Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@10:55:38 GMT

مصرف روغن ماهی در سلامت قلب مؤثر است؟

تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۲۸۲۲۴۶

به گزارش ایلنا، این توصیه بر اساس تحقیقاتی است که در گذشته به نتایج مثبتی پیرامون مصرف مکمل‌های روغن ماهی و کاهش خطر حمله قلبی دست یافته بودند. این در حالی است که از تحقیقات جدید نتایج ضدونقیضی حاصل شده است.

برای مثال، نتایج یک تحقیق جدید حاکی است مکمل‌های روغن ماهی در پیشگیری از عوارض ناشی از بیماری‌های قلبی و ‌عروقی نظیر سکته یا حمله قلبی تأثیر تنها اندکی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تحقیقی دیگر محققان به تأثیر روغن ماهی روی دیابت نگاه کردند و دریافتند مصرف مکمل‌های روغن ماهی نتوانست خطر سکته و حمله قلبی را در بیماران مصرف‌کننده کاهش دهد.

باز هم در تحقیقی دیگر نشان داده شد مصرف مکمل روغن ماهی راهکاری مؤثر برای پیشگیری یا کاهش خطر عوارض جدی بیماری‌های قلبی‌ و عروقی نیست. اما در این میان هنوز هم تحقیقاتی هستند که خلاف این قضیه را نشان می‌دهند و همچنان بر تأثیر به سزای روغن ماهی دلالت دارند.

در یک نمونه از تحقیقات این‌چنینی محققان دریافتند میزان بالای مکمل‌های روغن ماهی به کاهش چشمگیر عوارض ناشی از بیماری‌های قلبی‌و عروقی در بیماران دارای تری‌گلیسیرید بالا و پرریسک انجامید.

با این تفاسیر گویا اثبات تأثیر مکمل‌های روغن ماهی روی سلامت قلب به تحقیقاتی گسترده‌تر نیاز دارد. پزشکان توصیه می‌کنند برای حفظ سلامت قلب در وهله اول باید به سبک زندگی سالم روی آورد و صرفا به مکمل‌های تقویتی اکتفا نکرد.

منبع: سلامت نیوز

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سبک زندگی سلامت قلب ماهی روغن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۸۲۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ سعیده شجاعی‌علی‌آبادی درباره مصرف کنسروهای آماده مصرف مثل رب‌گوجه فرنگی، عوارض نجوشاندن کنسرو تن‌ماهی و ضرب‌دیدگی قوطی کنسرو مواردی را مطرح کرد.

وی با اشاره به اینکه رب‌گوجه فرنگی در دسته مواد غذایی اسیدی قرار دارد افزود: پس از باز شدن درب قوطی کنسرو محیط مناسبی برای رشد کپک‌ها ایجاد می‌شود و کپک‌ها توانایی تولید توکسین‌هایی تحت عنوان مایکوتوکسین‌ها را دارند که معمولا باعث ایجاد مسمومیت‌های مزمن بر اثر مصرف طولانی مدت غذاهای آلوده به آن‌ها می‌شوند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: در رب گوجه‌فرنگی رشد کپک‌ها می‌تواند باعث ایجاد مایکوتوکسین‌هایی مانند آلترناریول و پاتولین شود و از آنجایی که امکان نفوذ این ترکیبات به بخش‌هایی از رب گوجه که در آن‌ها کپک دیده نمی‌شود وجود دارد، بنابراین توصیه می‌شود که از مصرف رب کپک زده پرهیز شود.

شجاعی‌علی‌آبادی در ادامه با اشاره به اینکه کنسرو تن‌ماهی در دسته غذاهای کم اسید بوده و کنسرو کردن آن در قوطی امکان رشد باکتری کلستریدیوم بوتولینوم را فراهم می‌کند، اضافه کرد: کلستریدیوم بوتولینوم باکتری است که توانایی تولید نوروتوکسین بسیار سمی را دارد،  البته در صنعت با انجام استریلیزاسیون تجاری در دمای بالای 100 درجه سانتی گراد اسپور این باکتری و در نتیجه امکان تولید توکسین به نزدیک صفر می‌رسد، بنابراین امکان نگهداری کنسرو تن ماهی در دمای محیط بدون نیاز به نگهدارنده وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: کفایت فرایند حرارتی که در صنعت تولید کنسرو تن ماهی اعمال می‌شود، نگرانی وجود توکسین را در قوطی کاهش  داده، اما همچنان توصیه اکید این است که قبل از مصرف کنسرو ماهی را برای 20 دقیقه بجوشانید.

جوشاندن کنسروهای خانگی را جدی بگیرید

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نگرانی اصلی را در مورد تولید بوتولیسم، تولید کنسروهای خانگی وغذاهای کم اسید عنوان کرد و گفت: به‌دلیل عدم کفایت فرایند حرارتی احتمال تولید توکسین در کنسروهای خانگی وجود دارد.

نحوه مصرف باقی‌مانده کنسرو ماهی از دیگر مواری بود که شجاعی به آن اشاره کرد و ادامه داد: توصیه می‌شود که باقی مانده تن ماهی مصرف نشود اما در غیر این‌صورت، در دمای یخچال (حداکثر 3 درجه ساتی گراد) و نهایتا برای مدت سه تا چهار روز قابل نگهداری است.

وی هشدار داد: از مصرف کنسروهایی که قوطی‌های آن بادکرده، سطح چرب یا دارای نشتی دارند و یا قوطی‌هایی که ظاهر غیر نرمال و کف دار شده‌اند پرهیز کنید.

این عضو هیئت علمی دانشگاه تاکید کرد: توجه داشته باشید اگر قوطی کنسرو مشکلاتی همچون بادکردگی، چربی در سطح و یا ظاهر غیرنرمال دارد، برای دور ریختن آن هم دقت کنید، این کنسروها را در بسته‌بندی پلاستیکی و در دولایه انجام دهید و توجه داشته باشید که قوطی و محتویات آن را جدا از زباله‌های قابل بازیافت امحا کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • سم‌زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار!
  • رابطه سلامت روده و سلامت مغز
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان