت و مجلس بشوید من هم کمک می‌کنم که صدا و سیما کرسی برای شما در نظر بگیرد و حرفتان را بزنید. به او گفتم همه این‌ها به شرطی است که اپوزسیون دولت و مجلس باشید اگر اپوزسیون نظام بشوید و اسلامیت و جمهوریت نظام را زیر سوال ببرید ممکن نیست؛ اگر اپوزسیون نظام بشوید نظام کوتاه نمی‌آید و در بهترین حالت به سرنوشت نهضت آزادی دچار می‌شوید.

وی با بیان اینکه به موسوی گفتیم اگر انتخابات دوباره برگزار شود و شما رای نیاوردید چه؟ گفت: دوباره باید برگزار شود، اظهار داشت: هرچه راه پیش پای موسوی گذاشتیم قبول نکرد و حتی پیشنهاد دادیم که ۱۰ درصد آرا را بررسی کنیم، اما او گفت: باید انتخابات دوباره برگزار شود و من هم برنده آن باشم؛ او گفت: من شورای نگهبان و داوری انتخابات را قبول ندارم که به او گفتم این موضوع را باید پیش از انتخابات اعلام می‌کردید؛ بیانیه‌های ایشان وجود دارد و تنها و تنها بر روی ابطال انتخابات تاکید دارد.

وی با اشاره به حضور طرفداران جنبش سبز در آشوب‌های پس از انتخابات۸۸ گفت: شعار آن‌ها «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» یعنی شعاری در تقابل با آرمان‌های امام و انقلاب بود.

باهنر افزود: روز ۱۳ آبان می‌گفتند که فقط نگویم مرگ بر آمریکا بلکه روسیه و چین و سایر مستکبرین، می‌خواستند تمرکز زدایی کنند از شعار مرگ بر آمریکا، در حالی که ۱۳ آبان نذر آمریکا و روز قدس روز مرگ بر اسرائیل است.

باهنر با اشاره به اهمیت شعار مرگ بر اسرائیل تاکید کرد: اگر مرگ بر اسرائیل کمرنگ شوند آرمان‌های انقلاب و خون شهدا کمرنگ می‌شود.

وی با بیان این که حصر خانگی زمانی مطرح شد که سران فتنه اعلام کردند که می‌خواهند روز ۲۶ بهمن ماه به جای روز ۲۲ بهمن به خیابان‌ها بیایند تصریح کرد: سال ۹۶ بحث کمرنگ شدن حصر مطرح بود، اما بعد از اینکه گفته شد می‌توانند با گاهی با خبرنگاران دیدار کنند و به مسافرت‌های مذهبی بروند به یکباره کروبی با بیانیه‌ای، همه اندیشه‌های امام را زیر سوال برد.

وی افزود: عده‌ای کاسب حصر هستند و اجازه نمیدهند که فضا به خوبی پیش برود. هر وقت حصر می‌خواهد کمرنگ شوند عده‌ای پوست خربزه زیر پای موسوی و کروبی می‌اندازند و آن‌ها بر اثر نمی‌دانم اثر لجاجت، جهالت رفتاری می‌کنند که مانع رفع حصر می‌شوند.

وی ضمن اشاره به انتخابات و شورای ائتلاف اصولگرایان گفت: شکل گیری این شورای به زمان تولیت آقای رئیسی باز می‌گردد که در این جلساتی با نیرو‌های موثر برگزار می‌شد گفتند که باید این ۱۶ میلیون رای ریاست جمهوری حفظ شوند.

وی ادامه داد: بعد از اینکه ایشان به ریاست قوه قضاییه شدند پیشنهاد ما این بود که از مسائل سیاسی و حزبی کنار بکشند و قرار شد آقای حداد جای او ادامه دهند. از چهره‌ای سیاسی و سرمایه‌های اجتماعی از جمله مدافعان حرم و فعالان اجتماعی در جلسات شورا دعوت شد و مرا هم دعوت می‌کردند.

وی افزود: ضمن اینکه در این دوره فضا برای جریان اصول‌گرایی فراهم است، اما احتمال اینکه خدای ناکرده یک اشتباه تاکتیکی و استراتژیک داشته باشند و باعث شود به خودمان ببازیم زیاد است.

وی با اشاره به حوزه‌های انتخابیه گفت: مردم حماسه آفریدند و ۱۶ هزار نفر ثبت نام کردند که در برخی از حوزه‌ها به ازای هر کرسی ۳۰ نفر و در تهران ۷۰ نفر ثبت نام کرده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا هانی کرده خودروی ملی ترکیه احمد خرم محمدرضا رحمانی اف ای تی اف برهم صالح رزمایش دریایی ایران چین روسیه حزب جامعه اسلامی مهندسین محمدرضا باهنر اصولگرایان انتخابات مجلس انتخابات مجلس یازدهم رمز پویا هانی کرده خودروی ملی ترکیه احمد خرم محمدرضا رحمانی اف ای تی اف برهم صالح رزمایش دریایی ایران چین روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۱۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنون به خاطر همه چیز: خداحافظ برای همیشه!

به گزارش "ورزش سه"، «نسل طلایی والیبال ایران» این کلید واژه‌ای است در یک دهه اخیر بارها و بارها در مورد والیبال ایران تکرار شده است. یک سری بازیکن جذاب که با خولیو ولاسکوی بزرگ والیبال ایران را به جمع بزرگان دنیا رساندند و فقط و فقط خاطره خوش از خودشان به جا گذاشتند و‌ بس.

اما داستان ستاره‌های این نسل طلایی با هم خیلی فرق داشته است. یکی به مربیگری رو آورده، یکی به بحث پایه ورود کرده، بعضی‌ از آن‌ها آخرین سال‌های بازی خودشان را پشت سر می‌گذارند و البته تعدادی از این نسل هم هنوز در بالاترین سطح والیبال حضور دارند.

سید محمد موسوی و امیر غفور جزء دسته آخر هستند، یعنی بازیکنانی که هنوز در جلد فوق‌ستاره ظاهر می‌شوند و در دو فصل اخیر هم عنوان ارزشمندترین بازیکن لیگ والیبال ایران را تصاحب کردند. کسی که به توانایی این دو نفر شک داشته باشد احتمالا خیلی والیبالی نیست. غفور که امسال یکی از بهترین‌های لیگ رومانی بوده و موسوی هم که نمایش‌های درخشان و قهرمانی اخیرش با فولاد سیرجان را تماشا کردیم.

بعد از فینال لیگ با محمد موسوی صحبت‌ کردیم و همان موقع متوجه شدیم که انگار قرار نیست در تابستان او را کنار تیم ملی ببینیم، هر چند که او از صحبت در مورد این موضوع طفره رفت. با این حال چند روز پیش مطمئن شدیم که او نمی‌خواهد در لیگ ملت‌ها کنار تیم ملی باشد و حالا امروز این خبر رنگ و بوی رسمی به خود گرفت.

یکی از بهترین مدافعان دنیا در سالیان اخیر برای دومین بار طی دو سال گذشته از تیم ملی انصراف داد. موسوی دوسال پیش قبل از قهرمانی جهان با یک مصاحبه آتشین و دلایلی مثل کمبود امکانات از تیم ملی کناره‌گیری کرد اما این بار در سکوت خبری دست به اقدامی مشابه زد.

هیچکس نمی‌تواند خاطرات خوبی که سید برای والیبال‌دوستان به جا گذاشته را فراموش کند. دفاع‌ها و اسپک‌هایی که بعضاً حتی رقبا را هم وادار به تشویق و احترام کرد و در نهایت نقش مهم او در افتخارات آن نسل جذاب انکارشدنی نیست، اما بالاخره یک جا همه چیز به پایان می‌رسد و چه بهتر که همراه با یک خداحافظی با کلاس باشد. به نظر می‌رسد که این رفت و برگشت‌ها به تیم ملی نه برای سید قشنگ است و نه تیم ملی؛ پس چه بهتر که داستان جذاب این دو همین جا به شکل کامل تمام شود، حتی اگر معجزه شد و تیم ملی توانست بلیت المپیک پاریس را کسب کند.

در مورد امیر غفور اما داستان متفاوت است. او سال گذشته حتی نامه خداحافظی‌اش را هم منتشر کرد و هیچوقت هم چراغ سبزی برای بازگشت نشان نداد که بخواهیم از او خرده بگیریم. غفور هم مثل موسوی یکی از اعضای آن نسل طلایی بود و احتمالا بهتر است از فدراسیون و مربیان تیم ملی بخواهیم که دیگر او را به تیم ملی دعوت نکنند چون خودش علنا پایان کارش در این عرصه را اعلام کرده است.

هر چه که هست به نظر می‌رسد که این دو فوق‌ستاره والیبال ایران در تیم ملی به خط پایان رسیده‌اند؛ یک داستان زیبا که امروز صفحه آخر آن هم ورق خورد و به پایان رسید.

دیگر خبرها

  • اصولگرایانِ منتقد «گشت ارشاد»، تغییر موضع داده اند؟ /دولت رئیسی همچنان مدافع رویکردهای تند و سلبی در موضوع حجاب
  • ممنون به خاطر همه چیز: خداحافظ برای همیشه!
  • باهنر: یحیی گزینه خوبی برای تراکتور است
  • واکنش عبادی‌پور به رد کردن پیراهن تیم ملی توسط موسوی
  • اسامی تیم ملی والیبال ایران اعلام شد/ غیبت موسوی در لیگ ملت‌ها
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • مهر و موم یک رستوران در شادگان
  • همه چیز درباره موزه تمبر یکتا کرج
  • سه گروه اصولگرایان از نظر عباس عبدی : از "ارزشی های واقعی" تا "بی شخصیت های هتاک"